Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-01-2008, 18:21
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Egyébként meg van egy olyan érzésem, hogy ha Jupitól végérvényesen megvonná valaki a moderátori jogát, akkor se lennénk nyílt fórum... Kár, hogy Jupi az idegeskedésével egy felületes okot szolgáltatott a státuszmegvonásra.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-01-2008, 18:23
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 28%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Egyébként meg van egy olyan érzésem, hogy ha Jupitól végérvényesen megvonná valaki a moderátori jogát, akkor se lennénk nyílt fórum... Kár, hogy Jupi az idegeskedésével egy felületes okot szolgáltatott a státuszmegvonásra.
Nem nevezném felületesnek. Ha valakinek problémája van a játékkal, vagy a játék üzemeltetőjével, akkor az értelemszerűen nem lehet egy játékon belüli publikus fórum moderátora. Valójában azt sem értem, hogy mit keres az illető egyáltalán a játékban, de ha neki jó az, hogy halálra idegesíti magát, az az ő dolga.
Old 07-01-2008, 18:27
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Nézd, a döntésem végleges, mint azt a Központban is megtekintheti bárki...

És továbbra sem hiszem el, hogy ha Jupi elveszti a moderátori jogát végérvényesen, akkor visszakapja a Központ a nyilvánossá válás státuszát. Egyszerűen nem hiszem el. Túl egyszerű lenne...
Reply With Quote
Old 07-01-2008, 18:28
Kics Kics is offline
Junior Member

Szerintem meg te adtad a fegyvert a játékosok kezébe. Nyilván azok akik jelenleg moderátorok, elég régi anarchosok, és képesek valamilyen módon elviselni a másikat. Az, hogy sem Jupinak, sem Ardennek nem érkezett ide érdemleges válasz a kérdésre, az elhagyható. Más kérdés, hogy most először szolgált feltételezett válasszal egy játékos... Amúgy ha jól emlékszem, hatalmadban áll, hogy te dönts, ki a moderátor, nem?:P

Hány olyan fórum van, ahol a "nem csak az elmúlt fél óra alapján", nyilvánossá lehetne tenni azt?
Reply With Quote
Old 07-01-2008, 18:31
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Igen, a hatalmamban áll elvenni Jupi modjogát.

A problémámat egyel feljebb olvashatod.

De megismétlem. Van egy olyan érzésem, hogy ez nem Jupin múlt, van még ott valami, csak most mivel Jupi kikelve magából épp idióta, van egy bűnbak, akire az egészet rá lehet húzni...

Mivelhogy: Atinak hatalmában áll a játékból kitiltani, sőt, mivel moderátori státuszban tajga a fórumomnak, még ha nem lenne admin, akkor is ki tudná tiltani onnan Jupit.

Fenntartomazt, hogy nem hiszem el, hogy Jupi kirohanása miatt vesztettünk státuszt.
Reply With Quote
Old 07-01-2008, 18:32
Kics Kics is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Igen, a hatalmamban áll elvenni Jupi modjogát.

A problémámat egyel feljebb olvashatod.

De megismétlem. Van egy olyan érzésem, hogy ez nem Jupin múlt, van még ott valami, csak most mivel Jupi kikelve magából épp idióta, van egy bűnbak, akire az egészet rá lehet húzni...

Mivelhogy: Atinak hatalmában áll a játékból kitiltani, sőt, mivel moderátori státuszban tajga a fórumomnak, még ha nem lenne admin, akkor is ki tudná tiltani onnan Jupit.

Fenntartomazt, hogy nem hiszem el, hogy Jupi kirohanása miatt vesztettünk státuszt.
Olvastam mielőtt írtam volna, és Atinak címeztem az egészet Gee. (csak lassan)
Reply With Quote
Old 07-01-2008, 18:37
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Kics View Post
Ez azért ne mvolt egyértelmű. Mivel az utolsó 3 hsz az enyém... És nagyjából minden illik rám is, amit leírtál, mivel mint fórumgazda, bárkit (akár moderátort is) kitilthatnék, és mivel én adtam Jupinak a modjogot (azt hiszem...), aszittem nekem írtad, amit írtál.

Végülis a címzés mindegy is. A lényeg, hogy nem emiatt beszítettük el a státuszunkat. A "nyíltság" megszerzése nélkül meg elenyészik a fúrum, mivel mindenki (valószínüleg még én is...) csak a nyíltat fogjuk használni.. Onnantúl kezdve meg be lehet zárni a boltot. És nem csak az Anarchista Központ fog elnéptelenedni, hanem így hasraütésszerűen kb 40 másik "meghívós rendszerű" fórum is.

Mind törölhetik magukat. És a legtöbben meg is fogják tenni. Mint ahogy én is.
Reply With Quote
Old 07-01-2008, 18:39
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Kics View Post
Ati nem fog moderátori jogot elvenni, azért van új fórumrendszer, hogy aki kifogásol bármit otthagyhassa...
Old 07-01-2008, 18:43
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Ati nem fog moderátori jogot elvenni, azért van új fórumrendszer, hogy aki kifogásol bármit otthagyhassa...
Igen, cskhogy van egy 20-30 fős keménymag anarchban, akik minden eddigi fúrumon moderátorok. Ez nyilvánvaló, és így logikus.

Mivel ezek szerint ezek az emberek alkalmatlanok erre a célra, nem lesz "nyílt" anarchista fórum. (Mivel a miderátorok személyére való hivatkozással lett elutasítva a kérelmünk... de a moderátorok minden fórumon ugyanazok, legfeljebb más sorszámú orikkal....)

De mivel már be lett jelentve, hogy lesz, ezért tutira egy öszvér megoldás fog születni.

Nagy valószínűséggel létre lesz hozva még egy anarc fúrum, nyílttá lesz téve, és Isten tudja kik lesznek a moderátorok ott. (meg egyáltalán ki hozza létre? Lévén, hogy az anarchisták úgy ámblokk erre nem alkalmasak)

Mert hogy nem igazi anarchisták, az hétszentség.... onnantúl kezdve meg miről beszélünk? Mert hogy anarchista fórumról nem, az biztos.
Reply With Quote
Old 07-01-2008, 18:44
Kics Kics is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Ezért is lennék rá kiváncsi, hány olyan fórum van, amit lehetne nyilvános fórumként funkcionáltatni.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules