|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
|
Ne változzon semmi, jó így ahogy van.
|

|
42 |
49.41% |
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell.
|

|
20 |
23.53% |
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell.
|

|
11 |
12.94% |
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen.
|

|
7 |
8.24% |
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet.
|

|
6 |
7.06% |
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem.
|

|
7 |
8.24% |

04-22-2006, 22:41
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Ha egyszer lelop 3toli ori, az még nem jksz, de te azt mondod, h nem ritka, hogy a fél csoport 8körről hónapokon keresztül folyamatosan 1 országtól lop, és ez szerintem már elég erősen jksz, vagy ha nem az, akkor mi a jksz?
embert átlopsz félelfel, ha nem, akkor meg bármelyik épkézláb hadi beüti 2-3részletben, és akkor már tényleg le bírod lopni
messziről kevesebbet hoznak, de ha ennek ellenére is hosszú ideig lopkod, és nincs varis szövetségesed aki levinné a készültségét, akkor igaz, h elég gázos, de kell bontani 100 épületet.... és egy ilyen után nem fog többet lopni, hanem keres valaki mást....
az óriások gyengítését csak azért írtam, mert engem is zavar, h 2 fajt nem annyira használnak. de ettől még nem kéne a tolis fajokat is gyengíteni.
|

04-22-2006, 22:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
jksz az hogy: szia józsi, itt ez a szemét lopott tőlem, lécci mészárold be mindezt zöldben pl. az hogy 3 toli lop téged úgyhogy mind3nak megéri az nem jksz, ha mind3 gyújtogat, tehát ha nincs haszna belőle akkor jksz gyanús...
gondolkozz picit. alig kell több toli az embernek hogy ne férjen be hozzá a fél-elf, vari meg sokkal kevesebb kell neki...
és nem a tolisokat gyengitjük hanem a tekilopás hatékonyságát. ha egy tolis nem veszthet majd anyi tekit, és nem is tud majd olyan sokat nyulni más tolisoktól, nem fognak annyi tolit tartani, csak annyit hogy beférjenek orkokhoz törpékhez. így több sereget tarthatnak, felderiteni nélkülözhetetlenek, gyújtogatni tudnak.
|

04-23-2006, 00:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bumbi
Ha egyszer lelop 3toli ori, az még nem jksz, de te azt mondod, h nem ritka, hogy a fél csoport 8körről hónapokon keresztül folyamatosan 1 országtól lop, és ez szerintem már elég erősen jksz, vagy ha nem az, akkor mi a jksz?
embert átlopsz félelfel, ha nem, akkor meg bármelyik épkézláb hadi beüti 2-3részletben, és akkor már tényleg le bírod lopni
messziről kevesebbet hoznak, de ha ennek ellenére is hosszú ideig lopkod, és nincs varis szövetségesed aki levinné a készültségét, akkor igaz, h elég gázos, de kell bontani 100 épületet.... és egy ilyen után nem fog többet lopni, hanem keres valaki mást....
az óriások gyengítését csak azért írtam, mert engem is zavar, h 2 fajt nem annyira használnak. de ettől még nem kéne a tolis fajokat is gyengíteni.
|
Elmesélek egy igen egyszerű esetet, ami igenis nem ritkán megtörténik (álltam már mindkettő oldalon, csináltam is, meg voltam szenvedő alanya is):
Lelopnak tekivel a sereg beérkezte előtt és így be is tudnak ütni. Beütnek, te egy kicsit lejebb kerülsz pontlistában, pontosan egy másik olyan társaság közelébe, aki okosan figyeli a krónikát, várja a kitámadásokat és a hozzá leérkező áldozatokat, akiket bánthat... te visszaveszed a tekiket ÉS az egységeket, ám most ez az új társaság lop le és üt szét, így lejebb kerülsz megint... stb... ebben semmi jksz nincs, csak egy kis odafigyelés... viszont az, akit szétszednek, nem áll egyhamar talpra... és igen, szövi háborúban ez sűrűn előfordul...
És születnek emberek.
|

