|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

04-24-2006, 18:00
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
|

04-25-2006, 18:18
|
Member
|
|
|
|
támogatom a javaslatot. 
a jelenlegi raktárkulcsnál mindenképpen jobb.
|

04-25-2006, 18:34
|
Member
|
|
|
|
Azt nem vonom kétségbe h jobb, de nem a legjobb. Az elfnek azért hasznos a fantomsereg mert így szinte nem lehet felmérni. Egy elf az tolis vagy varistolis, de a lényeg h nem hadis és nem varis. (Épp a tekik miatt nem  ) Gömbözni hiába gömbözik, éplista meg nem megy ha jól van felépítve. Extrém esetektől tekintsünk el ha kérhetem. Jó lehet tűzgolyókkal lődözni de az nem sokat ér. Ezzel szemben a törpnek csak az éplistáját nem lehetne megtudni, ez nem fair. Állítom továbbá h gömbből jól lehet saccolni szinte mindenre, a tornyok és raktárak száma kérdésés de a rakiba be lehet lopni, így elég pontosan be lehet lőni a kimaradó épületek számát is. Úgy érzem lehetne jobb varit is adni a picuroknak 
|

04-25-2006, 18:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Aktiv játkosok nagyon jól ki tudnák használni ezt a varit  tartanak 20 bankot, meg kp-t, és ha gáz van bevásárolnak és mehet az action  ezen kivül nem mind1 mennyi bányája, könyvtára, tanyája, stbje van, és ezt még szabi alatt se lehetne megtudni róla  Nagyon sok nem tolis elf van most a játékban, és a tolisokat is felfedik aztán felmérik. Még nem találkoztam olyan elffel, amiről nem tudtuk kideriteni milye van. Vagy varija vagy tolija mindig kevés volt.
|

04-26-2006, 08:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Aktiv játkosok nagyon jól ki tudnák használni ezt a varit tartanak 20 bankot, meg kp-t, és ha gáz van bevásárolnak és mehet az action  ezen kivül nem mind1 mennyi bányája, könyvtára, tanyája, stbje van, és ezt még szabi alatt se lehetne megtudni róla  Nagyon sok nem tolis elf van most a játékban, és a tolisokat is felfedik aztán felmérik. Még nem találkoztam olyan elffel, amiről nem tudtuk kideriteni milye van. Vagy varija vagy tolija mindig kevés volt.
|
Ajánlom figyelmedbe magamat...
De ezzel az elf orival nem tudsz mit csinálni:
30% kocsma
25% templom
Nem deríted ki, hogy milye van...  (feltéve ha ügyes az elf, és kivéd minden lehetséges sejtési/számítási módokat)
|

04-26-2006, 08:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Ajánlom figyelmedbe magamat...
De ezzel az elf orival nem tudsz mit csinálni:
30% kocsma
25% templom
Nem deríted ki, hogy milye van...  (feltéve ha ügyes az elf, és kivéd minden lehetséges sejtési/számítási módokat)
|
nem tudom hogy sajnálom-e hogy veled még nem futottam össze:P
nem vagyok megygyőződve hogy egy jó varis nem tudja ártózni, de ha így van, akkor is meg lehet fogni valahogy:P
Azt az 5% kocsmát tanya helyett húzod, meg a templomot vagy torony nincs elég?
|

04-26-2006, 09:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
nem tudom hogy sajnálom-e hogy veled még nem futottam össze:P
nem vagyok megygyőződve hogy egy jó varis nem tudja ártózni, de ha így van, akkor is meg lehet fogni valahogy:P
Azt az 5% kocsmát tanya helyett húzod, meg a templomot vagy torony nincs elég?
|
1k hekin 32500 varázsló, és 15600 tolvaj...
Nehogy már ne legyen elég...
Folyamatos 95% feletti kat. morál, folyamatos varázslatok... Elf +20% bónusza...
És igen, katonailag harmatgyenge... És? 
Ha nem tudják, hogy mim van, akkor nem teljesen mind1? 
|

04-26-2006, 12:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
1k hekin 32500 varázsló, és 15600 tolvaj...
Nehogy már ne legyen elég...
Folyamatos 95% feletti kat. morál, folyamatos varázslatok... Elf +20% bónusza...
És igen, katonailag harmatgyenge... És? 
Ha nem tudják, hogy mim van, akkor nem teljesen mind1? 
|
Ezzel csak az a gond hogy ha gömbi vagy ártó nemmegy és a tolik is bukják én neki zavarom a szövi haderejét ha kell és az bemegy 
|

04-26-2006, 14:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Ezzel csak az a gond hogy ha gömbi vagy ártó nemmegy és a tolik is bukják én neki zavarom a szövi haderejét ha kell és az bemegy 
|
És? Alátok süllyedek, és máris kezdem cincálni alulról több kör távolságból a szövit...
|

04-26-2006, 15:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
És? Alátok süllyedek, és máris kezdem cincálni alulról több kör távolságból a szövit...
|
Ki mondta, hogy pusztitani mennék?
Egykis foszti, gyilok, 2-3 támadásból belehet lőni már mennyi sereg fér be és akkor mehet akár több is, elöbb utóbb befér a varis vagy tolis.
Onnét nyitott könyv az ellen országa, de már elötte is fellehet épiteni mi van neki.
Egy jobb szövinél az adott gömbök, éplisták mellé az esetleges támadások eredménye is elvan mentve.
Csak keresgélni kell az adatbázisban és belehet lőni az ellent 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|