|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
|
Ne változzon semmi, jó így ahogy van.
|

|
42 |
49.41% |
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell.
|

|
20 |
23.53% |
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell.
|

|
11 |
12.94% |
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen.
|

|
7 |
8.24% |
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet.
|

|
6 |
7.06% |
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem.
|

|
7 |
8.24% |

04-25-2006, 18:21
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Sztem ez a növekedés más téma, kár is erre tovább menni ez elég nagy változtatás, meg nem is értem minek kell ez, lehet h leírtátok és figyelmetlen voltam. Amúgy meg /20-as megoldás mellett vagyok.
|

04-26-2006, 08:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Utánnaszámoltam, ez így már tényleg elviselhető, de nem árt figyelembe venni, hogy jelenleg a legmagasabb elérhető fejlettség az 55%, ennek a huszada 2,75%, tehát ez lesz a maximális lopási érték is! 
És fenntartom, hogy az alacsonyabb szinteken felesleges csökkenteni a tekiigényt, az csak az ellopható tekik mennyiségére van hatással, a tekilopás ártó jellegére nem.
|
Igen, ez is figyelembe van véve, hisz ez így még mindig majdnem, fele annyi, mint amit most lehet lopni... ráadásul ez a módosítás kicsit játszhatóbbá teszi a gnómon, az elfen és az óriáson kívüli többi fajt is...
A szintenkénti teki meg nem volt eredetileg komoly ötlet, tök véletlen írtam be úgy, hogy észre se vettem, aztán valaki felhívta rá a figyelmemet... 
És születnek emberek.
|

04-26-2006, 08:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
szóval eddig van 2 lehetőség (szerintem):
-a tekilopás hatékonysága 3%, de az adott %-hoz szükséges tekimennyiség folyamatosan növekedne, és kb a B-ben érné a jelenlegi mennyiséget.
-a tekilopás hatékonysága (teki%/20), de az adott %-hoz szükséges tekimennyiség folyamatosan növekedne, és a mostani tekimennyiség lenne az alap.
|
Én mint eddig is, a teki%/20-at támogatom... 
És születnek emberek.
|

04-26-2006, 09:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Én mint eddig is, a teki%/20-at támogatom... 
|
Akkor ezek szerint az általam említett autóvédelmet elvetettétek? 
|

04-26-2006, 10:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Akkor ezek szerint az általam említett autóvédelmet elvetettétek? 
|
nem vetette el senki, az véd az ellen hogy 8an tekizzenek ki egmyás után, ez meg az ellen hogy a tekizés nagy kárt okzozon 
|

04-26-2006, 11:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
nem vetette el senki, az véd az ellen hogy 8an tekizzenek ki egmyás után, ez meg az ellen hogy a tekizés nagy kárt okzozon 
|
Az 5letetek nagy változás szerintem ahhoz, hogy Atin átmenjen...
De próba cseresznye...
Kíváncsi lennék amúgy Atis mit gondol a dologról... És hogy olvassa-e egyáltalán ezt a topicot 
|

04-26-2006, 19:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Az 5letetek nagy változás szerintem ahhoz, hogy Atin átmenjen...
De próba cseresznye...
Kíváncsi lennék amúgy Atis mit gondol a dologról... És hogy olvassa-e egyáltalán ezt a topicot 
|
Szerintem az autóvédelem az egyik alap aminek a vonalán menni kellene.
Mostanában az anarhban toliztma orkal élőhalottakat.
Ha jól emléxem a harmadik ork általában nem is tudott már végig gyujtani, valahol a 25-30 akció között beált az autovédelem. Mit gondoltok megoldható lenne hogy a teki esetében a 15. után áljon ez be vagy menjen a tekizés is 25-30ig de vigyen kevesebb tekit a tolvaj? Elvesztettem kicsit aitt a /10 meg a /20-azás közepette, de számomra elfogadható lenne az hogy autovédelem 25-30 húzá s után és a jelenlegi húzását a tolinak gyengitsük 1/3-al vagy 1/2-vel.
Esetleg az bonyolultá tenné a dolgot hoy ha az ori a szükséges teki mennyiség 3szorosánál többet tart az oriban akkor ne áljon be az autóvédelem?
Ha igy lenne hogy autóvédelem nem áll b ha több a teki mint szükséges háromszorosa akkor az jó lenne a toliosoknak mert ha találnak egy jó zsíros célpontot akkor azt nyugodtan leszedhetik, ha viszont nem tekimennyiségtöl függetlenül beáll az autóvédelem akkor valamelyest ez visszaszorithatja a jksz-es teki átadást, bár ha nem igy akkor máshogy játszák át a pénzt
Gyula
Gyulaword (#79796)
|

