|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

04-15-2008, 14:00
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
ja, hát úgy is mondtam nekik,h csak körvonalai vannak a b-s országoknak, majd kiderül,h mennyire lesz hatékony a 9százalék, és ha kevés, akkor megy felfelé.
köszi a tippeket, már tok mondani egy kb értéket 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

04-15-2008, 23:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
gondolom azért akarnak hadi tolit, hogy legyenek éplistek, arra meg sztem kevés a 9%, de sztem 15%nál nem kell több...
|
Ahhoz hogy 'legyenek éplisták', 2 kocsma is elég. De vmi konkrétat is mondjak; példul az elfekhez vesződés nélkül belátni 2B-ben 1200-1800 heki között 10-25% közötti gnóm kocsma kellett (volna), tavaly. Magyarul ízlések, és. 
Last edited by Princ; 04-15-2008 at 23:47..
|

05-11-2008, 23:24
|
Member
|
|
|
|
bocs, hogy egy ilyen régi témát elevenítek fel, csak annyit szeretnék írni, hogy szerintem egy gnóm kereskedőnél nincs jobb, ha jól van felépítve 
elég 300tolit tartani, kell 10%torony, 12% barakk, a képzésekre is legyen hely, meg mondjuk 10%templom. a legjobb kétszemissel, és akkor tudós, kereskedő. 5ben, 4ben lehet 25%barakkot tartani, hogy a kezdőket lehessen földelni. bányákat is lehet tartani párat.
|

05-11-2008, 23:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
bocs, hogy egy ilyen régi témát elevenítek fel, csak annyit szeretnék írni, hogy szerintem egy gnóm kereskedőnél nincs jobb, ha jól van felépítve 
elég 300tolit tartani, kell 10%torony, 12% barakk, a képzésekre is legyen hely, meg mondjuk 10%templom. a legjobb kétszemissel, és akkor tudós, kereskedő. 5ben, 4ben lehet 25%barakkot tartani, hogy a kezdőket lehessen földelni. bányákat is lehet tartani párat.
|
Én a bányák helyett kocsmát tartanék és meg is van oldva a nyersi, főleg 5ös meg 4es szinten....
állandón a 2 szemcsis orikkal jösz, már ideje lenne csinálnom egyet, mert kezdem rosszul érezni magam 
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

05-11-2008, 23:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fefe013
Én a bányák helyett kocsmát tartanék és meg is van oldva a nyersi főleg 5ös meg 4es szinten....
állandón a 2 szemcsis orikkal jösz, már ideje lenne csinálnom egyet, mert kezdem rosszul érezni magam 
|

nekem csak kis egyszemiselyim vannak, de a szöviimnek ált. többszemis orijai vannak 
azért jövök mindig evvel, mert szinte bárhogy lehet alakítani a szövit, ha többszemisekkel játszom együtt  
pl egy orknak két szemi dukál: tábi, vándor
törpének vagy 3, vagy 2, attól függ szöviben van-e és ha igen, milyen poszton játszik (gazd., tudós, vándor, vagy gazd., tudós)
akkor gnómnak mint mondtam kereskedő tudós, de sima vándorral is elmehet 
amúgy télleg jobbak a kocsmák 5ben, 4ben... 
|

05-12-2008, 08:22
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
szerintem egy gnóm kereskedőnél nincs jobb
|
Kapásból fel tudok neked sorolni féltucat jobb felállást,csak nem szeretnék offolni 
__
Benji,Te mindig épp azt a fajt v. éplistát v. szövifelállást isteníted,amelyikkel épp vagy és épp jól megy. Tapasztald meg majd' az összeset és utána válassz legjobbat. Szerintem.
|

05-12-2008, 09:14
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Kapásból fel tudok neked sorolni féltucat jobb felállást,csak nem szeretnék offolni 
__
Benji,Te mindig épp azt a fajt v. éplistát v. szövifelállást isteníted,amelyikkel épp vagy és épp jól megy. Tapasztald meg majd' az összeset és utána válassz legjobbat. Szerintem.
|
Az nehez lesz, mert szerintem nincs olyan, szerencsere. Epp ezert valtozatos a hod... Izles dolga, kinek mi tetszik a legjobban, es nem mondanam, hogy egy elf tolis jobb mint egy torpe termelo, mert ossze se tudom hasonlitani 

05-12-2008, 10:15
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:

nekem csak kis egyszemiselyim vannak, de a szöviimnek ált. többszemis orijai vannak 
azért jövök mindig evvel, mert szinte bárhogy lehet alakítani a szövit, ha többszemisekkel játszom együtt  
pl egy orknak két szemi dukál: tábi, vándor
törpének vagy 3, vagy 2, attól függ szöviben van-e és ha igen, milyen poszton játszik (gazd., tudós, vándor, vagy gazd., tudós)
akkor gnómnak mint mondtam kereskedő tudós, de sima vándorral is elmehet 
amúgy télleg jobbak a kocsmák 5ben, 4ben... 
|
nekem 7 személyiséges orim is van és sokkal szívesebben játszok az egyszemélyiséges orimmal...
a gnóm szerintem nagyon jól variálható faj, mint ahogy már leírták páran elöttem: voltam már gnóm hadis, meg varis tolis is.. szerintem, ha támadni akarunk vele konkrétan szövikellen akkor hozzájuk kell variálni mindig.. pl mikor tolisok ellen játszottam amibe volt ember is meg félelf is akkor annyi varit tartottam, hogy az ő varisuk ne tudjon ártozni, de én letudjam a feleset viszont az ember tolisok ne férjenek be.. amikor 4orias ellen jatszottam ugyanezzel az orival akkor csak a varit tartottam meg, hogy ne tudjanak artozni, es ment barakkba a kocsmak nagy resze.. altalaba, ha sok vari van érdemes mellé tolit is tartani, de függ az ellenfelek fajától.. volt, hogy 2 naponta átépültem annak függvényébe, hogy mik ellen mentünk.. a tanyafree az alap( bár 1000 arany feletti gabona árnál érdemes szabizni, mert ott gyorsan fogy a pénz, vagy átépülni, fosztani lopni.. a környezettől függ), ha van toli és a közelbe nézek pár orit akitől jön az ember akkor több kör éhezés is belefér.. sereget sose kell bent tartani semelyik orival inkább legyen pénz bank és minden körbe távol, persze ezt olyan csopikba érdemes csinálni ahol nem tudják olyan könnyen kivenni a védekező egységeket a piacról... ellenben könyvtárat csak akkor tartanék a gnómba, ha vagy 200 on írsz viszont akkor 100-130 elfér benne vagy pedig a csoporttol elszakadva jóval felettük csöndbe irogathatsz.. nagyjából ennyi, igaz nem konkrét ép listák, de azt írtak már sokan 
|
The Following 4 Users Say Thank You to sutike31005 For This Useful Post:
|
|

05-12-2008, 10:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
__
|
félreértettél 
nekem egyáltalán nem a kedvencem a gnóm kereskedő, voltam már olyannal. azt mondom csupán, hogy ha vki kereskedni szeretne akkor a legjobb hozzá a gnóm, és mégcsak nem is kell sűrűn belesnie az oriba 
|

07-30-2008, 23:17
|
Junior Member
|
|
|
|
Sziasztok!
4-be egy hadi-vari gnóm éplistát tudna nekem valaki gyártani? Csak a hozzávetőleges arányok érdekelnének, mivel még nem játszottam gnómmal. A stabilitás a fő szempont.
Ezen szempontok alapján:
Mf, Tudós, Vip nincs, Azért néha szeretne ütögetni is.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|