|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-29-2008, 19:41
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Szóval.
Egyik 5-ös csopiba saját pénzen tartom fent a fegyó árát. sok van kint, viszont nem veszik. elkezdem felvásárolni és amikor eljön az enyém, már tenném is ki, de épp kv van. Kb 150 millát dobtam ki az ablakon. 
|

07-29-2008, 19:45
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Szóval.
Egyik 5-ös csopiba saját pénzen tartom fent a fegyó árát. sok van kint, viszont nem veszik. elkezdem felvásárolni és amikor eljön az enyém, már tenném is ki, de épp kv van. Kb 150 millát dobtam ki az ablakon. 
|
Gonosz körváltás...hát nem pofátlan egy dolog 
|

07-29-2008, 19:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Gonosz körváltás...hát nem pofátlan egy dolog 
|
Dehogynem, szídtam is rendesen 
|

07-29-2008, 19:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Dehogynem, szídtam is rendesen 
|
Asszem megyek is és felvetem, hogy ne leygen több körváltás 
Egy kis visszafogás nem árt a hadiknak, túl erősek 
|

07-29-2008, 20:14
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Szóval.
|
egyszer ugyanilyen módon, 750millát buktam, mert kv előttre húztam fel az órát, hogy kirakjam a fegyót újra, de sajnos elkéstem... na mivel akkoriban ez volt minden pénzem, ezért nyomtam is egy resetet... 
|

08-16-2008, 21:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Milyen pech amikor a kicsi ember elmegy diákmunkára, meg ütres üvegek hordf vissza, hogy megvegye az a tűzpiros mercit amit kimézett és lám nyár végére össze is jön, de az első kanyarnál fának megy, mert részeg és totálkárra teszi.
Több hónap után visszajöttem szabiról egy felsőbb csopiba. Megveszem ami kell és marad rengeteg pénzem. Gyorsan elrakom tekibe, de másnapra megvették mindent, így nyertem is rajta. Jön a kpzsiság ereje, hát ismét berakom tekibe az egészet, de véletlen egy 0-val többet ütöttem. A földhivatali rablók most nagyon boldogok lehetnek, mert elvittek 950.000 lakáshelyezeti tekit   
|

08-16-2008, 21:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Milyen pech amikor a kicsi ember elmegy diákmunkára, meg ütres üvegek hordf vissza, hogy megvegye az a tűzpiros mercit amit kimézett és lám nyár végére össze is jön, de az első kanyarnál fának megy, mert részeg és totálkárra teszi.
Több hónap után visszajöttem szabiról egy felsőbb csopiba. Megveszem ami kell és marad rengeteg pénzem. Gyorsan elrakom tekibe, de másnapra megvették mindent, így nyertem is rajta. Jön a kpzsiság ereje, hát ismét berakom tekibe az egészet, de véletlen egy 0-val többet ütöttem. A földhivatali rablók most nagyon boldogok lehetnek, mert elvittek 950.000 lakáshelyezeti tekit   
|
Kínos...
Részvétem 
|

08-23-2008, 17:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Dupla baki:
Csak azért írok csopit, hogy érzékeltessem: B középmezőnye. Szövitársan kv után 1 (az egy) percel kimegy 3 körre témadni. Bamm, mondon ezt buktuk. A sereg bemegy. Van a nagy csodálkozás, lázas figyelés minden irányba, de szép lassan hazadöcögnek. még gömbölni se akartak.
|

08-23-2008, 17:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Dupla baki:
Csak azért írok csopit, hogy érzékeltessem: B középmezőnye. Szövitársan kv után 1 (az egy) percel kimegy 3 körre témadni. Bamm, mondon ezt buktuk. A sereg bemegy. Van a nagy csodálkozás, lázas figyelés minden irányba, de szép lassan hazadöcögnek. még gömbölni se akartak.
|
Elképzelhető, hogy megunták a játékot 
Nekem L-ben volt, hogy egy MF elfről 2 fosztással 1,2 mrd-t szedtünk le, és nem csinált semmit...

08-23-2008, 18:35
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
Elképzelhető, hogy megunták a játékot 
Nekem L-ben volt, hogy egy MF elfről 2 fosztással 1,2 mrd-t szedtünk le, és nem csinált semmit...
|
Egy mf,kappan elf mit tehetne?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|