Mielőtt még bárki azt hinné, teljesen elment a zeszem, hoyg magammal beszélgetek, ezt kifejezetten Remynek írom, csak hogy ne zavarjuk a másik Topic-ot.
"Ezekre annyit, hogy nekem semmi erdekem nem lenne benne, mert sok foldet kene leadnia, szal nem is magam miatt irtam.
Eszak Zolika: azert meg megtudom nyomni a tamadas gombot, ne felts
En nem egeszen tartom esendonek a fajom, sot, ez a kedvencem.
(Termeszetesen en is lattam a gombod)
De en sosem mondanek ilyet, hogy egy adott fajjal eselye sincs a masiknak, senkit nem nezek le ennyire, eleg sok fajjal egesz jol el lehet jatszani...
Persze en nem vagyok olyan nagy fedezobajnok, mint Te, ahogy hallottam, nemtom fedezes kozben hany faj esett aldozatodul, de mindegy.
Masik butasag: nem, mi nem vedjuk a pannont. Raadasul egesz hamar be fogod latni, hogy nincs igazad ebben (sem).
Ez a moralromlas is eleg nagy butasag, egesz sokszor el lett vetve, nem forgojatek a jatek neve. Ha vki ott akar jatszani, ne irigyeld, es ne kenyszeritsd sehova..."
Kedves Remy,
Először is megkérdezném, hogy klánban szeretnél beütni jksz-el, miközben a BIG támogat, vagy egyéniben gondoltad kb 4000 hektár bontásával? Sajna nem értetted meg, hogy van földleadás.
Egyéniben ha gondolod játszogathatunk , és bebizonyítom, hogy a fajodnak semmi esélye. Persze piaci támogatás nuku, meg a fenntarthatalan 100% barakkos fajod ország is.

Igen nem véditek, de nem is támadjátok egymást, és ha valamelyik klán közétek esne azonnal támadnátok.

Ezt bizonyítja az is, hogy lefelé akarsz támadni és még véletlenül sem fölfelé. Pedig van ott ori.

(Nézd meg a pontlistát, hátha te is fölfedezed.) Nem kell kimagyaráznod ez régen is így volt, már vagy 7-8 éve, szval ez úgy sem fog változni.

Abban pedig biztos lehetsz, hogy nem lépek olyan klánba amire veszélyt jelenthet egy 10M pontos klán, 3-4M pontra meg csak nem bontotok lefelé. Remélem nem úgy gondolod, hogy kilépsz, klánt alapítasz pár taggal, majd visszalépsz igaz?

Látod én Északkal nem így gondoltam mikor ELF-ből, újraindultam, ezért volt egyéni ütögetés + föfledezés. Nem pedig +2 tag és klános ütögetés + piaci pénz és haderő átjátszás ahogy te képzeled (ezt sem kell megmagyaráznod, nyugi most is így van). ez is azért, mert eléggé tépázott volt már a csoport idegállapota, nem akartuk túlfeszíteni.
Ez nem irígykedés meg nem kényszerítés, a készítő nem én vagyok. Sem ti sem a Pannon nem játszotok semmit se, azt mondod nem forgójáték, akkor szerinted ez a gazdálkodj okosan?

Ezt sem kell megmagyaráznod, tudom miről beszélek, tudod mi is voltunk ott egy kis ideig.

Jah és nem Eszak Zolika- hanem Észak Zolika (maximum). Persze csak ha nem nebuló vagy még, esetleg 30 évnél fiatalabb. Amennyiben valamelyik fönállna akkor a hangnemen érdemes picit csiszolni. Használj megfelelő operációs rendszert, elavult már, hogy nem írunk ékezetet, régen menő volt tudom, de ma már annyira nem.