|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

05-19-2008, 20:15
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
2 képlet igen...a különbség annyi, hogy az egyik fele annyi mint a másik...
És ahogy már Druida is írta, azzal cvan a baj, hogy kis hekis hulla sok bónuszt kapna, a nagy, hogyha adunk egy maximumot, az a maximum felett megint elkezd használhatatlanná válni, és 1000 hekivel vagy kb ennyi hekivel feljebb, ugyanott vagyunk...
Ezért lenne jó a gyökös megoldás, mert akkor ugye, mindig emelkedik, nincs maximalizálva, de egyre kevsbé, így nem lenne olyan, hogy erősebbet üt a hulla, mint egy ork...
|
Ez egy hatalmas ostobaság, szerintem.
Az összes fajnak ugyanolyan bónuszai vannak 1000hekin, mint 25000-en. Ha a hulla X hekitől ugyanannyi bónuszt kapna, akkor pont ugyanannyit érne 3000hekin, mint 25000-en.
Van egy harmadik lehetőség is a képletem használatára: 200heklin, járjon valami alap, és akkor emelkedhet lassabban is.
A gyújtogatás megint egy vicc. 10K pontig lehet gyújtani, 4000hekin nem fog sok gyújtást kapni, ha mégis, akkor fokoz be embert.
|

05-19-2008, 20:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Na szóval itt a táblázat.
http://kepfeltoltes.hu/080519/646500...toltes.hu_.gif
Az utolsó táblázat tartalmazza az ork kitámadási bónuszát is. (mostmár)
Ha valakinek ötlete van, jó lenne, ha egy ugyanilyen táblázattal tenné közzé. Természetesen el tudom küldeni az excel file-t, és akkor csak az új bónusz képletét kell átírni.
Last edited by Valezius; 05-19-2008 at 20:27..
|
The Following 4 Users Say Thank You to Valezius For This Useful Post:
|
|

05-19-2008, 20:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Na szóval itt a táblázat.
http://kepfeltoltes.hu/080519/646500...toltes.hu_.gif
Az utolsó táblázat tartalmazza az ork kitámadási bónuszát is. (mostmár)
Ha valakinek ötlete van, jó lenne, ha egy ugyanilyen táblázattal tenné közzé. Természetesen el tudom küldeni az excel file-t, és akkor csak az új bónusz képletét kell átírni.
|
Szerintem korrekt lett 
|

05-19-2008, 20:59
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Szerintem korrekt lett 
|
Akkor jöhet a ződ 
|

05-20-2008, 08:07
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
A gyújtogatás megint egy vicc. 10K pontig lehet gyújtani, 4000hekin nem fog sok gyújtást kapni, ha mégis, akkor fokoz be embert.
|
nekem most per pill 12ország van 10k ponton belül, pedig 1k hektárral felette vagyok az általad leírt határnak. Nem gyújtogatnak, mert van kocsmám, és azért ez véd a távolabbiaktól, de a hullát nem védené, tehát 9999pontról 1kocsmával is lehet gyújtani, igaz nem nagy eredménnyel, de lehet. Pláne ha befut egy olyan helyre, ahol én jártam, és gyakorlatilag a felette levő 20kponton szinte teljes 2szövetség ül, akkor megnézném, hogy ha feljebb akar menni támadással, akkor hány ház fog lángokban állni. És az 4k hektár felett volt!  Tehát szerintem a gyújtás nem vicc. 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

05-20-2008, 10:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Talán túloztam, de lássuk be felfelé haladva egyre kisebb a jelentősége a gyújtogatásnak. (Amikor támad, akkor meg legyen pénze fokozni, ha kell)
Szerintem kell a gyújtogatás, hogy lehessen támadsban gyengíteni a hullát.
Ugyanakkor persze gond, hogy bárki gyújtogathatja poénból is:
Egy olyan ötletem van, hogy kapjon (anyagi) kedvezményt a leégetett házak visszaépítésére, amely kedvezmény körönként csökkenne és mondjuk 24óra alatt elfogyna.
Tehát ha leégetnek 120házat, akkor ebben a körben ennyit tudok kedvezményesen építeni. A következőben már csak 115, 24óra múlva pedig 0-t.
|

