Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-18-2008, 18:34
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Akkor se...
Jól van, életemben egyszer voltam hulla 5évvel ezelőtt, és ez éppen nem jutott eszembe
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-18-2008, 18:37
KPeti999 KPeti999 is offline
Member

Én is átolvastam és támogatom(!), viszont szerintem az 5-10-15-20% varireziszt elég lenne ha csak az ártóvarázslatok ellen védenének, a gömb és a tk ellen nem. Ha belegondoltok a hulla nem egy okos állat, mégis nehezebb legyen meggömbözni őket mint pl egy gnómot, akik kenik vágják a mágiát? Az ártó varázslatok pedig mért ne lennének kisebb hatásfokúak ellene, mert ugye egy hullát elvileg elég nehéz kinyírni...
Egyetértek azzal, hogy a hullának kell egy pár +előny, még hozzá azok amik le vannak írva, de szerintem a gömb és a tk elleni védelem, mint előny nem passzol magához a hulla fajhoz.
Reply With Quote
Old 05-18-2008, 18:42
vityu vityu is offline
Senior Member

És mi lenne ha ehhez még hozzájönne, hogy a hullát érő mágikus és tolvajakciók a hírnévponton 1-et emelnek vagy csökkentenek, aszerint, hogy alulról vagy felülről megy az akció. A szemfülesebbek így is el tudnak bújni egy máshova küldött ártás/lopás miatt, de mégsem lenne olyan reménytelen, hogy kiderítse, kit kell megtorolni. És nem is kezdenék el ezért a kis pontért csak úgy hírnév miatt lopni! Így meg kevesebb bosszúletöltős ártást kapna. Mondjuk ez csak egy kis apróság.

Esetleg a tudós személyiség nála a lakáshelyzetre is hatna. Mondjuk mélyebb gödröt tudnának ásni, amibe többet el lehet földelni
Reply With Quote
Old 05-18-2008, 18:47
Druida Druida is offline
Member

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
És mi lenne ha ehhez még hozzájönne, hogy a hullát érő mágikus és tolvajakciók a hírnévponton 1-et emelnek vagy csökkentenek, aszerint, hogy alulról vagy felülről megy az akció. A szemfülesebbek így is el tudnak bújni egy máshova küldött ártás/lopás miatt, de mégsem lenne olyan reménytelen, hogy kiderítse, kit kell megtorolni. És nem is kezdenék el ezért a kis pontért csak úgy hírnév miatt lopni! Így meg kevesebb bosszúletöltős ártást kapna. Mondjuk ez csak egy kis apróság.

Esetleg a tudós személyiség nála a lakáshelyzetre is hatna. Mondjuk mélyebb gödröt tudnának ásni, amibe többet el lehet földelni

na az alap ötletet beszéljük ki, amit smooth mondott, ne sináljunk újakat szerintem.
Reply With Quote
Old 05-18-2008, 18:49
vityu vityu is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Druida View Post

na az alap ötletet beszéljük ki, amit smooth mondott, ne sináljunk újakat szerintem.
Mind a kettő egy hozzáírható pluszt jelenthetne, mondjuk a hírneves nem is hiszem, hogy olyan nagy dolog lenne. És szerintem elférne mellette!
Reply With Quote
Old 05-18-2008, 19:14
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by KPeti999 View Post
Én is átolvastam és támogatom(!), viszont szerintem az 5-10-15-20% varireziszt elég lenne ha csak az ártóvarázslatok ellen védenének, a gömb és a tk ellen nem. Ha belegondoltok a hulla nem egy okos állat, mégis nehezebb legyen meggömbözni őket mint pl egy gnómot, akik kenik vágják a mágiát? Az ártó varázslatok pedig mért ne lennének kisebb hatásfokúak ellene, mert ugye egy hullát elvileg elég nehéz kinyírni...
Egyetértek azzal, hogy a hullának kell egy pár +előny, még hozzá azok amik le vannak írva, de szerintem a gömb és a tk elleni védelem, mint előny nem passzol magához a hulla fajhoz.
A hullák védve vannak az ártók ellen:

# ételfogyasztásuk nulla, szárazság ellen
# ha az országban vihar tombol, nem zavarja,
# a földrengés csak minimális károkat okoz,

tűzgolyó azt vége, tolikkal lehet nagyon szétkapni egy hullát, nem varikkal.
Old 05-18-2008, 19:21
ddjjm ddjjm is offline
Junior Member

Longevity: 97%

24 rengés az azért már valami (6*4), még "barátok" között is leszed pár hekit. Ha azt vesszük hogy a hullának sok barakkja van, ez elég nagy hátrányt jelenthet.
Reply With Quote
Old 05-18-2008, 19:27
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by ddjjm View Post
24 rengés az azért már valami (6*4), még "barátok" között is leszed pár hekit. Ha azt vesszük hogy a hullának sok barakkja van, ez elég nagy hátrányt jelenthet.
Egy okos szövi, nem fogja 40%-ra levinni a készülijét, mert akkor meg van lőve. Inkább rágyújtják a fél országot.
Old 05-18-2008, 19:28
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Ez igaz, nagy hátrány, de egy hulla ne tartos 99% foglalkoztatottságotm, mert sokan fogják rengetni, meg minden fertőzött tőle lopkodja majd az embereket...
Meg jól hullik a mészártól is.
Reply With Quote
Old 05-18-2008, 19:32
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post

Jó ötlet, csak Ati már egyszer elvetette.

http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1394

Másik meg az egységesség ellen van, ahogy Cece írta az 5-ik oldalon ennél kreatívabb kell
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules