|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

04-25-2006, 18:44
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cuki
ÉS persze tekit is termeljek hozzá. Látom egyre jár az agyunk.
A törpön én is gondolkodtam, csak a lopósokat hogy tudom kivédeni vele hatékonyan. Eddig csak óriás voltam és ez az első orim.
A gnómot hogy kell használni?
|
Megnyomod a power gombot, és akkor kikapcsol.
|

04-26-2006, 23:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Milán™
Na minden viccet félretéve 4-ben az Óriás tökéletes sztem csak unalmas,gnómot nem tom mennyire bírod használni de sztem törpel jól ellehet lenni 4-en 
|
A törp jó a 4-ben, még ha nem is kereskedő a nyersiből dől a lé. Ja de nem feltétlenül bányába kell gondolkodni, (bár az gyorsan hozza a lóvét) fegyiből is jól meg lehet lenni. Csak nagyon vigyázni kell a tolvajokkal. SZVSZ mindig legyen raktárkulcs, tisztánlátás, ha nem is a megelőzés, de a nagyobb lopások elkerülése érdekében. Ha visznek, legalább kevesebet vigyenek.  A törpe legnagyobb ellensége szerintem a tolvaj. 
|

04-30-2006, 13:42
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
nos én 4ben törppel vok és eddig még nem loptak nem is próbáltak lopni igaz csak 2hete vok ott. ha van bőven varid nem todnak meggömbözni és nem derül ki a fajod, persze az nem azt jelenti hogy tolival nem férnek be ezért kell toli is bőven!!
|

05-01-2006, 08:21
|
Guest
|
|
|
|
Törpnél nincs olyan hogy gömbözhetetlen.Esetleg nem akadt rád eddig egy varis óriás vagy gnóm 
|

05-01-2006, 08:47
|
Banned
|
|
|
|
azért van néhány ütős vari feljebb, majd tapasztalod.
addig jo amig nem másznak rád...
|

05-02-2006, 09:05
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Apa
azért van néhány ütős vari feljebb, majd tapasztalod.
addig jo amig nem másznak rád...
|
Addig jó, amíg csak nyersit visznek...
Majd, ha tekiznek poénból, az a frankó.
Egyébként szerintem törpincstől jobban megéri nyersit hozni, a tekiket úgyis ellopják tőle előbb.. 
|

05-02-2006, 13:59
|
Guest
|
|
|
|
Hát monjuk tőlem annyi nyersit vihetnek amenyit tudnak, mert sosincs csak ha fedezek, vagy éppen kell építésre amúgy meg mindig piacon van! a teki viszont már veszélyesebb, csak úgy tom megakadályozni ha van annyi tolvaj hogy akárki ne nyúljon le!
|

05-04-2006, 19:31
|
Member
|
|
|
|
hm, track akkor elkérem a receptet, mert ha jól értem olyan sok orid van amit nem tudnak meggömbözni és annyi tolid lesz h kevesen tudnak meglopni.
gondolom ezután érdemes néhány tornyos íj,h és sereggel sem férnek be
A törpének szerintem mivel védekezni mindenben nem képes el kell türnie,h valamivel beférnek.De egy kellően erős, agressziv szövi kellő elrettentő erő lehet. Költözéskor én néha érdemesnek látom a törpét és a gnómot cserélgetni, attól függően mi kell a szinten.
|

05-04-2006, 19:57
|
Guest
|
|
|
|
Ehhez semmijen recepet nincs! csak oda kell az arányra figyelni, olyan sok orim nincs és nem vagyok támadhatatlan, mert egy vari simán ártózhat, egy toli meg simán lelophat, de egy mindenes nem tod lelopni meg ártózni!!
|

05-05-2006, 12:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Én mikor először léptem 4-be akkor hadisként 7k elittel 2k íjjal mentem 400 hekin de levertek, mint a taknyot. Pont alattam volt egy erős szövi és nem volt menekvés. Gondolkodtam, h lebontok a varis alá, de mire megtettem volna már vitték a hekit  Mire betámadtam a varist, akkora meg a 2 hadisuk agyonmészizett, aztán a vari lerengetett és letiportak a csopi legaljára. Nem tom miért csinálták, nem adtam rá okot. Aztán meg más okokból törölnöm kellett és kész.
Szóval erős hadisnak mennyivel érdemes lépni. SZVSZ 400 hekin 2k íjj, 10k ló v elit, meg 1-2k vari. Kíváncsi vok más véleményére is.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|