|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
View Poll Results: Ha operációs rendszer, akkor...
|
... csakis Windows!
|

|
53 |
84.13% |
... csakis DOS!
|

|
4 |
6.35% |
... csakis Linux!
|

|
6 |
9.52% |

04-19-2008, 22:19
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Amiért te nem értesz hozzá, sztem azért másnak nem lehet nehéz (sztem Gee elég jól ismeri az informatika területet, hogy ezzel elboldoguljon)
Egyébként meg van GUI-s felülete, olyanoknak mint te, hogy ne legyen túl bonyolult 
|
hát jó... elég jó vagyok pedig infoból, és most nem csak úgy mondom, mint suli tantárgy, de ez nekem túl van bonyolítva.
akkor is Bsplayer mindenek felett! csak abból a prot kell használni mert a sima az sz*r. de még semmilyen progi nem okozott nehézséget, ez volt kb az első az életemben aminél azt mondtam hogy jujjj ennyire nem lehetek hülye... aztán végül kiderült hogy a rendszergizdánk se tudja használni    
de most letöltöm megint és megpróbálok rájönni a titkára :P
|

04-19-2008, 22:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
hát jó... elég jó vagyok pedig infoból, és most nem csak úgy mondom, mint suli tantárgy, de ez nekem túl van bonyolítva.
akkor is Bsplayer mindenek felett! csak abból a prot kell használni mert a sima az sz*r. de még semmilyen progi nem okozott nehézséget, ez volt kb az első az életemben aminél azt mondtam hogy jujjj ennyire nem lehetek hülye... aztán végül kiderült hogy a rendszergizdánk se tudja használni    
de most letöltöm megint és megpróbálok rájönni a titkára :P
|
Csak a bsplayer legnagyobb hátránya, hogy mint minden ilyen lejátszónak fel kell telepíteni egy codecpackot, amit a rendszer a későbbiekben nem nagyon fog díjazzni, főleg amikor az egyszeri user már a 3ikat rakja fel és utánna már egy mp3at sem tud lejátszni. Az mplayer ezzel szemben beépített codeccel dolgozik. Azt ajánlom, ha kipróbálod, akkor ne a GUI-at próbáld ki és olvasd el a dokumentációját. Ja és ha az elején hozzárendeled az avi-t, flv-t, vagy amit csak le akarsz a jövőben játszani, akkor többet nem lesz gond. Monnyuk sztem billentyűzetról könnyebb és gyorsabb kezelni, mint más lejátszót egérrel. Eddig egyetlen egyszer fordult elő hogy nem játszott le valamit, de azt semmi más sem.
Ja és mivel torrentet használsz akkor ha szeded lefele a filmet és még nincs befejezve, akkor is bele lehet nézni. Meg ezen kívül még rengeteg előnye van a többivel szemben, de erre majd magadtól is rájössz 
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

04-19-2008, 22:50
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Köszi
Sikerült átcsinálnom avi-ba, most már van kép is. 
|

04-19-2008, 23:15
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Vagy próbáld ki a linuxról átírt mplayer-t: Itt 
|
http://mpui.sourceforge.net/
Ez egy jo kis gui hozza, szerintem. Es egyaltalan nem bonyolult es osszevissza, ahogy druida baratunk irta 

04-20-2008, 08:48
|
Senior Member
|
|
|
|
mplayert ismerem, kicsit "unix"-os a kezelőfelülete, de utána valóban mindent játszik, és szertinem ha az ember átnézi a billentyűkombinációkat akkor nem bonyolult kezelni.
De sajnos kép nem volt.
Viszont a fentebb említett programmal átkonvertáltam .avi-ba, és minden baj megszűnt!  Van kép, és jól játsza le minden. 
|

04-21-2008, 09:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Jó kis téma...
Sok okosat tanul még a buta lány is 

05-08-2008, 18:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Aki használja az open office bemutató részét, az leírná hogy kell szövegdobozt beszúrni?
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

05-19-2008, 10:59
|
Senior Member
|
|
|
|
a windóz egyik napról a másikra újszerű hibaüzenettel állt elő.
indítás után a jobb alsó sarokban feljön egy kis sárga blob, hogy " Hiba! Kettős név van a hálózaton! "
tudja valaki mit jelent ez az üzenet? és mitől jött elő? Merthogy semmit nem állítgattam se a hálózaton, se a netkapcsolaton, se semmin. egyik nap semmi, másik nap bekapcsolom, és ezt írta ki, azóta is minden indításnál ezt írja ki.
feladtam, hetek óta próbálok rájönni mi ez.
már kipróbáltam az IP címek átírását, a hálózati helyek egyesével történő letiltását, az egész hálózat eltávolítását, és újratelepítését, stb... de smmi eredmény.
ui: sry, nem használok open office-t, sima office 2003 meg 2007-em van. úgyhgoy nem tudom a választ
|

05-19-2008, 11:13
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
a windóz egyik napról a másikra újszerű hibaüzenettel állt elő.
indítás után a jobb alsó sarokban feljön egy kis sárga blob, hogy " Hiba! Kettős név van a hálózaton! "
tudja valaki mit jelent ez az üzenet? és mitől jött elő? Merthogy semmit nem állítgattam se a hálózaton, se a netkapcsolaton, se semmin. egyik nap semmi, másik nap bekapcsolom, és ezt írta ki, azóta is minden indításnál ezt írja ki.
feladtam, hetek óta próbálok rájönni mi ez.
már kipróbáltam az IP címek átírását, a hálózati helyek egyesével történő letiltását, az egész hálózat eltávolítását, és újratelepítését, stb... de smmi eredmény.
ui: sry, nem használok open office-t, sima office 2003 meg 2007-em van. úgyhgoy nem tudom a választ
|
http://support.microsoft.com/kb/822659/hu
|
|

05-19-2008, 13:23
|
Senior Member
|
|
|
|
köszönöm! 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|