|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

07-27-2008, 12:59
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Befizettem Paradise pókerre 30eurót. Azt mondták adnak 100euró bónuszt, azt hittem, hogy azzal lehet játszani, csak kiszedni nem. Persze nem így van. Gyakorlatilag kijátszhatatlan a bónusz számomra.
De a játékosállományuk mégis pótol.
AQvolt nálam (20nagyvakkal ültem az asztalnál), 2limper, emelek 6NV-t, egy adja. Flop: 3alacsony lap, ebből 2treff. Ellenfél checkel. Betoltam rá a maradékot, miért ne adta volna meg? Riverig lejött még 2treff, mégis én nyertem  (Ja nem volt treffem).
Na ez meg olyan terem, hogy a vesztes lapját meg se lehet nézni, utána se...
két nap alatt +25euró, azért csak ennyi, mert első nap szokni kellett a szoftvert 
|

07-27-2008, 13:33
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
handhistoryban lehet megnézni. balfelül a "last hand" alatt. ha nem látod optionsbe kapcsold be. vagy mentsd el a handhistoryt vhová és ott biztos. kivéve ha nem volt allinben, mert cashgameben ha nem vagy allinben és vesztettél akkor nem kell megmutatni a lapodat.
amúgy tessék részletesen elolvasni a bónuszokat, néha csalókák!
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

07-27-2008, 13:41
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
handhistoryban lehet megnézni. balfelül a "last hand" alatt. ha nem látod optionsbe kapcsold be. vagy mentsd el a handhistoryt vhová és ott biztos. kivéve ha nem volt allinben, mert cashgameben ha nem vagy allinben és vesztettél akkor nem kell megmutatni a lapodat.
amúgy tessék részletesen elolvasni a bónuszokat, néha csalókák!
|
Tuti, hogy nem mutatja, megnéztem a HH-t, és hiába voltunk all-inen N/A-t írt ki a lapjához Showdownnál...
Lehet, hogy én értettem félre, vagy direkt csalókán írták le, de ez mindegy is, a gyenge játékosok miatt választottam főleg, és abban nem csalódtam. Meg úgy voltam vele, ha nem jó, akkor megyek tovább, és nem buktam vele semmit.
|

07-27-2008, 13:56
|
|
Member
|
|
|
|
hát pedig, hogy ez a stratégia ász magassal való overbet nem lesz jövedelmező hosszútávon abban biztos vagyok
igen pacin gyenge a mezőny, a legerősebb szerintem a pokerstars meg a fulltilt. ott NL10en is viszonylag tudnak az emberek 
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

07-27-2008, 14:28
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
hát pedig, hogy ez a stratégia ász magassal való overbet nem lesz jövedelmező hosszútávon abban biztos vagyok
igen pacin gyenge a mezőny, a legerősebb szerintem a pokerstars meg a fulltilt. ott NL10en is viszonylag tudnak az emberek 
|
Átnéztem a leosztásaimat. Természetesen csak 1ember ellen emelek flopon, ha nem találtam semmit. És ez az emelés a kisletét miatt majdnem mindig all-in.
9olyan eset volt, amikor A vagy K magassal emeltem (4esetben volt 4outom a sorra) és meg is adták. 6-ot megnyertem.
A 3bukás (ott látom az ellenfél lapjait)
Ak-val emelek 85Q flopon A8-a volt.
Ak-val emelke 534 flopon 44-e volt.
Ez persze elfogadható.
Utsóba 432 a flop, nálam Ak, ő checkel. Én persze emelek, a végén meg mutat egy A3-at.
Azokat nem keresem ki, ahol véletlenül mégis eldobták  De biztos volt pár olyan is. Úgyhogy egyelőre eléggé plusszos.
|

08-21-2008, 17:01
|
|
Member
|
|
|
|
http://pokertabor.hu/hirek.php?aid=71
élesszeműek figyelmébe (és különösen deni!) ajánlom a kockásfülűs fiatalember eredményes játékát 
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

03-04-2009, 12:30
|
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Sziasztok!
Hat azzal kezdem hogy jelenleg Budapesten vagyok (Erdelybol szarmazom) es altalaban 2 dolog miatt megyek haza es az egyik az h pokerezni tudjak a haverokal. 
Nem vallom magam profinak es eletemben 2x jatszottam csak penzben eddig, mivel hogy a haveri korben nekunk igy is eleg volt. Tudom, h penz nelkuli jatek, ha nem haveri kor jatszodja, akkor ertelmetlen, mert mindenki el kezd dobalozni a tetekkel.
Azt is eszrevettem h mar nagyon regota nem irt senki ide, viszont szeretnem megkerdezni hogy:
- Ha van: helyszin, rendes poker asztal egyik helyszinel, ahol csak szerdan lehetne szo rola,masik helyszinnel nem poker asztal csak simma normal azstal + egy 250-es poker chip set (sajatom) rendes plastic kartyaval, akkor kerulne par szemely aki eljonne?
Az egyik helyszin az egy sport bar, nagyon okes hely es nem is draga szerintem, kajalni is lehet (nagyon jo a pizza), pia is van ami csak kell.
A masik az inkabb egy pub szeruseg ahol mindenfele italokat lehet rendelni, nincs kaja, picit dragabb, van rendes poker asztal, csak szerdan szabad.
A helyszin szerintem nem is annyira fontos, inkabb az a fontos h legyenek emberek mert azt majd edontjuk h hova megyunk (lehet talalunk job helyszint) Szerintem legalabb 6 szemely kellene, es h ne legyen teljesen penz nelkuli jatek 100 HUF-tol 1000 HUF-ig kozos megegyezes alapjan eldontjuk h menyivel kell beszallni.
Kerjetek elerhetoseget priviben ha szukseges.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|