|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

04-15-2008, 11:30
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Valamit valamiért. Az egész élet erről szól. Ha kék számot akarsz, játsz meg érte.
Mellesleg van még 4 szint az 1/A-n kívül, ahol lehet játszani.
Akik hajlandóak sok energiát, és időt a hódra fordítani, megérdemelten sikeresebbek. Ez az élet minden területén így van. Ha te egy vállalkozásba csak heti 20 órát fektetsz, nyilván nem leszel olyan sikeres, mint aki heti 65 órát robotol.
|
Nemtudom. Szerintem kekszamot, megfelelo tamagocsi bunker felepitessel napi 5 perc jatekkal is el lehet erni... 

04-15-2008, 11:43
|
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Valamit valamiért. Az egész élet erről szól. Ha kék számot akarsz, játsz meg érte.
Mellesleg van még 4 szint az 1/A-n kívül, ahol lehet játszani.
Akik hajlandóak sok energiát, és időt a hódra fordítani, megérdemelten sikeresebbek. Ez az élet minden területén így van. Ha te egy vállalkozásba csak heti 20 órát fektetsz, nyilván nem leszel olyan sikeres, mint aki heti 65 órát robotol.
|
De ez egy játék... és az a baj, hogy lassan több energiát kell fordítanom rá mint ami szvsz normális... mindennek van határa, és tényleg az életben akarom megállni a helyem nem egy olyan játékban, ahol kikapcsolódnom kellene, nem megőrülnöm... én azt hiszem még idejében észbekaptam, csak azokat sajnálom akik tényleg annyira belemerülnek, hogy az már beteges. Nem miattam, hanem miattuk kellene aggódni... A cigire is rá van írva hogy halálos, mégis szívják. Ez van, belátom, és sajnálom hogy ennyire egyedül maradtam ezzel a véleménnyel  Mert ez már nem hajlandóság, hanem függőség, ezt kellene észrevenni és tenni ellene...
|

04-15-2008, 11:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nemtudom. Szerintem kekszamot, megfelelo tamagocsi bunker felepitessel napi 5 perc jatekkal is el lehet erni... 
|
Csak az időben van gondolom különbség, sikeresebb lesz egy vele 20órát foglalkozó ember vállalkozásával szemben, ha ő 65órát robotol benne. Nem fog a játékban a nagyok harcában részt venni, hipp-hopp lefordul! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

04-15-2008, 11:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Taky
De ez egy játék... és az a baj, hogy lassan több energiát kell fordítanom rá mint ami szvsz normális... mindennek van határa, és tényleg az életben akarom megállni a helyem nem egy olyan játékban, ahol kikapcsolódnom kellene, nem megőrülnöm... én azt hiszem még idejében észbekaptam, csak azokat sajnálom akik tényleg annyira belemerülnek, hogy az már beteges. Nem miattam, hanem miattuk kellene aggódni... A cigire is rá van írva hogy halálos, mégis szívják. Ez van, belátom, és sajnálom hogy ennyire egyedül maradtam ezzel a véleménnyel  Mert ez már nem hajlandóság, hanem függőség, ezt kellene észrevenni és tenni ellene...
|
Azt tartsd szem előtt, hogy akkor hódítózz, mikor van időd rá és ne akkor keríts időt, amikor a hódító úgy kívánja. Ha észreveszed, hogy utóbbi érvényesül, vagy igyekezz átváltani az első variációra, vagy hagyd a francba az egészet.
Az meg hogy mennyire leszel sikeres... Mi a fontosabb, hogy menjen az életed a normális medrében, vagy hogy elismerést szerezz egy játékban?
No persze ez az én meglátásom és lehet nem mérvadó, de az alatt a röpke idő alatt, míg játszottam, ezt a pár következtetést vontam le.
|

04-15-2008, 12:06
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Azt tartsd szem előtt, hogy akkor hódítózz, mikor van időd rá és ne akkor keríts időt, amikor a hódító úgy kívánja. Ha észreveszed, hogy utóbbi érvényesül, vagy igyekezz átváltani az első variációra, vagy hagyd a francba az egészet.
Az meg hogy mennyire leszel sikeres... Mi a fontosabb, hogy menjen az életed a normális medrében, vagy hogy elismerést szerezz egy játékban?
No persze ez az én meglátásom és lehet nem mérvadó, de az alatt a röpke idő alatt, míg játszottam, ezt a pár következtetést vontam le.
|
Na ez az, pontosan! Egy holdat ugatunk, asszem 
|

04-15-2008, 12:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Na ez az, pontosan! Egy holdat ugatunk, asszem 
|
Amugy szerintem csak az oriasod miatt akadtal ki ennyire. Termeszetes, hogy konnyu celpontra sokan ra fognak ugrani. Tessek normalis orit epiteni! Oriassal is lehet 1/A-ban, de nem ajanlott, plane olyanoknak, akik ezekszerint nem insomniasok  (persze nagyon jo kis hadis orit lehet vele csinalni, de akkor utni kell, nem aludni) 
Last edited by Remedy; 04-15-2008 at 12:15..
|

04-15-2008, 12:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ehhez csak annyit, hogy utalom az ilyen "mikor vernek mar be es csak nezek" elfeket.
Akkor inkabb egy 40(++)-15-ost ajanlanek, azt is iszonyu nehez beverni, ellenben ha nagyon akar, siman visszauthet 2x.... 
|
Nyugodtan utáld
De ha valakinek az a gondja hogy éjjelente támadják, amikor alszik, akkor mind viríthat a "simán 2x visszaütős" elfjével, ha egyszerűen nincs gép előtt amikor megtámadják.
|

04-15-2008, 12:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ezzel meg teljes mértékben egyetértek, ugyanakkor viszont el kell fogadni hogy sokan éjjel (is) játszanak. Ez van, alkalmazkodni kell 
|

04-15-2008, 12:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Nyugodtan utáld
De ha valakinek az a gondja hogy éjjelente támadják, amikor alszik, akkor mind viríthat a "simán 2x visszaütős" elfjével, ha egyszerűen nincs gép előtt amikor megtámadják.
|
Akkor is, az ilyen állig torony felepitesu elf teljesen hibas, klanvedelmen kivul semmire nem ajanlom...
Plusz utni sem lehet vele, amikor gepnel vagy... 
Mert egy 40%-os barakkos elffel igenis szepen lehet utni, akar kronikabol, akar vissza, egy 23%os barakkossal pedig nem, vagy total eletveszely.
A tieddel jatszani nem is lehet, csak unatkozni...
Szerintem
Azt meg minek?

04-15-2008, 12:38
|
Member
|
|
|
|
igen, ez egy drog. teljesen egyetértek veled, ne légy drogos! egy képzeletbeli játék sikere nem éri meg. teljesen jól leírták a többiek, a neked való faj az elf. kaját adsz, abból felfedezel a topra, beíjjazod magad és kész.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|