|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-16-2008, 18:00
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Nekem nem kell pötyögnöm. Mondjuk nem is csodálkozom, mert nálunk nappal tök random, hogy ki távolozik, mert általában bennt van mindenki elég gyakran. De nem tudom elképzelni, hogy ez miért olyan hatalmas probléma! A legfontosabb, hogy a játék tiszta legyen, ne legyen csalás.
Mondjuk ki is találtam egy olyan script beállítást amivel ha nem kell még pötyögni számot, akkor szerintem el lehet kerülni! Bár nem értek hozzá...Lehet hülyeség...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

05-16-2008, 18:05
|
Senior Member
|
|
|
|
Kérdés!
Milyen sorrendben jön ki a pénz a segélyből? Tehát ha van mondjuk 500.000 megtakarítás, és ki akarok venni 200k-t, akkor az csak onnan jön ki, vagy az erdeti segélynek is bizonyos %-át?
Nem akartam kipróbálni, mert nincs szükségem most rá, de ki tudja, hogy mikor lehet, és ezért inkább nem babrálnám!
|

05-16-2008, 18:06
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Kérdés!
Milyen sorrendben jön ki a pénz a segélyből? Tehát ha van mondjuk 500.000 megtakarítás, és ki akarok venni 200k-t, akkor az csak onnan jön ki, vagy az erdeti segélynek is bizonyos %-át?
Nem akartam kipróbálni, mert nincs szükségem most rá, de ki tudja, hogy mikor lehet, és ezért inkább nem babrálnám!
|
Elobb a megtakaritast tudod felvenni, aztan a tobbit.
ps: bar ketlem, hogy olyan nehez lett volna barmilyen oriban osztani 100 aranyat, utana kivenni 15-ot, es kiprobalni :P

05-16-2008, 18:09
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Elobb a megtakaritast tudod felvenni, aztan a tobbit.
ps: bar ketlem, hogy olyan nehez lett volna barmilyen oriban osztani 100 aranyat, utana kivenni 15-ot, es kiprobalni :P
|
Na igen! Már megint csak kioktatsz  ! No nem baj, azért köszi a választ. De ezzel így, h ki van írva, nem kell másnak is kipróbálni, mert láthatja!
De igazából én is így láttam értelmét!
|

05-16-2008, 18:09
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Na igen! Már megint csak kioktatsz  ! No nem baj, azért köszi a választ. De ezzel így, h ki van írva, nem kell másnak is kipróbálni, mert láthatja!
De igazából én is így láttam értelmét!
|
Sőt a SÚGÓ is ezt írja 
|
The Following User Says Thank You to Valezius For This Useful Post:
|
|

05-16-2008, 18:15
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 12%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Sőt a SÚGÓ is ezt írja 
|
Minimum két helyen 
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

05-16-2008, 18:19
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Kérdés!
|
Először a megtakarítást veszed ki, mivel ez az, amit forduláskor nem vihetsz magaddal. Annak érdekében, hogy az a rész megmaradjon, először a másik felét éled föl.
|

05-16-2008, 18:54
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sikerült megtalálni? Szuper.
Mielőtt egy nagyobb értékű éles eladást csinálsz, érdemes egy próbaországot "eladni", hogy megnézd hogyan működik a dolog. Fontos például, hogy nem VIP DARABSZÁMOT kell megadni, hanem KÖRSZÁMOT, tekintettel arra, hogy különböző szolgáltatóktól különböző mennyiségű kör érkezik.
|
Igen, sikerült, és köszi, látom, nézegeted anarch dipijét
Még ráérek kipróbálni, mert ha jól tudom, előszőr le kéne fogyasztanom az eladni kívánt orinak a VIP köreit, amiből van még bőven
Jah, és persze, kört kell megadni, de mostmár nem tudom kijavítani a dipiben, mert elraktam őket szabira...
|

05-16-2008, 19:03
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Még ráérek kipróbálni, mert ha jól tudom, előszőr le kéne fogyasztanom az eladni kívánt orinak a VIP köreit, amiből van még bőven 
|
Nem kell lefogyasztani, nyugodtan adhatod vipestől is. Csak akkor nyilván úgy kell az "árral" kalklulálni.
|

05-16-2008, 19:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez nálam FireFox és IE alatt is teljesen jól működik. Vagy böngészőprobléma, vagy kapcsolódási probléma. A játék teljesértékű működéséhez engedélyezni kell a javascript futtatást, de ez gondolom megvan.
|
Köszi, akkor magamnál tartok kivizsgálást.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|