|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

08-19-2008, 07:51
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
szerintem próbálkozz egy szépen fogalmazott levélkével a supportra és nem kizárt hogy egyéni elbírálás lesz.
|

08-19-2008, 07:53
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
szerintem próbálkozz egy szépen fogalmazott levélkével a supportra és nem kizárt hogy egyéni elbírálás lesz.
|
???
Miért lenne? Van egy minimális föld, amit el kell érni a fellépéshez. Mindenkinek. Nem egyéni elbírálás kérdése, hogy 8000 hektárral kevesebbem van ugyan most, mint kellene, de had lépjek már fel.
Rengeteg ember már az első nap egyből szeretne a 200 hektáros 1 körös országával az 1/A topjába kerülni, had ne legyen ez se egyéni elbírálás kérdése. Akkor már jöhetne nyugodtan a "Megnyerem a játékot!" gomb is, és egyéni elbírálás se kéne, csak megnyomja az illető, és örül. 
|

08-19-2008, 07:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
???
Miért lenne? Van egy minimális föld, amit el kell érni a fellépéshez. Mindenkinek. Nem egyéni elbírálás kérdése, hogy 8000 hektárral kevesebbem van ugyan most, mint kellene, de had lépjek már fel.
Rengeteg ember már az első nap egyből szeretne a 200 hektáros 1 körös országával az 1/A topjába kerülni, had ne legyen ez se egyéni elbírálás kérdése. Akkor már jöhetne nyugodtan a "Megnyerem a játékot!" gomb is, és egyéni elbírálás se kéne, csak megnyomja az illető, és örül. 
|
mivel írta hogy nem állt módjában játszani,gondoltam azt te is látod ha nem lép be.
|

08-19-2008, 08:04
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
mivel írta hogy nem állt módjában játszani,gondoltam azt te is látod ha nem lép be.
|
KisPistike tegnap regisztrált, nagyon szeretne az 1/A topjában lenni. Eddig nem állt módjában játszani, mert nem tudott a játékról, és ezt én is meg tudom nézni, hogy most először regisztrált.
|

08-19-2008, 11:34
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
KisPistike tegnap regisztrált, nagyon szeretne az 1/A topjában lenni. Eddig nem állt módjában játszani, mert nem tudott a játékról, és ezt én is meg tudom nézni, hogy most először regisztrált.
|
Ne haragudj Ati, de az, hogy önhibámon kívül teljesíthetetlen egy kritérium, illetve hogy kívánok valamit a mikulástól nem teljesen ugyanaz.
Teljesítettem a kritériumot, jött egy szabály, vesztettem a földet.
Nincs ezzel baj, csak nem értem a teljesítés feltétele miért nem változott ezzel konzekvensen.
|

08-19-2008, 11:40
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Vésd, nem a szabállyal van baj, mint feljebb írtam én is támogattam, mert jót tett a csopiknak.
De uram bocsá nem játszottam, mikor felszólítottak, hogy játszak. Se kedvem, sem időm nem volt rá.
Most adott egy csopi, ahol van 2500 minimum földem, és 1300on van a top 1 kb 
Kicsit nehéz teljesíteni? 
|

08-19-2008, 12:16
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Vésd, nem a szabállyal van baj, mint feljebb írtam én is támogattam, mert jót tett a csopiknak.
De uram bocsá nem játszottam, mikor felszólítottak, hogy játszak. Se kedvem, sem időm nem volt rá.
Most adott egy csopi, ahol van 2500 minimum földem, és 1300on van a top 1 kb 
Kicsit nehéz teljesíteni? 
|
Mennyi abban a csopiban a lépés határ?
Nem kellett volna a csillagos égig emelkedni 
|

08-20-2008, 09:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
szeretem amikor fogyatékosnak nézel.
nem tudom milyen környezetben éled az életed,de én nem vagyok ennyire debil 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|