Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
Ne változzon semmi, jó így ahogy van. 42 49.41%
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell. 20 23.53%
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell. 11 12.94%
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen. 7 8.24%
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet. 6 7.06%
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem. 7 8.24%
Multiple Choice Poll. Voters: 85. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-09-2006, 15:23
Atesz Atesz is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Egyszerübb lenne ha a távolság függvényében csökenne a zsákmány, csak drasztikusabban mint eddig, és nem pont alapján hanem kör alapján. 2 körről maradna a mostani, esetleg csökkentve de nem nagyon, ezzel a hadinak is megvan az esélye. A toli vállalja a következményeket, dönt hogy bevállalja e. 3-4 körről sokkal kevesebb lenne a zsákmány, 5 körről meg szinte semmit se hozzon a toli. Ez vonatkozhatna esetleg a többi akciójára is. Mert mondjuk éjjel a tolit 4-5 körről egyszer ütik be ha az egész szövi alszik, reggel felkelve viszont vissza tudna ártani de nem drasztikusan. Ha meg trükközik a toli a 2-3 körtávolságal azt a hadi is ki tudja trükközni.
Sponsored Links
Old 05-09-2006, 15:54
Kisbér Kisbér is offline
Member

Exclamation

Quote:
Originally Posted by Atesz
Egyszerübb lenne ha a távolság függvényében csökenne a zsákmány, csak drasztikusabban mint eddig, és nem pont alapján hanem kör alapján. 2 körről maradna a mostani, esetleg csökkentve de nem nagyon, ezzel a hadinak is megvan az esélye. A toli vállalja a következményeket, dönt hogy bevállalja e. 3-4 körről sokkal kevesebb lenne a zsákmány, 5 körről meg szinte semmit se hozzon a toli. Ez vonatkozhatna esetleg a többi akciójára is. Mert mondjuk éjjel a tolit 4-5 körről egyszer ütik be ha az egész szövi alszik, reggel felkelve viszont vissza tudna ártani de nem drasztikusan. Ha meg trükközik a toli a 2-3 körtávolságal azt a hadi is ki tudja trükközni.
Ezt én semmiképp nem támogatom!!! Nem véletlenül lettek ezek az elején meghatározva... Mármint hogy a tolvajok hatékonysága csak a pontérték-különbségtől függ...
Old 05-09-2006, 16:15
Bogár Bogár is offline
Member

ez a téma (sajnos) már rég másról szól. kár elindulni megint valamelyik irányban, mert soha nem fogunk közös nevezőre jutni...

aúú: a téma áthelyezése helyett lehetne nyitani 1 új témát... így nehéz átlátni, ki mennyire akarja csökkenteni a hatékonyságot.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Old 05-09-2006, 22:48
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
ez a téma (sajnos) már rég másról szól. kár elindulni megint valamelyik irányban, mert soha nem fogunk közös nevezőre jutni...

aúú: a téma áthelyezése helyett lehetne nyitani 1 új témát... így nehéz átlátni, ki mennyire akarja csökkenteni a hatékonyságot.
Tényleg nehéz, mert én pl még csak nem is szavaztam.
Ami engem illet, annyira akarom csökkenteni, mint aúú, mert majdnem mindenben egyetértettem vele.

( aúú: a kettő deci piros bort majd rendezzük)
Old 05-09-2006, 17:59
Atesz Atesz is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Kisbér
Nem véletlenül lettek ezek az elején meghatározva... Mármint hogy a tolvajok hatékonysága csak a pontérték-különbségtől függ...
Isten ments hogy kötekedjek, tényleg csak kiváncsiságból, miért a pontkülönbségtől függ?
Old 05-10-2006, 08:59
Colony Colony is offline
Member

Bocsánat ha már volt róla szó, de nem olvastam vissza az egész topicot.
A tekercs lopással nekem az a problémám, hogy egy tolvaj ugyan annyit hoz 5000 hektáron mint 200-on.
Értem ez alatt, van egy full 200 hektáros országom. Építési+ felefedezési költségeket, katonákat és tekercseket tekintve az egész ország piaci értéken ér 200 milliót.
Ha ott kitekiznek elviszik az országom felét stb....
Ha magasabb szinten lelopnak és nincs vagyonom kirakom a seregem 0,xx akárhány százalékát és vissza vásárolom a tekercseket!

Szóval érthetőbben, mint minden a hódítóban (felfedezés, foglalás, építés, rengetések, védővarik) terület függők. Úgy vettem észre a lopás az egyetlen aminél nincs.
Szerintem itt is lehetne egy bizonyos arányt bevezetni...
Talán egy picit ezen a vonalon is lehetne haladni, ill. változtatni!
Old 05-10-2006, 10:23
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Colony
Bocsánat ha már volt róla szó, de nem olvastam vissza az egész topicot.
A tekercs lopással nekem az a problémám, hogy egy tolvaj ugyan annyit hoz 5000 hektáron mint 200-on.
Értem ez alatt, van egy full 200 hektáros országom. Építési+ felefedezési költségeket, katonákat és tekercseket tekintve az egész ország piaci értéken ér 200 milliót.
Ha ott kitekiznek elviszik az országom felét stb....
Ha magasabb szinten lelopnak és nincs vagyonom kirakom a seregem 0,xx akárhány százalékát és vissza vásárolom a tekercseket!

Szóval érthetőbben, mint minden a hódítóban (felfedezés, foglalás, építés, rengetések, védővarik) terület függők. Úgy vettem észre a lopás az egyetlen aminél nincs.
Szerintem itt is lehetne egy bizonyos arányt bevezetni...
Talán egy picit ezen a vonalon is lehetne haladni, ill. változtatni!

Ha visszaolvasol (kivételesen csak 3-6 oldalt kell ezért végig nézegetned), akkor láthatod, hogy igen, volt már róla szó, felvetettük itt, hogy lehetne terület függő is a teki mennyiség ami az adott %-hoz kell, de igazából ez túlságosan nagy arányú változtatás lenne és nem igazán vagyunk képesek a hatását megjósolni... hisz gondolj bele, ha kevesebb tekiből vissznek el kevesebbet, az arányaiban a teki %-ot másképp befolyásolja, valamint a piacokat is valószínű felborítaná...
Egyébként ha neked lelopják a tekijeidet magas hekin és kipakolod a sereged egy részét a piacra és nem vagy elf, akkor úgy szétütnek mint a huzat...
És születnek emberek.

Last edited by aúú; 05-10-2006 at 10:28..
Old 05-10-2006, 19:22
Atesz Atesz is offline
Junior Member

Az nem lenne egyszerübb megoldás hogy a mostani 1% zsákmány csökkenés/100pont helyett 2% lenne? Esetlegesen autovédelemmel megerősítve.
Old 05-10-2006, 21:02
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Atesz
Az nem lenne egyszerübb megoldás hogy a mostani 1% zsákmány csökkenés/100pont helyett 2% lenne? Esetlegesen autovédelemmel megerősítve.
Bocsi, de végig olvastad te amit eddig írtunk?
Nem hiszem... mert akkor ezt nem kérdeznéd... ugyanis azt már régen megbeszéltük, hogy a tekercslopással az a legfőbb baj, hogy olyan mértékű károkat tud okozni, amit semmilyen más akcióval nem lehet csinálni... hogy miért, azt nem részletezem megint, olvass vissza.
És születnek emberek.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules