|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Kreatív sarok :) A különböző kreatív témák helye. :) |

06-29-2008, 13:21
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
eddig még nem jártam itt...de mostantól többet fogok..nagyon szép mesék vannak itt...ugyen nem olvastam el mindnet de grat hozzájuk!!! le a kalappal
|

01-15-2009, 19:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Mennyit ér a szeretet!
Egy este, amikor az anya a vacsorát főzte, 11 éves fia megjelent a konyhaajtóban kezében egy cédulával.
Furcsa, hivatalos arckifejezéssel nyújtotta át a cédulát az anyjának, aki megtörölte kezét a kötényben és elkezdte olvasni:
- a virágágyás kinyomlálásáért: 500,- Ft.
- a szobám rendberakásáért: 1.000,- Ft.
- mert elmentem tejért: 100,- Ft
- mert 3 délutánon át vigyáztam a kishugomra: 1.500,- Ft.
- mert kétszer 5-öst kaptam az iskolában: 1.000,- Ft.
-mert minden nap kiviszem a szemtet: 700,- Ft.
Összesen: 4.800,- Ft.
Az anyja kedvesen ráemelte fiára tekintetét. Rengeteg emlék tolult fel benne. Fogott egy tollat és egy másik cédulára ezeket írta:
- mert 9 hónapig hordtalak a szívem alatt. 0 Ft.
- az összes átvirrasztott éjszakáért, amit a betegágyad mellett töltöttem:0 Ft.
- a sok-sok ringatásért, vigasztalásért: 0 Ft.
-könnycseppjeid felszárításáért: 0 Ft.
- mindenért, amit nap mint nap tanítottam neked: 0 Ft.
- minden reggeliért, ebédért, uzsonnáért, zsemléért, amit készítettem neked: 0 Ft.
- Összesen: 0 Ft.
Amikor befejezte, anyja mosolyogva nyújotta át a cetlit a fiának. A gyerek elolvasta és hirtelen két nagy könnycsepp gördült ki a szeméből.
Szívére szorította a papírost és saját számlájára ezt írta: FIZETVE
The Following 11 Users Say Thank You to Mona For This Useful Post:
|
Cassandra, Colony, Debilke, Ditke, Kubbi, Kutyuleee, Redback, Rynok, Tsobi, vityu, zsuzsooo |

01-16-2009, 07:43
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Moncsi,ez nagyon szép volt!!  
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

01-17-2009, 13:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Rázd meg magad és lépj egyet feljebb :)
"Egy nap a csacsi beesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni, hogy mit is tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni, így nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédjait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdett földet lapátolni a kútba. A szamár megértette, hogy mi is történik és először rémisztően üvöltött. Aztán - mindenki csodálatára - megnyugodott. Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy a szamár valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és a szomszédjai tovább lapátolták a földet a szamárra az lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan kisétált!
Az élet mindenfajta szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetőség a továbblépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg! RÁZD MEG MAGAD ÉS LÉPJ EGYET FELJEBB!"
The Following 6 Users Say Thank You to Mona For This Useful Post:
|
|

01-17-2009, 13:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Köszönöm mindenkinek 

01-18-2009, 09:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Szerelem ?
Volt egy lány ki szültésétől fogva vak volt s ezért utálta az egész világot kivéve a barátját aki mellette volt joban-rosszba és átsegítettte mindenem és bíztatta hogy minden rendben lessz.
Míg egy nap végre találtak egy donort aki felajánlotta a szemeit!A lány nagyon örült neki s a fiu megkérdezte a lányt hogy ha látni fog hozzá megy-e feleségül.?A lány válasza Igen volt!
Az operáció sikerült mikor a lány elsőnek kinyitotta a szemét a barátját látta aki szintén vak volt!S a fiu ujra megkérdezte hozzám jössz-e feleségül?A lány elutasította azt mondta Nem!Pár napon belül a lány kapott egy levelet a sráctól aki megköszönte benne az eggyütt töltött boldog perceket!
S a levél végén még állt egy mondat:Vigyázz kérlek a szemeimre!!!Mert nagyon fontosak voltak nekem!!
The Following 7 Users Say Thank You to Mona For This Useful Post:
|
|

03-03-2009, 18:06
|
Member
|
|
|
|
Jesszuszusúristen 
Ez a topic még megvan?
Köszönöm Moncsi az igencsak magávalragadó történeteket  meg persze a többieknek is.
|
The Following User Says Thank You to Cece For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|