04-26-2006, 19:08
|
 |
Member
|
|
|
|
esetleg valakinek lenne marha sok ideje meg kedve kigyüjteni az érdemleges javaslatokat?
Nagyon megköszönném ha valaki megtenné helyettem
Hogy egy kupacban legyenek 
Gyulaword (#79796)
|

04-27-2006, 09:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Szerintem az autóvédelem az egyik alap aminek a vonalán menni kellene.
Mostanában az anarhban toliztma orkal élőhalottakat.
Ha jól emléxem a harmadik ork általában nem is tudott már végig gyujtani, valahol a 25-30 akció között beált az autovédelem. Mit gondoltok megoldható lenne hogy a teki esetében a 15. után áljon ez be vagy menjen a tekizés is 25-30ig de vigyen kevesebb tekit a tolvaj? Elvesztettem kicsit aitt a /10 meg a /20-azás közepette, de számomra elfogadható lenne az hogy autovédelem 25-30 húzá s után és a jelenlegi húzását a tolinak gyengitsük 1/3-al vagy 1/2-vel.
Esetleg az bonyolultá tenné a dolgot hoy ha az ori a szükséges teki mennyiség 3szorosánál többet tart az oriban akkor ne áljon be az autóvédelem?
Ha igy lenne hogy autóvédelem nem áll b ha több a teki mint szükséges háromszorosa akkor az jó lenne a toliosoknak mert ha találnak egy jó zsíros célpontot akkor azt nyugodtan leszedhetik, ha viszont nem tekimennyiségtöl függetlenül beáll az autóvédelem akkor valamelyest ez visszaszorithatja a jksz-es teki átadást, bár ha nem igy akkor máshogy játszák át a pénzt
Gyula
|
Az autó védelem szerintem ne szimplán lopás mennyiség után álljon be (tekintettel a teki halmozásra), hanem pld teki mennyiség után is... pld ha csak 3e teki van már az oriban, vagy kevesebb és loptak tőled x körön belül mondjuk 50x akkor jöhet a teki védelem... ez összerakva azzal, hogy a tudomány%/20-at lehetne tekiből lopni, szerintem bőven elegendő lenne...
És születnek emberek.
|

04-27-2006, 11:33
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Nem tudom, volt-e már szó ilyesmiről, de mi a véleményetek erről?
1. A fajonál az a bónusz, hogy "x tudományágban elérhető maximum y%" módosulhatna alap faji bónusszá (pl. félelfnél nem 40% toli és lakiteki, hanem +10% férőhely és +10% toli erő)
2. erről tuti volt szó: tekiből ugyanannyit kéne tartani, mint eddig, de a tudományok max. hatásfoka lenne keveseb (pl. 30%helyett 15%).
Így egy tekizéssel nem lehetne akkora kárt okozni, viszont a tekilopás elsődleges célja(a pénzszerzés) sem szorulna háttérbe, mert változatlanul ugyanannyi tekit tartana mindenki, csak kevesebb lenne a bónusz a tudományokra.
Ezzel valamilyen "kecske-káposzta" féle kompromisszumos megoldás születhetne, mert a tekikre kevesebb hangsúly helyeződne, de a tekilopás ettől még jó bevételi forrás maradna.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|