Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Szabadidő, Sport
Register Stats Members List Today's Posts

Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport

View Poll Results: Szerintetek melyik csapat nyeri a 2006-os Forma1 VB-t?
Renault 19 16.81%
McLaren 35 30.97%
Ferrari 46 40.71%
Toyota 1 0.88%
Williams 3 2.65%
Honda 2 1.77%
Red Bull 4 3.54%
BMW Sauber 3 2.65%
Voters: 113. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-09-2006, 07:05
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

na igen de hogy mikor mennyivel ment az f1 azt azért nézd meg hogy még a turbokat be nem tiltották milyen sebeségeket értek el azszem törölték is a pálya idöket vagy csak külön megjelölték már nem tudom de valami ilyesmi volt és igen merem állitani hogy ha lehetne inditani pilota nélküli autot sokk csapat megtenné erre fel mondtam hogy a pilota az csak egy kezelö szerv.
Nagel mennsel mondta hogy az ö kocsija már olyan hogy egy idomitott majom is könyedén elvezetné AZ meg hogy renault jobb lenne messze nem igaz egyenesbe akkor hogy tud elhuzni sumi szerintem messze a ferrari gyorsul olyan 260ig a legjobbat onnan talán már a bmv a jobb de nem sokkal de fékutatt messze a ferrari vesz a legrövidebbet de ez már lehet hogy nem objektiv mert én nekem a ferrari a kedvencem de az elözö évi autok paramétereit mindig nyilvánosságra hozzák és vissza nézve azszem 11éve folyamatosan a ferrari volt a legjobb és remélem még 11 évig ö lesz a legjobb
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-09-2006, 12:55
Davalon's Avatar
Davalon Davalon is offline
Member

Én nem érzem azt, hogy most a Ferrari lenne a legjobb kocsi... Ha így lenne, épp olyan sima lenne a világbajnoki cím sorsa, mint ahogy némely évben szokott volt. Én pont most látom azt, hogy ha nem Schumi hajtaná azt a gépet, egy jó középcsapat lenne a Ferrari. Tény azonban, hogy egyre jobb a kocsi, és ami fontos, megbízható.
Reply With Quote
Old 05-09-2006, 13:34
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Deee a ferrari a legjobb csak most a töbiek egy kicsit megközelitették de majd fejlödünk)) De a renault már megverte mert sumi simámn gyorsabb egyenesbe az elözö versenyen is már ott hagyta a renaultott és sokkal rövidebb féktávokat tud venni és a gumi is beáll úgynézz ki
Reply With Quote
Old 05-09-2006, 14:28
Davalon's Avatar
Member

Ezzel abszolút nem értek egyet. Az hogy melyik kocsi hogy gyorsul, legjobban a rajtnál érezhető, és nem a Ferrarik a legjobbak. És mi az, hogy a Ferrarit már megközelítik? Tavaly már rég nem a Ferrari volt a favorit. Most sem övék a legerősebb motor, a Bridgestone sosem volt jobb a francia gumigyártónál. Az pedig baromi látványos ekkora sebességnél, hogy megnő az egyenesben két kocsi között a távolság, de mondom most már 10-edszer, ebbe illik belevenni ám azt is, hogy az elöl lévő kocsi előbb jön ki a kanyarból, előbb kezd el gyorsítani, így még jó hogy kezd elhúzni az épp a kanyarral vesződő kocsitól, ezt szerintem nem nehéz felfogni. Mint ahogy azt sem, hogy az elöl lévő előbb ér el egy következő kanyarhoz, így előbb kezd el lassítani, ebből az látszik a néző szemszögéből, hogy a mögötte max. gázon teperő kocsi közelebb érkezik. Úgy hogy ennyit az "egyenesben gyorsabb, de kanyarban lassabb" elméletekről, ritka nagy baromság. Nyilván vannak különbségek, függ a beállításoktól, pilótától (pl. Raikkönen máshogy kanyarodik) de nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, amit írtam.
Sem a legerősebb motor, sem a legjobb gumi nem a Ferrarié. Jó és egyre jobb a kasztni, és ott a Schumi. Ennyi.

Last edited by Davalon; 05-09-2006 at 14:38..
Reply With Quote
Old 05-09-2006, 15:11
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

hát minden mérvadó a gyorsulásnál csak a rajt nem mert az a rajtgépen mulik leginkább no meg hogy ki hogy van megtankolva. csak a teszteken mért dolgok a mérvadók. azt versenyen nem lehet igazán eldönteni melyik hogy gyorsul és hogy milyen a fék utja. és ezek mindig csak utolag látnak nap világott és eddig hálistennek mint irtam 11 éve a ferrari a lejobb de ez nem egyenlö azzal hogy ö a lejobb mert sokmulik a gumin és a kanyaroknál a futomüvön is no meg a csapatoknál a matekzseniken (söt rajtuk rengeteg mert egy versenyt meglehet nyerni egy jó taktikával és el is lehet bukni egy rosszal)
Reply With Quote
Old 05-09-2006, 15:55
Apa Apa is offline
Banned

jok voltak a dolgok mait itt elmondtatok.....
talán annyit fűznék hozzá, hogy a gumihoz szoktak autot épiteni mostanság, ami lassan a homályba vész, jövöre má csak 1 gumi lesz állitolag...
Reply With Quote
Old 05-09-2006, 15:56
Davalon's Avatar
Member

Én úgy emlékeztem, hogy nincs már rajtgép. De ha van is, a kocsi nem attól gyorsul. Attól csak időben indul. Tény, hogy számít a tankban lévő üzemanyag menyisége, de ezek a különbségek a verseny során mindig fennállnak.
Reply With Quote
Old 05-09-2006, 16:03
Apa Apa is offline
Banned

akkor sem értem h tavaly kimi legyorsulta a mezőnyt, és hüjét csinált mindenkiből, mostnmeg nem tud 1 normális időt futni..
Reply With Quote
Old 05-11-2006, 20:07
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Davalon
Én úgy emlékeztem, hogy nincs már rajtgép. De ha van is, a kocsi nem attól gyorsul. Attól csak időben indul. Tény, hogy számít a tankban lévő üzemanyag menyisége, de ezek a különbségek a verseny során mindig fennállnak.
grat erröl beszéltem hogy a tesztek számitanak ott viszont magasan a ferrari a legjobb igaz mindig csak az elözö évi adatokat hozzák nyilvánosságra de remélem most is a ferrari lesz a legjobb
Reply With Quote
Old 05-12-2006, 00:14
Etyekwood's Avatar
Etyekwood Etyekwood is offline
Member

Quote:
Originally Posted by laziga
grat erröl beszéltem hogy a tesztek számitanak ott viszont magasan a ferrari a legjobb igaz mindig csak az elözö évi adatokat hozzák nyilvánosságra de remélem most is a ferrari lesz a legjobb
Mit érnek a tesztek, ha futamon nem tudja kihozni?
Semmit!
ergó nem jó a gép!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules