|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
|
Ne változzon semmi, jó így ahogy van.
|

|
42 |
49.41% |
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell.
|

|
20 |
23.53% |
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell.
|

|
11 |
12.94% |
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen.
|

|
7 |
8.24% |
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet.
|

|
6 |
7.06% |
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem.
|

|
7 |
8.24% |

04-24-2006, 09:44
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Igen, ezt akarom elérni, hiszen ha benn vagy amikor az első tolis lelop, és visszaveszed a tekercseidet, akkor van ~1 napod, hogy bosszút állj rajta, és ne azon gondolkozz, hogy a 3. tolvaj által lelopott tekercsmennyiséget hogy tudod majd pótolni...
Tehát ha 1x letekiztek, akkor leglább biztosan aludhatsz 3-4 órát  Ami néha jól jön
Mondok egy szitut:
Van egy szövi, amiben 2 félelf van. Az egyik félelf lelop tekire csúnyán... Erre Te (mint ork), gondolván anyjapicsája  megtámadom, és szíjjeszedem. Visszaveszed a tekiket a piacról, és megtámadod. Majd ütés pillanata előtt a másik szövitag szépen leszed megint tekercsre. Aminek következtében nem tudsz bemenni hozzá...
Ez egy olyan szitu, ami minden nap előfordul, és ezek ellen tökéletes lenne az általam javasolt 5let.
|
Az a baj Kisbér, hogy nem csak a tekit kell visszavenned, hanem az egységeket is, az pedig nem olyan kevés összességében... és pld egy szöviháborúban (teljesen logilkusan) ha lelopnak mielőtt beér a sereg hozzád, akkor utána már hiába akarod te visszavenni a cuccaidat, lemaradsz a szövidtől és onnantól kezdve halott az orid... ha pedig nem voltak nálad milliárdok, akkor végképp buktad a dolgot, mert az első ilyen akciót még csak-csak kibírod, de mikor majd kapod a következőt és a következőt és a következőt, akkor már paffon leszel...
És születnek emberek.
|

04-24-2006, 10:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Az a baj Kisbér, hogy nem csak a tekit kell visszavenned, hanem az egységeket is, az pedig nem olyan kevés összességében... és pld egy szöviháborúban (teljesen logilkusan) ha lelopnak mielőtt beér a sereg hozzád, akkor utána már hiába akarod te visszavenni a cuccaidat, lemaradsz a szövidtől és onnantól kezdve halott az orid... ha pedig nem voltak nálad milliárdok, akkor végképp buktad a dolgot, mert az első ilyen akciót még csak-csak kibírod, de mikor majd kapod a következőt és a következőt és a következőt, akkor már paffon leszel...
|
Ha a tolvajhoz bemész mészárolni, neki is vissza kell venni az egységeit 
Én pl ha hadist játszok (óriástól eltekintve) soha nem töltöm tele a barackot, templomot, kocsmát. Pont ez miatt...
|

04-24-2006, 10:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha a tolvajhoz bemész mészárolni, neki is vissza kell venni az egységeit 
Én pl ha hadist játszok (óriástól eltekintve) soha nem töltöm tele a barackot, templomot, kocsmát. Pont ez miatt...
|
De neki csak az egységeket kell visszavennie...  Míg annak akit kitekiznek, a tekiket és az egységeket, méghozzá általában jóval többet, mint amennyit a mészárlás okoz...
Quote:
Kevés
"Szegény tolvajnak" ez az egyetlen esélye 
|
Ha csak ez lenne az egyetlen esélye, már rég kihaltak volna a tolisok minden szinten... 
Ráadásul mint írtam, nem vesszük el tőlük ezt az esélyt, csak racionalizáljuk...
És születnek emberek.
|

04-24-2006, 10:44
|
 |
Member
|
|
|
|
'Szegény' tolvajok akik propagálják a tekercslopás hatékonyságát abba nem gondolnak bele, hogy most így egy csomó gnóm meg óriás van, míg ha csökkentjük a mértékét a lopásnak, akkor jönnek új fajok, akiktől azért lehet lopni, így összességében több tekit tudnak összelopdosni, mert a pontlistában felszaporodnak a tekizhető hadisok is, és minden készülivel mást lehúzva kicsit, sokkal többet szednek össze, mint napokig tartó küszködéssel kinyírt óriásból, vagy gnómból vagy másik tolisból jelenleg....
|

04-24-2006, 14:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Üdvözlet! 
Egy ideje olvasgatom a témát, és úgy vettem észre, hogy elég sok javaslat összegyűlt már. Lehet, érdemes lenne kiírni egy újabb szavazást, összegyűjtve az eddigi javaslatokat. Így a legtöbb ember számára szimpatikus javaslat/ javaslatok mentén folytatni lehetne a téma megvitatását.
De ez csak egy ötlet...
Quote:
Originally Posted by Senki
'Szegény' tolvajok akik propagálják a tekercslopás hatékonyságát abba nem gondolnak bele, hogy...
|
Ezért jár egy zöld... mihelyst ismét tudok adni neked.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

04-24-2006, 10:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Egyet értek nem kevés annygilag ha letekiznek mert a teki egy dolog már az önmagábba nagyobb lé mint amit a mészár okoz és ehez jön még az egységek visszavásárlásának ára az már rengeteg nembeszélve róla hogy olyan ritkán van hogy 8körre ki üt sereggel valaki mert az egy marha. és a nagyobbik baj aza az hogy ha letekiznek 8körröl akkor a körülötted lévök is vérszemet kapnak és nincs menekvés tehát az autovédelmet jónak tartom de mellette nem a pontszámhoz hanem a kör távolsághoz kötném a lopás mennyiségét. De ettöl még a toli ugyan ugy biztonságba van most is van toli orim de rajtam hadi nem jön át csak ork  Mert nekem támadó egységem nincs. csak ij toronyba 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|