|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

05-18-2008, 18:58
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Nekiem csak az nem tetszik az ötletben, hogy ha bebukják a tolit vagy az ártót, azt ugye megtudja a hulla, hogy ki volt. Ennek nem örülnék...
De alapvetően egy jó javaslat, kiindulási alanak nem rossz 
|
ez nem egy rossz ötlet, hogy ne tudja meg a hulla, hogy ki támadta... bár evvel megint csak gyengítenénk picit a plusszokat amiket adni akarunk neki.
|

05-18-2008, 18:59
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
ez nem egy rossz ötlet, hogy ne tudja meg a hulla, hogy ki támadta... bár evvel megint csak gyengítenénk picit a plusszokat amiket adni akarunk neki.
|
Eddig sem tudta meg csak ha hírnevet figyelt!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

05-18-2008, 19:06
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
|
Akkor se...
Quote:
|
Mivel az Élőhalotton bárki képes átütni akár tolvajjal, akár varázslóval, ezért az ellene irányuló akcióknál csak a nyertes csatáért kapsz hírnvépontot (+ vagy -).
|
|

05-18-2008, 19:34
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Akkor se...
|
Jól van, életemben egyszer voltam hulla  5évvel ezelőtt, és ez éppen nem jutott eszembe  
|

05-18-2008, 19:07
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
|
tudom... de olvasd el amit írtam:
amiket AKARUNK NEKI ADNI.
úgy értettem, hogy ugye most szeretnénk neki adni egykét plusz dolgot, és ha most ezt nem kapná meg plusszba (szal nem tudná meg, hogy ki akarta felmérni stb.) akkor gyengítenénk azt amit adni akarunk neki. így érthetőbb?
|

05-18-2008, 19:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Ma elhatoroztam, ha következő orimmal ha lefordulok b-ből, ami már 3-as lesz, akkor 5. szinten direkt hullát fogok csinálni, csakhogy megmutassam azzal is lehet játszani. Harcos-vándor-kereskedő lesz, nagyon minimális bankkal.
|
|
The Following User Says Thank You to Pepa For This Useful Post:
|
|

05-18-2008, 19:32
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Ma elhatoroztam, ha következő orimmal ha lefordulok b-ből, ami már 3-as lesz, akkor 5. szinten direkt hullát fogok csinálni, csakhogy megmutassam azzal is lehet játszani. Harcos-vándor-kereskedő lesz, nagyon minimális bankkal.
|
Őszinte grat 
|

05-18-2008, 19:37
|
|
Member
|
|
|
|
Én is átolvastam és támogatom(!), viszont szerintem az 5-10-15-20% varireziszt elég lenne ha csak az ártóvarázslatok ellen védenének, a gömb és a tk ellen nem. Ha belegondoltok a hulla nem egy okos állat  , mégis nehezebb legyen meggömbözni őket mint pl egy gnómot, akik kenik vágják a mágiát? Az ártó varázslatok pedig mért ne lennének kisebb hatásfokúak ellene, mert ugye egy hullát elvileg elég nehéz kinyírni...
Egyetértek azzal, hogy a hullának kell egy pár +előny, még hozzá azok amik le vannak írva, de szerintem a gömb és a tk elleni védelem, mint előny nem passzol magához a hulla fajhoz.
|

05-18-2008, 19:42
|
|
Senior Member
|
|
|
|
És mi lenne ha ehhez még hozzájönne, hogy a hullát érő mágikus és tolvajakciók a hírnévponton 1-et emelnek vagy csökkentenek, aszerint, hogy alulról vagy felülről megy az akció. A szemfülesebbek így is el tudnak bújni egy máshova küldött ártás/lopás miatt, de mégsem lenne olyan reménytelen, hogy kiderítse, kit kell megtorolni. És nem is kezdenék el ezért a kis pontért csak úgy hírnév miatt lopni! Így meg kevesebb bosszúletöltős ártást kapna. Mondjuk ez csak egy kis apróság.
Esetleg a tudós személyiség nála a lakáshelyzetre is hatna. Mondjuk mélyebb gödröt tudnának ásni, amibe többet el lehet földelni   
|

05-18-2008, 19:47
|
|
Member
|
|
|
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|