|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

05-23-2008, 09:23
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
egy orknak van annyi tolija, hogy 5-6 körről ne sokszor férjenek be a helykülönbség miatt, az értékkülönbség miatt meg 50%-kölülit lopnak
egy idő múlva a lopkodósnak is haladnia kell fölfelé, és ha addig lehetetlen volt, bevárják, és szétkapják, ott már nem nehéz
|
Ebben teljesen biztos vagy? Bár még nem ittam meg teljesen a kávémat, én úgy számolom, hogy egy 5 körről történő lopás ellen max. 1.6-2-es szorzót kaphatsz a helyezéskülönbség miatt, egy 6 körről történő esetén pedig 2-2.4-eset. Szóval nincs annyi kocsmája. Nem tudom melyik 5-ös csopiban játszol, de ahova engem szokott lerakni (5/X) ott 5000 pont különbség az iszonyú sok kör. Az utolsóról pedig annyit, hogy szerintem jobban jár az ork, ha feljebb megy hogy ne tudják (ugyanazok) tovább lopni, mint ha megpróbálja bevárni a tolit. De ti tudjátok...

05-23-2008, 12:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by komisz86
Ebben teljesen biztos vagy? Bár még nem ittam meg teljesen a kávémat, én úgy számolom, hogy egy 5 körről történő lopás ellen max. 1.6-2-es szorzót kaphatsz a helyezéskülönbség miatt, egy 6 körről történő esetén pedig 2-2.4-eset. Szóval nincs annyi kocsmája. Nem tudom melyik 5-ös csopiban játszol, de ahova engem szokott lerakni (5/X) ott 5000 pont különbség az iszonyú sok kör. Az utolsóról pedig annyit, hogy szerintem jobban jár az ork, ha feljebb megy hogy ne tudják (ugyanazok) tovább lopni, mint ha megpróbálja bevárni a tolit. De ti tudjátok...
|
Én nem tudom, h ki hogy van vele, de ha az én orkomat elkezdik lopni, akkor kiteszem a tekit, h csak laki legyen benn és vigyázok, h pénz se legyen benne sok és ilyen esetekben normális tolvaj nem pazarolja rám a készijét, bár egy jó és aktív orktól (úgy gondolom,aki ütős orkot visz annál ez nem kérdés) nem hiszem, h 4-5 körröl van mit vinni.....
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

05-23-2008, 12:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
|
csak az 50. HSZ-t hagytad figyelmen kívül, ami mint alternatíva tündököl alatta

05-23-2008, 13:24
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Most ne az ork kitekizésén veszekedjetek már
Egyszerű: ha kedvem van szétkapatom a szövivel, ha nem nagy gáz akkor meg feljebb megyünk annyira, hogy ne tudjon lopni!
Egyébként meg pár üzenetváltás és máris békénhagy 
|

05-23-2008, 13:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
igen, ez már télleg kezd átmenni, ork játszhatósága 5.szinten topikba

05-23-2008, 13:48
|
Member
|
|
|
|
És 3 ork mellé egy vari-toli orinak mit javasoltok??
Én egy elfre gondoltam 10% toronyíjal és az orkok is 10% toronyíjal és pacik, míg az elfnél jó, mert ha valaki nem tudok gömbölni, próbálom toli úton kideríteni róla az infókat, ha úgy sem megy, akkor tuti üthető!
|

05-23-2008, 13:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
igen, ez már télleg kezd átmenni, ork játszhatósága 5.szinten topikba
|
Igazad van. Elég meddő vita. Arra viszont tényleg kíváncsi lennék, hogy hogy működik a gyakorlatban.

05-23-2008, 14:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Igazad van. Elég meddő vita. Arra viszont tényleg kíváncsi lennék, hogy hogy működik a gyakorlatban.
|
És azzal, hogy elveszed esetleg a kedvem, azzal, hogy azt mondod, hogy felejtsem el a tekiket, meg így meg úgy, akkor szted, ki ír neked le tapasztalatokat?!! 
|

05-23-2008, 14:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
És azzal, hogy elveszed esetleg a kedvem, azzal, hogy azt mondod, hogy felejtsem el a tekiket, meg így meg úgy, akkor szted, ki ír neked le tapasztalatokat?!! 
|
Valamit félreérthettél. Nem bántani akartalak. Csak élég meredek ötletnek tartom ,és így első blickre nem is a legjobbnak (persze attól még lehet az). Azt viszont továbbra is fenntartom hogy jobban jársz ha meg sem próbálsz 4 féle tekit állandóra tartani (pláne nem maxon). Mert nem esetleg elveszik a kedved az egésztől 

05-30-2008, 00:02
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Hát nem tom...
szerintem ha egy tolvaj nekiáll lopni egy orkot, akkor a készültséget ráveri, majd végig. 5körről? Fentről? Akkor az orkocskának max 2órájába tellik, és már 5körrel feljebb is van. És már mehet is a mészár. Alulról? Akkor az orkocskának szintén 2óra kell és már 10körre van. Tehát a lényeg, hogy mire a 2. készültséget ráverhetné a tolvaj, addigra az ork már sehol! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|