Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-25-2008, 09:13
dzso dzso is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Nem azért vagyok elkeseredett. Hanem azért mert nem látom fairnek a dolgot, és akármeddig magyarázhatjátok a dolgokat, akkor is úgy látom hogy az alattunk levő két klánnak elég rendesen össze kellett játszania ahhoz hogy ez pont így jöjjön ki, de nyilván én látom rosszul.

Ha az Imaginary Beings vagy a Herbicidek beütnek, az benne van a pakliban, és gratulálnék nekik, de ezt az esetet most nem láttam fairnek.

Amióta az angol 1A-ban vagyok, kaptunk már be klánütést, és nem volt semmi rosz érzésünk vele szemben, mert semmi gyanús körülmény nem volt körülötte.
Inkább ez a magyarázás szerintem... én semmi nem fair dolgot nem látok ebben.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-25-2008, 09:15
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by dzso View Post
Inkább ez a magyarázás szerintem... én semmi nem fair dolgot nem látok ebben.
Na igen, ki hogy értelmezi a szabályokat... azt hogy két klán összedolgozik egy harmadik ellen, akár diplomáciának is lehet nevezni, de akár másnak is...

No de tényleg hagyom itt a szövegelést, megyek és megnyugszom valahol, úgysincs semmi értelme: mind a két oldal mondhatja a magáét, attól nem változik semmi, további napsütétses vasárnapot mindenkinek
Reply With Quote
Old 05-25-2008, 10:05
Akár Akár is offline
Member

Longevity: 95%

Én elhiszem, hogy a Légiosoknak keserű most a szájíze, én sem boldogan ébredtem, mikor bevertek minket Pünkösdkor.
Bár ők csak annyit tettek a dologért, hogy pár tagot kiraktak, akik amúgy is szabin voltak, míg nekünk párat meg kellett dolgozni, hogy ilyen pozícióba kerülhessünk. Megdolgoztuk őket, mentek is szabira.

Azt, hogy egy szétbontott, üres országot miért támadott meg más is rajtunk kívül... Szerintem ehhez nem kell komoly logika, főleg, ha látták a teljesben, hogy jön tőle a föld.

Mellesleg annak idején senkit nem zavart, mikor a Légió ugyanezt csinálta: két tagunkat szabira zavartak, majd a két mnt-s klánjuk beütött minket klánban. Azon csodálkoztam már akkor is, ők miért nem jöttek...
Reply With Quote
Old 05-25-2008, 10:12
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Nem tudom, minek nevezzem azt amikor 2, egymással MNT-s klán van alattunk, együtt ütik a lenti tagjainkat (bár ez még lehet véletlen is ), és aztán egyszercsak egyikből átugrik egy ország a másikba hogy utólérjenek pontban és be tudjanak ütni...

Gratula nekik, úgy látszik, ami önerőből nem megy, azt együtt meg tudják oldani
Ez a magyarázkodás elég szánalmas, hogy egyik tag átlép egy másik klánba azt lehet ráállásnak nevezni, taktikai lépésnek, diplomáciának. Nekem kicsit vissza taszítónak tünik hogy bevernek és rögtön a dolog szabályosságát kezded el feszegetni.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 05-25-2008, 10:15
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Bocs, hogy beledumálok, de elmesélném, hogy nem ez volt az első és nem is az utolsó ilyen tagátadás, hogy beverjen az egyik klán egy másikat. Nem tudom mi olyan meglepő ebben főleg 2 MNT-s klán esetében. Klánütésre mindig számítani kell! Aki 1/A-ban játszik az szervezze meg a 24 órás őrséget, vagy számítson rá, hogy benyal 1 ütést.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote
Old 05-25-2008, 10:17
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Akár View Post
...nekünk párat meg kellett dolgozni, hogy ilyen pozícióba kerülhessünk. Megdolgoztuk őket, mentek is szabira.
Ehh, csak muszáj erre válaszolnom...
Nem azért kerültetek ilyen pozícióba mert ők szabadságra mentek, hanem azért mert átvettétek a másik klán egyik legnagyobb értékű tagját.
Reply With Quote
Old 05-25-2008, 10:21
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Bocs, hogy beledumálok, de elmesélném, hogy nem ez volt az első és nem is az utolsó ilyen tagátadás, hogy beverjen az egyik klán egy másikat. Nem tudom mi olyan meglepő ebben főleg 2 MNT-s klán esetében. Klánütésre mindig számítani kell! Aki 1/A-ban játszik az szervezze meg a 24 órás őrséget, vagy számítson rá, hogy benyal 1 ütést.
Számítottunk rá, de ez sokszor nem elég.

Mondom, lehet hogy bennem van a hiba, de nem tudom összeegyeztetni a szabályokkal azt, amikor két klán mindenben egyeztetve összefog egy harmadik ellen. Amikor engem a magyar 1A-ban ilyenre akartak rávenni, elutasítottam, mert nem éreztem szabályosnak, de úgy látszik, én vagyok túl naiv

Én úgy gondoltam, hogy két klán között a maximum szövetségi szint a MNT lenne, ami még távol ál az összehangolt akcióktól. Na, ez van, tanultam, köszi (azaz thanks, hogy a topicnál maradjak )
Reply With Quote
Old 05-25-2008, 10:26
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Számítottunk rá, de ez sokszor nem elég.

Mondom, lehet hogy bennem van a hiba, de nem tudom összeegyeztetni a szabályokkal azt, amikor két klán mindenben egyeztetve összefog egy harmadik ellen. Amikor engem a magyar 1A-ban ilyenre akartak rávenni, elutasítottam, mert nem éreztem szabályosnak, de úgy látszik, én vagyok túl naiv

Én úgy gondoltam, hogy két klán között a maximum szövetségi szint a MNT lenne, ami még távol ál az összehangolt akcióktól. Na, ez van, tanultam, köszi (azaz thanks, hogy a topicnál maradjak )
Jkszre ugyanugy nincs lehetoseg, es buntetve kene lennie. Ertem itt pl eplistaatadast, gomb atadast, hasonlokat. Tagatlepessel semmi problemat nem latok... Az szerintem teljesen normalis...
Old 05-25-2008, 10:30
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Az ütés teljesen szabályos volt, mivel egy ori átállt a támadó klánba, innentől kezdve ahhoz tartozik (bárhonnan is jött az az ori) és az ütött titeket. Részedről nem is ezt kellene vizsgálni, hanem, hogy:

- miért maradt ki táv és pontllista nézés hogy van-e vki 2 körre
- ha volt ilyen, miért ment be az ütés
- miért nem mentetek keresztbe
- ha se vissza menni, se védeni nem lehet, akkor miért nem bontottatok alájuk csökkentve a veszteséget
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote
Old 05-25-2008, 10:40
dzso dzso is offline
Junior Member

Longevity: 97%

Quote:
Ehh, csak muszáj erre válaszolnom...
Nem azért kerültetek ilyen pozícióba mert ők szabadságra mentek, hanem azért mert átvettétek a másik klán egyik legnagyobb értékű tagját.
erre meg nekem muszáj reagálnom...
számolj kicsit a pontokkal légyszi... ha nem bontatjuk le egyikkel a teljes oriját és a másikról a szabizás előtt nem gombolunk le pár száz hekit akkor lett volna esély 2 körre kerülni az átvett taggal együtt? szerintem nem...
bármennyire is próbálod bemagyarázni, hogy ez csak egy nagy összefogással jöhetett össze ez marhaság... elő volt ez készítve rendesen.

Amúgy meg Arwylnak adok igazat... inkább az említett 4 hiányosságot magyarázd meg ha ennyire rajta vagy a témán...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules