|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Legyen-e teljes raktárkulcs?
|
Igen, legyen!
|

|
13 |
30.23% |
Nem, ne legyen!
|

|
30 |
69.77% |

05-03-2006, 19:31
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Rengetegen foglalkoznak a törp fajvarival, de sehol nincs egy jó megoldás. Én örülnék neki a legjobban, ha a tekit védnék egy kicsit, de szerintem nem mennének bele. Azért indítottam szavazást, mert úgy láttam, h ez a módosítás jobb, mint a semmi, de persze ez sem tökéletes.
Ez a törp fajvari nagyon nehéz kérdés.
|

05-03-2006, 20:12
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
De hát erre van egy topic, most sorba nyitjuk az újakat? ott két öltet is van! egy hadiállapot nevű vari ami még 20% sereget ad a törpének, de tekizni ugyanúgy lehet, vagy egy olyan ami a tolivédelmét növeli meg 3szorosra vagy 5szörösre minta tükörvari, mert a tolikeltévednek a tárnákban... lehet ayalni tovább, otta topicom erre!
|

05-03-2006, 20:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by DearCody
Rengetegen foglalkoznak a törp fajvarival, de sehol nincs egy jó megoldás. Én örülnék neki a legjobban, ha a tekit védnék egy kicsit, de szerintem nem mennének bele. Azért indítottam szavazást, mert úgy láttam, h ez a módosítás jobb, mint a semmi, de persze ez sem tökéletes.
Ez a törp fajvari nagyon nehéz kérdés.
|
nyitottál egy topicot a leggyengébb ötletnek ami eddig volt, grat 
|

05-03-2006, 20:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
nyitottál egy topicot a leggyengébb ötletnek ami eddig volt, grat 
|
Ha nem tetszik akkor nyiss Te jobbat. 
|

05-03-2006, 20:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha nem tetszik akkor nyiss Te jobbat. 
|
Már van. Én kérek elnézést.
|

05-03-2006, 20:58
|
 |
Member
|
|
|
|
|

05-03-2006, 21:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
és az enyém ha jól tudom, hogy mire gondolsz... 
|
Nekem az is teljesen megfelel, nem célom hogy saját topicom legyen  Mivel azt mondja nyissak jobbat, ezért irtam hogy már van és akkor felesleges:P
Amúgy sztem ha lesz valamilyen fokú tekivédelem, és a piac védi a raktárat, akkor az éplista elrejtés is igen hasznos tud lenni egy törpének, igaz túl sok a ha, de a fejembe olyan szépen öszepasszolnak a dolgok
u.i.: tök hülyeség hogy az idézetben szereplő smilekat is beleszámolja a 4be
|

05-04-2006, 15:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Amúgy sztem ha lesz valamilyen fokú tekivédelem, és a piac védi a raktárat, akkor az éplista elrejtés is igen hasznos tud lenni egy törpének, igaz túl sok a ha, de a fejembe olyan szépen öszepasszolnak a dolgok 
|
Hát erre gondoltam. Szép az elgondolás, de ez nem hinném, h megvalósulna.  A tekivédelem lehet, h fontosabb lenne, de mikor fognak ebbe belemenni?  Szerintem sokára.
Ezért gondoltam tejles raktárkulcsra, mert akkor legalább lehetne egy kicsit felhalmozni és ügyesebben piacozni, abból meg bőven telne tekire.
|

05-03-2006, 21:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Ja, amúgy meg azt is megírhatnád, h miért rossz az ötlet, mert aki így gondolta az meg is indokolta, nem pedig szidta, h így gagyi, úgy gagyi. Meg amit az előbb írtál az jó, csak kivitelezhetetlen.
Last edited by DearCody; 05-03-2006 at 21:37..
|

05-03-2006, 21:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ja, amúgy meg azt is megírhatnád, h miért rossz az ötlet, mert aki így gondolta az meg is indokolta, nem pedig szidta, h így gagyi, úgy gagyi. Meg amit az előbb írtál az jó, csak kivitelezhetetlen.
|
Gyula tökéletesen megfogalamzta véleményem. Nem írok le olyasmit, amit más már megtett. Ezt a kivitelzhetetlen részt viszont kifejthetnéd, mert tényleg érdekel, miért gondolod így.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|