A másfél év alatt 10x, ha hozzászóltam a belső fórumhoz, de olvasni szerettem, kezdőként pedig nem az jelentette a segítséget, hogy megkérdeztem a profiktól, ami egyébként a súgóban is megtalálható, hanem a régi játékosok beszélgetéséből kiszűrtem, milyen taktikák, orifelállások vannak, ill azon keresztül sajátítottam el a Hódítós szlenget. Szerintem ez a spontán bekapcsolódás a Hódítós csapatban hiányozni fog az utánunk jövőknek, ill ahogy annó a V-ben neveztek minket, a leskelődőknek.
Amit felháborítónak érzek, az, ami előídézte ennek a változtatásnak az okát. Habár én XXI. századi netproli vagyok, (mert a XX.-ban még gépem sem volt), úgy gondolom egy közösségben elvárható, hogy az illem alapvető szabályait betartsuk, az Ati által felsorolt megnyilvánulások mellőzése nem csak egy netes fórumon, az élet számtalan más területén sem használhatók. Szerintem ezek engedélyezése ront a játék arculatán.
De a játék kítűnő, további sok sikert hozzá, és remélem, hogy most, hogy a fórum moderálásának egy kis része lekerült Ati válláról, felszabadult energiáit a hulla faj fejlesztésére fordítja.