04-23-2006, 10:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Aki azt mondja hogy kevés toli van a játékban és hogy ritka hogy valakit 2-3 toli egyszerre tekizzen attol megkérdezném, hogy TE melyik játékot játszod? Mi a hódítórol beszélünk.
Nézz meg egykét tolis csopit és jász törpével orkal.
Másik, van olyan csopi ahol 4-5k arany egy kő vagy fa értéke  Ott bontsál nyugodtan 100-150épületet hogy beüss eg tolist aki még a tekid is leszedte.
Bontottol 100 épületet a tolincs kedvéért abbol kb 50barakk, a tekik miatt egyébként is kevés a férőhelyed és üsd be, nyugodtan, mf tolit lehet nem is sikerül beütni ezek után, ha szövis akkor már a varijátol is megkapod a 36-os száraz vihart, közben viszik tovább a tekid. A végén szépen elfogy a pénzed, ott vagy egy tekibónusz nélküli orival minmum 100 üres hekvel ezt be kell épitened, van egy csomó üres épület amit fel kell tölteni és a tekiket is újra be kell szerezni. Mind ez nem gond ha valamelyik haver utal neked a piacon 5-600 millát
Jah és ne a sziesztával meg a jksz-el foglakozzunk a topic nem arrol szól.
Gyulaword (#79796)
|

04-23-2006, 10:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Jah még annyit a szavazás több szempontbol sem mérvadó.
1. hülyén csináltam meg
2. jópár 0hsz es szavazó is van benne és mint mondtam számomra ezek a szavazatok nem mérvadóak
szóval olyan mintha ott se lenne, ha tudnám törölém a szavazást ebben a formájában és egy újjat csinálnék.
Gyulaword (#79796)
|

04-23-2006, 10:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Jah még annyit a szavazás több szempontbol sem mérvadó.
1. hülyén csináltam meg
2. jópár 0hsz es szavazó is van benne és mint mondtam számomra ezek a szavazatok nem mérvadóak
szóval olyan mintha ott se lenne, ha tudnám törölém a szavazást ebben a formájában és egy újjat csinálnék.
|
Ettől függetlenül vezetnek azok, akik azt mondják, hogy változtatni kell... és elnézve az eddigi szavazás alakulását, eléggé kiegyenlítődött...
És születnek emberek.
|

04-23-2006, 11:09
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
szóval ti valami ilyesmit mondtok, hogy a toli orik ütik a nem tekivédős hadikat, a nem tekivédős hadik ütik a tekivédős hadikat, és a tekivédős hadik ütik a tolikat. ez elég erősen hasonlít a kő papír ollóra, és szerintem ez egyátalán nem mondható el erről a játékról. itt ami számít aza tapasztalat, a függőség, és a felhalmozott tartalék.... ha ezek megvannak, akkor az ork addig üti az embert amíg nem lesz 0% a kat.morálja, és ha kell 100épületet is bont, h ezt megtehesse....
de mind1, mostmár többet nem írok ide, úgy sem tudjuk egymást meggyőzni  amúgy ati egész jót írt a 3. oldalon, szerintem azt olvassátok el....
|

04-23-2006, 11:21
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bumbi
szóval ti valami ilyesmit mondtok, hogy a toli orik ütik a nem tekivédős hadikat, a nem tekivédős hadik ütik a tekivédős hadikat, és a tekivédős hadik ütik a tolikat. ez elég erősen hasonlít a kő papír ollóra, és szerintem ez egyátalán nem mondható el erről a játékról. itt ami számít aza tapasztalat, a függőség, és a felhalmozott tartalék.... ha ezek megvannak, akkor az ork addig üti az embert amíg nem lesz 0% a kat.morálja, és ha kell 100épületet is bont, h ezt megtehesse....
de mind1, mostmár többet nem írok ide, úgy sem tudjuk egymást meggyőzni  amúgy ati egész jót írt a 3. oldalon, szerintem azt olvassátok el....
|
Elolvastuk, mit írt Ati, és valaki válaszolt is neki, hogy nem az A-ról beszélünk, hanem a 4 másik szintről, ahol egy toli igenis hazavágja a nem tekivédősöket simán messziről. A tolis orimmal arra vigyáztam, hogy óriást és gnómot ha épp nem háború van békén hagytam, a többi viszont legfeljebb kérhetett, hogy ugyan ne lopjam már tovább. Innen kezdve meg az én jóindulatomon múlt, hogy mit tettem, rendszerint abbahagytam a lopást, bár ez csak a tekire igaz. Raktárkészletet loptam utána is szívbaj nélkül, és senki ne mondja, hogy olyan csoportban, ahol 3-7k között mozog a nyers és a fegyver ára csak tekit éri meg lopni. A magam részéről szeretném, ha több ork nyomulna, és az elfek nem csak tolisok lehetnének a 4 alsó szinten. Színesedne a játék, új stratégiákat kellene kidolgozni, és egy szöviben szépen fel lehetne osztani egymás közt a feladatokat.
Bumbi téged irigyellek amiért olyan csopiban játszol, ahol kiegyensúlyozott a fajok eloszlása, és a tolik nem tekizik a nem takivédős hadisokat, de elárulom, a többség nem olyanban van.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|