Hullával 200 hektáron majdnem 2300 varázslót gyüjtöttem össze és mégsem tudtam térkaput varázsolni az ellefélre. Bár lehet, hogy az volt a baj, hogy előtte ellopták a mágia tekercseimet. De annyi biztos, hogy a hulla nem egy nagyon erős varázsló.
Akkor mostmár én is írhatok ebbe a topikba?
Szerintem nem fer úgy megerősíteni a hullát, hogy az A-ban is lehessen játszani vele. (Ott a hadis TF orik nagy összegeket ölnek a gabonába, egy hulla meg alapból megközelítené ezeket ütőerőben, ez nem oké.)
A hulla szerintem maradjon meg a lentebbi csoportoknak. És ne az egész hullát erősítsük, mert az sem lenne fer, hogy csak végigbandukol a 4 csoporton, majd fordul.
Szerintem a hullát szöviben kellene erősíteni és vonzóvá kellene valamivel tenni, hogy szövetség felvegye magához.
A következő megoldás jutott eszembe:
Ha a szövetségi segítséget kérnek hullától, akkor legyen fertőző a szövetséges is, amíg a segítség ott tartózkodik, viszont önmagában ettől ne fertőződjön meg a szövetséges (ahogyan eddig se). Ekkor szövibe sokan vennének fel hullát.
A szövetséges pedig védelem varázslatot varázsolhatna a hulla szövetségesére, plusz gömbökkel segítené.
Tudom, hogy a számok tükrében ez nem valami nagy segítség, de úgy gondolom, ezzel így már lehetne szövetségben sikeresen játszani hullával és sokan választanák ezt a fajt a gyengeségei ellenére is.