Jómagam is kipróbáltam a Cabalt, de nekem egyáltalán nem jött be. A Wow világa sem fogott meg bár az grafikailag sztem még mindig jobb a Cabalnál.
A Lineage 2-ről már másabb a véleményem, mondhatni egy kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatba

Közel 1 évig játszottam vele (nem egyhuzamban inkább csak nyaranta) Az egyik népszerű serveren (azóta már megszűnt lóvéhiány miatt) még titán karakterem is volt (ez amolyan event -felelős/moderátor féleség).
Grafikailag messze a leggyengébb a többihez képest de a számos faj és kasztolódási lehetőség bőven kárpótolt érte. A pvp-ről már nem is beszélve. Ebben minden mmorgp közül ez a legjobb. Szóval aki nem csak mobokat akar ölni hanem más emberrel is fel akarja venni a versenyt annak mindenképp az L2-őt ajánlom. A siegekről már nem is beszélve. Anno amikor Aden-t elvesztettük egy siege alkalmával server rekordot döntöttünk online playerek számában. Az én klánomból és allimból közel 60 player volt bent (ez kb 130 karaktert jelentett) és közel 3xos túlerő vert el minket

Itt is vannak persze questek, nem is kevés de zömében baromi unalmasak, de vannak akik csinálják én ha tehettem kihagytam

A Bossokból is elég sok van és van 1-2 ami kifejezetten cirádás móka elfektetni. Ezen szörnyek leöléséhez tényleg kockának, picit járékfüggőnek kell lenni mert nem adják könnyen magukat. Egy sima Boss-t szinttől függetlenül 1 party (9 karakter) átlag 1 óra alatt le lehet ölni. De van olyan ami nekük 7-8 órába telet

Akit komolyabban érdekelne az keressen youtube-on rá ezen nevek valamelyikére : Antharas , Valakas , Baium.
A többit csak pm-be mert nem tudom mennyire legális formában vannak a magyar serverek