|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-30-2008, 14:42
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by The Sopranos
az egesz W forum mostanaban 1 vicc volt,az uj rendszerben meg rosszabb lett...
Eke irt a regi forumra es volt is w-ben orija,nagyon reszrehajlo a nagy dicsomultu w-forum ujonnan debutalt vezetosege...
kenjetek a hajatokra 
|
Először tájékozódj, és utána mond a magadét!!!
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

07-01-2008, 14:15
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
eleg 1 felkialtojel is Beni,nem vagyok suket...
joval regebb ota vagyok W-s mint te nem kerem a tanacsod,koszi.
irigy sem vagyok,mert magamtol leptem ki a forumrol,meg segitenetek sem kellett,eleg volt az a par dolog amit lattam 
nem tudom hogy talaltatok ki hogy csak regi W-sek mikor ti sem vagytok mindannyian azok,de ez megint mas kerdes.
reszemrol befejeztem az OFF-ot
csupan annyit szerettem volna elerni hogy ne arcra menjen a dolog,de tudom mi sem valtozik 
|

07-01-2008, 17:52
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
irigy sem vagyok,mert magamtol leptem ki a forumrol,meg segitenetek sem kellett,eleg volt az a par dolog amit lattam 
nem tudom hogy talaltatok ki hogy csak regi W-sek mikor ti sem vagytok mindannyian azok,de ez megint mas kerdes.
csupan annyit szerettem volna elerni hogy ne arcra menjen a dolog,de tudom mi sem valtozik 
|
Ha kérhetném, akkor a jövőben normális stílusban használd a fórumot, ne abban, mint ahogyan ez a fenti üzenet íródott. Köszönöm.
|

07-01-2008, 20:07
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
|
Nem tudom, mi lehetett az a pár dolog ami elvette a kedved. Sajnálom, ha volt ilyen, pedig tényleg nagyon jó kis fórum volt, és most is az. Én elég régóta vagyok W-s, és mondhatom Neked, akik W-sek voltak, azoknak mind mind igyekeztünk, kérés nélkül is küldeni meghívót. Ekének is abba az orijába küldtem, ahonnan annó fórumozott. Abban pedig végképp nincs igazad, hogy "arcra" megy a meghívás, hiszen, mint minden közösségben itt is vannak emberek, akik kevésbé szimpatikusak egymásnak, de a meghívót feltétel nélkül küldtük mindenkinek, hisz a W fórumának gyökeres részei, és ahogy eddig meghívó nélkül oda tartoztak, ugyanúgy továbbra is odatartoznak.
Mindenkit szeretettel várunk, egyetlen kikötés, a W-s jelen vagy múlt, semmi több.
|

08-15-2008, 21:18
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Minek ilyen felesleges dolgon veszekedni, hogy ki van meghívva, ki nincs? Ha senki sem ír egy árva kukkot sem a w fórumra (vagyis vmi olyasmire), akkor nem tökmnind1 ki van ott? 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|