|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: Ki milyen stratégiát választott először
|
Békés
|

|
10 |
11.24% |
Visszatámadó
|

|
2 |
2.25% |
Háborús
|

|
20 |
22.47% |
Varázslós
|

|
5 |
5.62% |
Lopós
|

|
13 |
14.61% |
Pénzcsináló
|

|
6 |
6.74% |
Vegyes
|

|
16 |
17.98% |
Egyedi
|

|
17 |
19.10% |

08-02-2008, 23:23
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Én kezdőként orkkal kezdtem, sok bánya meg minden.Egyszóval nem volt jó semmire.Ekkor jött egy szövi, a nagyon alapokat megtanította.Ezek után lép be a képbe kedves mostani szövetségesem,Fefe, aki megtanított a játék csínyjára bínyjára.Ma meg már én tanítok kezdőket, igaz nem szöviben, de zöldben/msn-en.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

08-02-2008, 23:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Én hullával kezdtem és ütöttem akit tudtam. Aztán lett egy szövim és együtt megtanultunk játszani.
1300. hsz
|

08-03-2008, 00:38
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
legelső orim hulla volt, de akkor nagyon komolytalan voltam. azt számítom kezdésemnek amikor már 4be is eljutottam (  ) és akkor viszont varis voltam. csak még elég gyenge varis  ))
|

08-09-2008, 20:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Amikor én kezdtem, még nem voltak fajok.
Fajtalan voltam! 
Egér a sajton... (#3744)
|
The Following User Says Thank You to -Fegya- For This Useful Post:
|
|

08-10-2008, 17:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Én hullával kezdtem és ütöttem akit tudtam. Aztán lett egy szövim és együtt megtanultunk játszani.
1300. hsz
|
a régi szép idők 
|

08-15-2008, 12:38
|
Junior Member
|
|
Longevity: 87%
|
|
En meg beregeles elott komolyan vettem a "strategiai kezikonyv" tanacsait, majd az "orkot kezdo jatekosoknak nem ajanlunk" sornal beregeltem egy ork tabit  De ugy masodik het kornyeken megleltem a kulsot, atragtam magam topikok nagy reszen, banyabontas, 6+2es tf ori, stb. Lenyeg hogy 1 honap alatt osszehoztam 5. szintre egy feltoltott 60% barakkos 2 kocsmas ork fenegyereket... (kar addigra 300 heki felett voltam  )
Aztan megismertem a mestert aki szarnyai ala vett es azota is tanit  me'g annyit hogy ahogy eszrevettem hiaba a 7k paci mert nincs kibol tartalekot gyujteni atalltam a szupertolis orkra, es maradek 300 koromet 7k tolival vittem vegig   
|

08-15-2008, 18:27
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Chewbacca
En meg beregeles elott komolyan vettem a "strategiai kezikonyv" tanacsait, majd az "orkot kezdo jatekosoknak nem ajanlunk" sornal beregeltem egy ork tabit  De ugy masodik het kornyeken megleltem a kulsot, atragtam magam topikok nagy reszen, banyabontas, 6+2es tf ori, stb. Lenyeg hogy 1 honap alatt osszehoztam 5. szintre egy feltoltott 60% barakkos 2 kocsmas ork fenegyereket... (kar addigra 300 heki felett voltam  )
Aztan megismertem a mestert aki szarnyai ala vett es azota is tanit  me'g annyit hogy ahogy eszrevettem hiaba a 7k paci mert nincs kibol tartalekot gyujteni atalltam a szupertolis orkra, es maradek 300 koromet 7k tolival vittem vegig   
|
nem tudom melyik jobb 
a pénznélküli 60% barakkos ork, vagy a toliork 
|

08-15-2008, 21:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Hát én mivel azt se tudtam melyik milyen faj, mer sugóból csak annyit fogtam fel h ember mindenre alkalmas,vagyis semmire, ezért emberrel kezdtem szintén, és talán foglalkozási ártalom miatt tábornok lett  De ahogy múlt az idő, és ütögettek,lopiztak stb, mindig éppen arra gyúrtam amit a legveszélyesebbnek tartottam. Aztán a sok beütögetést megunva megcsináltam első orkomat, majd másodikat. Aztán hogy célpontot hamarabb találjak szükség volt varázslóra is, így lett órásom is. Persze közben kaptam innen onnan a jó tanácsokat, főleg if-től. Sőt Margóca, vmint Save (kivel nemtom mi lett azóta) szintén nagyon sokat segített. Nélkülük elvesztem volna a hódiban azt hiszem.
Legkönnyebben abból lehet tanulni, h csatába keveredsz vkivel, és utánna elmondja hogy mi hulyeségeket csináltál, vagy rájössz magadtól. Nem mindenféle csúnyát kell írkálni a másiknak, hanem megbeszélni mi történt jól,s mit rontottam.
És amikor összefutottam véletlenül Gárdival, akkor kezdtem csak el amolyan hegyezett orikat csinálni. A varis az varázsoljon, ork harcoljon, stb,semmi felesleges hülyeség, ezért neki is hálás vagyok
Szóval itt ragadom meg az alkalmat hogy elrebegjem hálámat if-nek,Margócának,Save-nak és Gárdinak és sok másnak. Nem erről szól a topic, de kihasználom 
/Richard Nixon/
Ahhoz, hogy az ember győzni tudjon,
hozzátartozik, hogy tudjon veszíteni is.
/ Segal/
|
The Following 4 Users Say Thank You to stampi For This Useful Post:
|
|

08-27-2008, 14:09
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Steve`sfield (#324643)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|