05-20-2008, 11:04
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Nem vagyok egy profi 1/A játékos, de szerintem egyáltalán nem elhanyagolható a gyújtogatás nagy hekin. Főleg egy hullánál, akit bárki feléget.
Alapból hátránnyal indul, mert a gyújtás mellett a rengést az emberlopást, stb sem tudja hárítani, tehát nem tarthatja 99%-on a foglalkoztatottságot, különben körönként fokozgathat. Az meg tudjuk, hogy nem olcsó mulatság.
Tízmilliárdok is elillannak pillanat alatt, ha körönként többezer katonát kell fokoznia. Főleg, ha nincs jelen erősen a piacon. Mert akkor a paicgazda simán megteheti, hogy felveszi a katonáit, aztán a hulla ottmarad katona nélkü. Max a saját seregét kezdheti el befokozni, akkor meg rohamosan gyengül az amúgy sem acélos ereje.
Egy 10 kocsmás ork is rágyújtja a jövő hetet is... (legalábbis én mindig legyújtottam a hullát, mielőtt bevertem orkkal... Hogymiért? Mert megtehettem. Így is úgy is befértem volna, de akkor megkapta az áldást.)
Last edited by [HTPA]GeeForce; 05-20-2008 at 11:15..
|

05-20-2008, 11:09
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ugyanakkor persze gond, hogy bárki gyújtogathatja poénból is:
Egy olyan ötletem van, hogy kapjon (anyagi) kedvezményt a leégetett házak visszaépítésére, amely kedvezmény körönként csökkenne és mondjuk 24óra alatt elfogyna.
Tehát ha leégetnek 120házat, akkor ebben a körben ennyit tudok kedvezményesen építeni. A következőben már csak 115, 24óra múlva pedig 0-t.
|
El tudnám képzelni, mint lehetőséget, de ehhez szerintem nagyon nagy vas kellene! Szerintem piszkosul erőforrásigényes!
*bár nem vagyok egy számítástechnikai zseni...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

05-20-2008, 11:12
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
off: felajánlom a gépem, mind szervertámogató egység  6400+ dual proci, 4 gb ram dualchannel, 14k rpm szerver vinyó, 10 gb net, stb.  on:
Tekintve az aktív élőhalott országok számát, annyira nem lenne megterhelő, mint amilyen nehezen követhető. Szerintem ha nem ilyen szép kerek számokkal játszunk, nehéz számolgatni. Főleg egy kezdő játékos részére. (Tudom, a hulla nem kezdő faj... De nem húnyhatunk szemet afölött, hogy a kezdők baromi magas százalékba nregisztrálnak. Aztán eprsze heteken belül törölnek...)
|

05-20-2008, 11:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Nem vagyok egy profi 1/A játékos, de szerintem egyáltalán nem elhanyagolható a gyújtogatás nagy hekin. Főleg egy hullánál, akit bárki feléget.
Alapból hátránnyal indul, mert a gyújtás mellett a rengést az emberlopást, stb sem tudja hárítani, tehát nem tarthatja 99%-on a foglalkoztatottságot, különben körönként fokozgathat. Az meg tudjuk, hogy nem olcsó mulatság.
Tízmilliárdok is elillannak pillanat alatt, ha körönként többezer katonát kell fokoznia. Főleg, ha nincs jelen erősen a piacon. Mert akkor a paicgazda simán megteheti, hogy felveszi a katonáit, aztán a hulla ottmarad katona nélkü. Max a saját seregét kezdheti el befokozni, akkor meg rohamosan gyengül az amúgy sem acélos ereje.
|
így van. emiatt szerintem kell a hullának gyújtás elleni védelem!!! mindenképp. a profik sem fognak bevállalni egy hullát, mert tudják, hogy iszonyat könnyen lesz sebezhető gyújtással.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|