|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
|
View Poll Results: Mit tartasz jó ötletnek?
|
|
A sereg tudjon nyersit is fosztani
|

|
11 |
16.18% |
|
A sereg tudjon nyersit és fegyvert meg drágakövet fosztani
|

|
17 |
25.00% |
|
A sereg tudjon az alap dolgokon kivül (csak) fegyvert és drágakövet fosztani
|

|
13 |
19.12% |
|
A vari tudjon nyersit varázsolni (ha már pénzt tud...)
|

|
10 |
14.71% |
|
A vari tudjon fegyvert varázsolni
|

|
8 |
11.76% |
|
A vari tudjuon nyersit és fegyvert varázsolni
|

|
15 |
22.06% |
|
Valami mást kellene megvalósitani...
|

|
2 |
2.94% |
|
Szerintem igy jó, ahogy van, ne variáljuk...
|

|
34 |
50.00% |

01-29-2006, 13:21
|
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by LotR
vegyük tudomásul ez egy alapvetően hadi játék ,nem pedig holmi tolvajos mágusos! 
|
Hálistennek nem így van. Gondolj bele milyen lenne a játék tolis és varis országok nélkül! Annyiból állna a stratégia, hogy most lovas-íjászt, vagy elitet gyártsál...
|

01-29-2006, 14:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Axa
Hálistennek nem így van. Gondolj bele milyen lenne a játék tolis és varis országok nélkül! Annyiból állna a stratégia, hogy most lovas-íjászt, vagy elitet gyártsál...
|
abból állna a stratégia, hogy 24órában figyelnél és átvásárolnád a sereget lovakra ütéshez és íjakra védeni utána. Csak arról szólna hogy sok pénzed legyen. 
|

01-29-2006, 19:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Igazából a hódítóban volt tekercsrablás sereggel. Igaz, már elég régen. Nem volt jó, ezért megszűnt.
|

01-29-2006, 19:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by -Fegya-
Igazából a hódítóban volt tekercsrablás sereggel. Igaz, már elég régen. Nem volt jó, ezért megszűnt.
|
Igen erről hallottam, és azt is észrevettem hogy megszűnt... ezért sem tartom pl én se jó ötletnek 
|

01-29-2006, 19:55
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by -Fegya-
|
Milyen igaz. Csakhogy az újaknak nem elég érv az, hogy az nem volt jó  Bár ahogy elnézem, egy érv se felel meg nekik 
|

01-29-2006, 20:33
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Axa
Milyen igaz. Csakhogy az újaknak nem elég érv az, hogy az nem volt jó  Bár ahogy elnézem, egy érv se felel meg nekik 
|
Tévedés.
Pár oldallal előbb már elvetettem a saját tekirablós ötletem...
|

01-30-2006, 13:16
|
|
Guest
|
|
|
|
Woodstock, látom kezdesz kisebbségbe szorulni, amit nem csodálok.Az elején felvetettél egy ötletet, amit viszonylag sokan jónak találtak(köztük nekem is tetszett).De aztán jöttek az ellenvetések, s te módosítottad az ötleted, ami nem rossz, mert tudsz alkalmazkodni, viszont mostmár eljutottál arra a szintre, hogy úgy érzem meg kell kérdeznem:
Mit tartanál meg az eredeti játékból?Már lassan mindenre lesz egy ötleted, amivel jobbá tehetnéd a játékot...De ez ugyanaz a játék lenne még?!
Kételyeim támadtak... 
|

01-30-2006, 13:59
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Fantasy
Mit tartanál meg az eredeti játékból?Már lassan mindenre lesz egy ötleted, amivel jobbá tehetnéd a játékot...De ez ugyanaz a játék lenne még?!
Kételyeim támadtak... 
|
Igazság szerint kezdtem feladni, mert akármit mondtam, az valakinek(esettleg valakik) nem tetszett, próbálok valami olyat kitalálni, ami mindenkinek jó, de lassan kifogyok az ötletekből, szal most valaki más felvethetne valamit, ami hasonlÍt az ötletemhez...
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|