|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-26-2008, 16:34
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Nem hiba, de én nem értem, hogy a pirossal jelzett rész miért jó. (Korábban se értettem)
De azért rossz, mert csatázunk, hiába ütök több földet, mint amit buktam, fogy a kedvezmény, ráadásul még 0alá is mehet! Pedig közben sorra győztesen kerülök ki a csatározásokból.
A másik felét meg tudom érteni, hogy max heki felett nem jár, (bár szerintem az se lenne olyan rossz) de ez az első szerintem nem korrekt: negatív kedvezménnyel elérni A-ban a B-ből való fellépés maximumát.
Quote:
Kedvezményes felfedezési lehetőséget sikeres földfoglalásokkal szerezhetsz. Minden 4 foglalt hektár után 1 hektárnyi kedvezményes felfedezési lehetőséget kapsz. Ez csak akkor jár, ha országod területe az előző szint maximum hektára és az aktuális szint maximum hektára között van. Szövetséges támadásba segítve is jár ez a kedvezmény, a ténylegesen kapott földterület után.
|
|

05-26-2008, 16:38
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Nem hiba, de én nem értem, hogy a pirossal jelzett rész miért jó. (Korábban se értettem)
De azért rossz, mert csatázunk, hiába ütök több földet, mint amit buktam, fogy a kedvezmény, ráadásul még 0alá is mehet! Pedig közben sorra győztesen kerülök ki a csatározásokból.
A másik felét meg tudom érteni, hogy max heki felett nem jár, (bár szerintem az se lenne olyan rossz) de ez az első szerintem nem korrekt: negatív kedvezménnyel elérni A-ban a B-ből való fellépés maximumát.
|
Különösen A-ra vetítve eljátszhatnád azt, hogy 1 hektárral lépsz fel, és mindent ütsz. Ha egy gazdag klánban vagy, akkor ezt simán megteheted. Ez nem fair azokkal szemben, akik nem gazdag klánba érkeznek, és nem engedhetik meg maguknak azt, hogy 1 hektárral induljanak neki a szintnek.
|

05-26-2008, 16:52
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Értem, akkor ez sehogyse jó...
|

05-26-2008, 16:52
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Különösen A-ra vetítve eljátszhatnád azt, hogy 1 hektárral lépsz fel, és mindent ütsz. Ha egy gazdag klánban vagy, akkor ezt simán megteheted. Ez nem fair azokkal szemben, akik nem gazdag klánba érkeznek, és nem engedhetik meg maguknak azt, hogy 1 hektárral induljanak neki a szintnek.
|
Hát azért szerintem igen nehezen elképzelhető, hogy valaki csak azért lép 1 hektárral, hogy párszáz hekit kedvezményesen fedezhessen...nem iséri meg, főleg, hogyha gazdag klánban vagy (erről volt szó), akkor tuti segítenek egyébként is a fedezésben, tehát ilyen nem fordulna elő 
|

05-26-2008, 16:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Hát azért szerintem igen nehezen elképzelhető, hogy valaki csak azért lép 1 hektárral, hogy párszáz hekit kedvezményesen fedezhessen...nem iséri meg, főleg, hogyha gazdag klánban vagy (erről volt szó), akkor tuti segítenek egyébként is a fedezésben, tehát ilyen nem fordulna elő 
|
Ha valamit meg lehet csinálni, és akárcsak egyetlen hektár haszna is van, akkor lesz, aki azt ki fogja használni.  Ami nem baj, de ezt szem előtt kell tartani.
|

05-28-2008, 14:37
|
Administrator
|
|
|
|
Tud-e még bárki bármi hibáról?
|

05-28-2008, 14:40
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tud-e még bárki bármi hibáról?
|
Kozeledik a hodito 7.0 stable?
Ps: van vmi, amit nem tudok hova tenni, eddig sosem volt ilyen, a 7.0 ota pedig van.
Az a baj vele, mint jelenseggel, hogy tok random van.
Szoval, ranyomok a tavolra, es nem ir ki eredmenyt, hanem elkezd gondolkodni, kb mintha nem lenne netkapcsolatom.
Eloszor mindig azt hittem epp pillanatnyi netkihagyasom van, de nem, mert igazabol ilyenkor _mindig_ megcsinalja a tavolt, csak az eredmenyet nem latom, csak ha megnezem az esemenyekben.
Szerencsere eddig kritikus helyzetben nem jott elo.
Kerdeznem a tobbieket, csak nekem van ilyen?
Persze lehet nem az uj verzio hibaja, de eddig sosem volt ilyen, most pedig naponta tobbszor is.
Aprosag, de ha epp rosszkor jon, az gaz 
Last edited by Remedy; 05-28-2008 at 14:46..
|

05-28-2008, 14:44
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Az attól függ, hogy tud-e még valaki valami hibáról. 
|

05-28-2008, 15:54
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ps: van vmi, amit nem tudok hova tenni, eddig sosem volt ilyen, a 7.0 ota pedig van.
Az a baj vele, mint jelenseggel, hogy tok random van.
Szoval, ranyomok a tavolra, es nem ir ki eredmenyt, hanem elkezd gondolkodni, kb mintha nem lenne netkapcsolatom.
Eloszor mindig azt hittem epp pillanatnyi netkihagyasom van, de nem, mert igazabol ilyenkor _mindig_ megcsinalja a tavolt, csak az eredmenyet nem latom, csak ha megnezem az esemenyekben.
Szerencsere eddig kritikus helyzetben nem jott elo.
Kerdeznem a tobbieket, csak nekem van ilyen?
Persze lehet nem az uj verzio hibaja, de eddig sosem volt ilyen, most pedig naponta tobbszor is.
Aprosag, de ha epp rosszkor jon, az gaz 
|
Nekem volt már ilyen a 7.0 előtt is, én a netre fogtam. És nem csak távolnál, hanem tk-nyitásnál és tolvajakciónál is. Az eredmény megvolt, de szintén utána kellett halászni az eseményekben.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|