|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-14-2008, 10:25
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ha mar ez altalanos beszelgetes....
Akkor a kedvezmenyes fedezessel kapcsolatban kerdeznek. Volt nekem egy olyan 10.xx% fedezesi aranyom, legyen mondjuk 11%. Akkor 2420 hekit fedeztem mondjuk. (Ennyit tuti nem, de mindegy) 2400-al leptem szintet. Ergo, legrosszabb esetben is utottem 17180 hekit, csak az A-ban. Ennek a negyede cirka 4300, megis csak 3800 hekit tudok felfedezni. Ez hogy jott ki? Vagy vmit rosszul szamolok?
ps: az G-s orimban ez tokeletesen mukodik, most leptem szintet, utottunk 44 hekit, es 11 heki a kedvezmeny 
Last edited by Remedy; 05-14-2008 at 10:27..
|

05-14-2008, 10:29
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Akkor a kedvezmenyes fedezessel kapcsolatban kerdeznek. Volt nekem egy olyan 10.xx% fedezesi aranyom, legyen mondjuk 11%. Akkor 2420 hekit fedeztem mondjuk. (Ennyit tuti nem, de mindegy) 2400-al leptem szintet. Ergo, legrosszabb esetben is utottem 17180 hekit, csak az A-ban. Ennek a negyede cirka 4300, megis csak 3800 hekit tudok felfedezni. Ez hogy jott ki? Vagy vmit rosszul szamolok?
ps: az G-s orimban ez tokeletesen mukodik, most leptem szintet, utottunk 44 hekit, es 11 heki a kedvezmeny 
|
Attól függ, hogy mikor léptél A-ba. Csak a felfedezési arány számítása ÓTA ütött földre jár a kedvezmény visszamelőleg. Ha régebben léptél, és ütöttél, akkor azok még nem számítanak bele. Mivel ez így is több hónapra visszamenőleg óváíródott, ezért szerintem teljesen korrekt, még ha azok nem is kapták meg a teljeset, akik ennél régebbóta vannak A-ban (vagy máshol).
|

05-14-2008, 10:31
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by werden
Nem tudok pénzt ossztani az Arénába lévő orimba !!!!
Miért van ez így ?
Nem találtam az újjítások között erre utaló nyomot!
Ha van akkor bocsi....
|
A következő bekezdés melyik része nem értelmezhető?
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha bármi problémát észlelsz, akkor kérünk, hogy a support@hodito.hu e-mail címen jelezd. Ne máshol! Ne a fórumon, ne privát üzenetben, ne KisPistikének elküldve postán, nem papírhajót hajtogatva, majd azt Dunára bocsátva, nem apróhirdetés formájában egy helyi afrikai napilapban. Csak a support@hodito.hu címen várjuk az esetleges hibajelentéseket. Sehol máshol, mivel ez az a cím, amit most folyamatosan olvasunk azért, hogy mielőbb javításra kerüljenek az esetleges problémák. (Próbáltunk előfizetni az összes afrikai napilapra is, de azt mondták, hogy napokba telik, mire a legfrissebb szám megérkezik, ezért az e-mail mindenképp gyorsabb... KisPistike pedig nem küldi tovább a leveleit, mert olyan gonosz.)
|
|

05-14-2008, 10:38
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Attól függ, hogy mikor léptél A-ba. Csak a felfedezési arány számítása ÓTA ütött földre jár a kedvezmény visszamelőleg. Ha régebben léptél, és ütöttél, akkor azok még nem számítanak bele. Mivel ez így is több hónapra visszamenőleg óváíródott, ezért szerintem teljesen korrekt, még ha azok nem is kapták meg a teljeset, akik ennél régebbóta vannak A-ban (vagy máshol).
|
Hódító v6.1
Ati
2006-11-29 15:07
Asszem ekkor jott be a fedezesi arany
Szint kezdése: 2006-12-14 12:31:52
Viszont, en ez utan leptem fel. Igy is emlekeztem, de gondoltam, visszakeresem....
Szoval, elvileg az egeszre jarna kedvezmeny, vagy tevedek?

05-14-2008, 12:39
|
Administrator
|
|
|
|
Már fent: a távolbalátás esetleges számbeírása után 20 percig nem kell újabb számot beírni, ezzel a gyors egymást követő távolbalátások ismét fennakadás nélkül megvalósíthatóak.
|

05-14-2008, 12:41
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
|
Nem volt esetleg vesztes háborúd? A súgó szerint az ugye csökkenti a kedvezmény mértékét. Nem tudom, hogy a vesztett hekik esetén hogyan viselkedik a felfedezési arány.
|

05-14-2008, 12:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Már fent: a távolbalátás esetleges számbeírása után 20 percig nem kell újabb számot beírni, ezzel a gyors egymást követő távolbalátások ismét fennakadás nélkül megvalósíthatóak.
|
köszönjük 
|

05-14-2008, 12:45
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
Nem volt esetleg vesztes háborúd? A súgó szerint az ugye csökkenti a kedvezmény mértékét. Nem tudom, hogy a vesztett hekik esetén hogyan viselkedik a felfedezési arány.
|
Nem tudom, nem emlekszem, hogy beutottek volna foldre, de erted, ugy csokkenti, ahogy a folded csokken, szal a vegeredmeny szempontjabol nem szamit... 

05-14-2008, 12:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem tudom, nem emlekszem, hogy beutottek volna foldre, de erted, ugy csokkenti, ahogy a folded csokken, szal a vegeredmeny szempontjabol nem szamit... 
|
Igen, elvben így kéne lennie 
|

05-14-2008, 17:01
|
Junior Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Távolozás
A jogosulatlan előnyszerzés elkerülése érdekében néhány funkció használatakor (például távolbalátás) szükséges lehet egy szám beírása annak érdekében, hogy a nem emberi felhasználók kiszűrésre kerüljenek. Ez a legtöbb országot nem érinti, előzetes viselkedésminták alapján egyesével állítja be a rendszer, hogy kinél szükséges ez, és kinél nem.
Bocs hogy zavarok
De ezzel a ponttal lenne egykis gondom .
Mégpedig csak az , hogy ezzel csak ugymond az ügyeleteseket büntetitek !!!
Igaz most az A-ban SZK van az orim , de elötte volt , hogy egész éjel én voltam az ügyeletes igy volt hogy egy körben 2* is távoloztam .
Ha háboruzun és körváltás ellöt 1 percel inditani a csapatpkat ill . távolozni + még a kódok irkálása is ez igy nemigazán jo 
Márcsak mégegy kérdés ez a kódolás meddig tart még ?
Mármint azoknál akik ugyan ugy távoloznak mint elötte !!!!
Magyarul NEM CSALÓK !!!
Üdv : GÁBOR
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|