|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
05-05-2006, 11:45
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Kényszerszabi
Megfontolandó, egy ugynevezett kényszerszabi bevezetése, mert volt már rá eset, hogy ha valaki valamilyen baleset következtében nem tudott gép közelbe kerülni napokig, vagy hónapokig, s tönkrement az orija...
-ilyen esetbe be lehetne vezetni egy szabadságot, ami autómatikusan érvénybe lép, ha egy adott ideig nem használja valaki az oriját... vagy akár állítani is lehessen, hogy menni idő mulva lépjen életbe a szabi... mert van aki naponta többször is ránéz az orijára, van aki sokkal ritkábban
|
05-05-2006, 13:21
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zilah
Megfontolandó, egy ugynevezett kényszerszabi bevezetése, mert volt már rá eset, hogy ha valaki valamilyen baleset következtében nem tudott gép közelbe kerülni napokig, vagy hónapokig, s tönkrement az orija...
-ilyen esetbe be lehetne vezetni egy szabadságot, ami autómatikusan érvénybe lép, ha egy adott ideig nem használja valaki az oriját... vagy akár állítani is lehessen, hogy menni idő mulva lépjen életbe a szabi... mert van aki naponta többször is ránéz az orijára, van aki sokkal ritkábban
|
Wapon erre van külön menüpont -- ha nem vagy gépközelben, akkor wapról simán el tudod tenni szabira az országot. Nem hiszem, hogy ehhez külön bármi egyéb módosítás kellene.
|
05-05-2006, 15:33
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Wapon erre van külön menüpont -- ha nem vagy gépközelben, akkor wapról simán el tudod tenni szabira az országot. Nem hiszem, hogy ehhez külön bármi egyéb módosítás kellene.
|
olyan esetről írtam, amikor wapon sem tudsz belépni... pl baleset, kóma, stb
azért írtam, mert én is megjártam s akkor jött az ötlet sajnáltam volna az orijaimat...
|
05-05-2006, 16:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zilah
olyan esetről írtam, amikor wapon sem tudsz belépni... pl baleset, kóma, stb
azért írtam, mert én is megjártam s akkor jött az ötlet sajnáltam volna az orijaimat...
|
Ilyen eset azért nem gyakori (szerencsére)
De ha még van is ilyen, akkor meg ha megjössz, van egy gomb, hogy újrakezdés ezen a szinten
|
05-06-2006, 19:57
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
De ha még van is ilyen, akkor meg ha megjössz, van egy gomb, hogy újrakezdés ezen a szinten
|
könnyű ezt mondani... de sokat veszítenél azzal a gombal... ezért gondoltam egy ilyen lehetőségre...
-tudom hogy fura ajánlat... nekem is az lett volna, ha szinte nem kerülök ilyen helyzetbe
|
05-06-2006, 22:27
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
|
Ez gyakorlatilag mindent elmond a helyzetről
Ha megtörténne, hogy egy baleset következtében hosszabb időre kómába esek, a végén örülni fogok, ha újrázhatok, és nem ilyeneken fogok keseregni
Meg örülni fogok, hogy kimehetek a parkba galambot etetni, meg minden hasonló nyálasságnak...
|
05-07-2006, 01:39
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ez gyakorlatilag mindent elmond a helyzetről:)
Ha megtörténne, hogy egy baleset következtében hosszabb időre kómába esek, a végén örülni fogok, ha újrázhatok, és nem ilyeneken fogok keseregni:)
Meg örülni fogok, hogy kimehetek a parkba galambot etetni, meg minden hasonló nyálasságnak...
|
pontosan.. szerintem az ilyenmit nem igazán kéne figyelembe venni egy játékban.. bár nemtom, biztos van akinek ez az életcélja:)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|