|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
|
Ne változzon semmi, jó így ahogy van.
|

|
42 |
49.41% |
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell.
|

|
20 |
23.53% |
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell.
|

|
11 |
12.94% |
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen.
|

|
7 |
8.24% |
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet.
|

|
6 |
7.06% |
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem.
|

|
7 |
8.24% |

04-23-2006, 11:44
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by bumbi
akkor most azt képzeld el, h mentem már végig orkal, mégpedig tekivel.  persze nem mentem vele körbe, mert töröltem, mert valami közbejött, de nem a tekilopás miatt.... törpe volt az 1. országom, azzal sem emlékszem ilyen problémákra, de akkor még egy kicsit másképp nézett ki a játék...
amúgy 5től fölfelé, néha megéri inkább nyerset hozni, teki helyett, és azt is lehet 5körről....
szerintem ha gyengítenénk az óriás sziesztáját, az elősegítené az orkok, elszaporodását, de ezt gondolom csak azért mondom, mert nem szeretem az óriást, és nincs is óriás orim 
törpéből meg van elég, a nyersből 2szer visszavásárlod minden nap a tekijeidet, persze nem az 5ös szinten.
|
És miután visszavetted a tekit, nekiállhatsz visszavenni az elment sereget is, igaz? Vedd már észre, hogy a tekilopás egyben megteszi azt amit egy varis az összes ártójával...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|