|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

08-05-2008, 08:16
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Északföld
A 2. pont csak most esett le..szval ha nem akar hacolni, nincs harc. Ez azért érdekes.  Mondjuk ha úgy dönt kirak egy tagot és hajnalban dob egy zöldet, hogy "bocsi mégis harcolni akarok, jah és az a 10M lovi felétek csak megerősíti ezt, mintegy nyomatékosítja"- akkor már lesz harc?
Egyébként nektek pont egy hasonló ori kellene mint Észak pontban.... 
|
NE haragudj, de szerintem Pannonfölde vezérében, és az egész klánban van annyi gerincesség, hogy nem azt mondja hogy most harcolni akarok, vagy holnap harcolni akarok, hanem hagy felkészülési időt a Big Gunnak szerintem.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

08-05-2008, 08:20
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
NE haragudj, de szerintem Pannonfölde vezérében, és az egész klánban van annyi gerincesség, hogy nem azt mondja hogy most harcolni akarok, vagy holnap harcolni akarok, hanem hagy felkészülési időt a Big Gunnak szerintem.
|
a Big Gunnak kell felkészülési idő ?  Kényszerítetzte őket valaki hogy átépüljenek termelésre ?  De Szerintem nem kell félteni a Bigget tutira veszem hogy eléggé fel vannak készülve minden esetre
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following 2 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|

08-05-2008, 08:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
|
PErsze ez teljesen reális, sőt, szerintem azt is megbeszélhetnék ki mit hogyan épít... 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Északföld For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|