|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
|
View Poll Results: Mozi vagy Dvd
|
|
Rendszeresen járok moziba, mert jobb, mint a dvd
|

|
14 |
16.09% |
|
Csak dvd-zek,mert olcsóbb és kényelmesebb
|

|
20 |
22.99% |
|
Csak dvd-zek,mert jobb
|

|
4 |
4.60% |
|
ritkán járok moziba,de a dvd az első
|

|
45 |
51.72% |
|
nem nézek filmeket,mert butaság
|

|
4 |
4.60% |

06-24-2008, 08:41
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Akkor jöjjön a sok erőszak után egy kis érzelem....
Csodás álmok jönnek
Mikor egy esős délutánon megnéztem ezt a filmet, frankón rányomta bélyegét arra a napomra... Ha rá gondolok,,, most is valamiféle szívszorító érzés vesz elő...
A film mondanivalója "csupán" annyi , hogy mennyire tudjuk szeretni azt az embert, a párunkat, társunkat, akivel arra vállalkozunk, hogy együtt éljük le az életünket.
Mi történik akkor, ha tragédiák sorozata árnyékolja be az együtt töltött éveket? Hogyan bírkózunk (ha egyáltalán megbírkózunk velük) meg a megpróbáltatásokkal...
Tudunk e annyira szeretni, rajongani a másikért, hogy vele szeretnénk leélni a következő életünket is?????? ( Huhhh... hát ez kemény kérdés... )
Félreértések elkerülése végett nem egy csöpögős romantikus filmről van szó...
Nekem személy szerint rettentő sokat mondott , és rávilágított, hogy iszonyat távol állok attól, ahol lennem kéne....
|
|
The Following User Says Thank You to Dr Rozi rendel For This Useful Post:
|
|

06-25-2008, 21:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
A kardok könyve (The book of swords)
Ha E. T. A. Hoffmann: Az arany virágcserép-je volt a legrosszabb könyv amit életembern olvastam, akkor ez a film volt a legrosszabb amit láttam. Nem is pazarolnék rá több szót.
|

06-27-2008, 11:55
|
|
Member
|
|
|
|
Charlie Wilson háborúja
A történet a hidegháború végén kezdődik... alig léptünk át a 80-as évekbe... A főszereplők: Afganisztán, Szovjetúnió, USA.
Nos, szerintem ez a film, amerikai szemmel, amerikaiaknak egy önigazolás akart lenni, habár, ha valaki elolvassa az ajánlót hozzá, más megvilágításba helyezi a történetet... Persze, ez mindíg így van.... ki melyik oldalról nézi... Az amcsik persze, hogy a sajátjukról, és szerintük hős az, aki iskolázatlan emberek kezébe fegyvert ad, és mégtöbb, és méghatásosabb, és fejlettebb fegyvert, egy (kivűlről nézve segítő kézként) olyan cél érdekében, amit le tud fedni a valósággal....
A történetről annyit, hogy címbéli emberünk egy szenátor, aki a vérengzés, asszonyok, gyerekek legyilkolásának megakadályozására pénzt gyűjt, és még több pénzt... hogy azon fegyvereket vegyenek Afganisztánnak. Persze, hogy ez ne derüljön ki (hogy az USA) keze van benne, szovjet gyártmányú fegyvereket.
Az igazság viszont inkább az, hogy a kommunista Szovjetúnió terjeszkedésének akar véget vetni...
A terv meg is valósul... milliókat költenek el , sőt milliárdokat....
Persze minden örömbe vegyül üröm is... a kicsinyesség, és szűklátókörűség ... a szovjet csapatok kivonulnak a 90'-es évek elején, de a fegyverek maradnak... és maradnak a romok, a tudatlanság is...
Igen... a pácienst "megmentették", de a rehabilitáció elmaradt... arra már sajnáltak pár milliót...
( csak zárójelben jegyzem meg, hogy kár , hogy nem volt az 50-es években ilyen aktív szenátor , akinek esetleg "mi" a szemébe ötlöttünk volna... )
Ha valaki megnézi a filmet, és nem ez jön le belőle, semmi gond, nem vagyunk egyformák!
A főszerepet Tom Hanks és Julia Roberts játsza.
|

06-27-2008, 13:31
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dr Rozi rendel
Charlie Wilson háborúja
|
Ez is megvan nekem,de még sajna nem néztem meg.
Nagyon lemaradtam a filmnézéssel, mert állandóan sorozatokat nézek mostanában 
|

06-29-2008, 14:45
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
a Wanted-et ajánlja valakI? mert szerintem jó lehet...
|

06-29-2008, 14:48
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 6%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by dugó
a Wanted-et ajánlja valakI? mert szerintem jó lehet...
|
Akkor ajánld!
|
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

06-30-2008, 08:26
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Ez is megvan nekem,de még sajna nem néztem meg.
Nagyon lemaradtam a filmnézéssel, mert állandóan sorozatokat nézek mostanában 
|
Én mostanában a sorozatokkal vagyok így!  Inkább megnézek egy jó(naktűnő) filmet!
Pl.:
Hádész faktor
Az amcsik kifejlesztenek, egy az ebolához hasonló vírust. De a kísérleteket abbahagyják... a szer azonban rossz kezekbe kerül...
Néhány amerikai katona fogságba kerül Afganisztánban, és őket beoltják ezzel, hogy hazatérve fertőzzenek, majd megjelennek afgán önkéntesek is, akik saját testükben hordozva a vírust, vállalják az élő vegyifegyver szerepét.
Hogy végül is ki a hunyó a történetben, azt kusza szálak szövevényén keresztül természetesen a legvégére kiderül...
|

07-01-2008, 12:53
|
|
Member
|
|
|
|
Michael Clayton
Csakis George Clooney miatt.... ügyvédes, az igazságon átgázolós, végül a szemét multit leleplező átlagos film, semmi extrával....
|

07-03-2008, 20:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Hulk a bíróságon:
1989-ben készült a film és összemosták a Daredevil storival is. A város banditavezére csináltat egy gyémánt rablást. Két embere a metroba menekül menekül és elkezd inzultálni egy nőt. Hulk nem akar segíta, mert ha dühbe jön baj lesz, de végül segít. Hulk-á változik és szanaszét veri a két támadót, majd elmenekül. Letartóztatják, majd a nő - mivel megfenyegették- ellene vall. Kap egy vak ügyvédet- aki esténként Daredevil- és kikaparják együtt a gesztenyét.
|

06-27-2008, 12:10
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 6%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dr Rozi rendel
Csodás álmok jönnek
.
|
Nagyszerű film,én is tudom ajánlani mindenkinek!!!
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|