|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |
View Poll Results: Ki mit érez Druida iránt?
|
Nem nagyon kedvelem Druidát...
|

|
1 |
4.55% |
Semmi bajom Druidával, sőt bírom őt!
|

|
8 |
36.36% |
Druida számomra közömbös.
|

|
12 |
54.55% |
Utálom Druidát!
|

|
1 |
4.55% |

04-13-2008, 13:13
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Csatlakozom Ardihoz, ne légy ennyire mártír.
Egyébként meg nem tudom egész pontosan miért is álltál rá készülő kézikönyv teleszemetelésére, de engem is zavar. Ha már oktató jellegű kézikönyv, akkor ne olyanok írkálják tele akiknek inkább tanulni kellene még, nem másokat tanítani. Némi önuralommal és gyakorlással szerintem távol bírod tartani magad tőle  Nekem sikerült.
|
amúgy eddig meg se fordult a fejemben, hogy VIPért csinálom, sőt ma hallottam erről életemben először. de oks, távoltartom magam a kézikönyvtől.
|

04-13-2008, 13:15
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
amúgy eddig meg se fordult a fejemben, hogy VIPért csinálom, sőt ma hallottam erről életemben először. de oks, távoltartom magam a kézikönyvtől.
|
Én nem vipről beszéltem, hanem szemetelésről, és rossz tanácsokról ott ahol ezeknek elvileg nem lenne helye.

04-13-2008, 13:31
|
Member
|
|
|
|
Nah igyekeztem a kézikönyvből törölni a hsz-eimet. amiket nem töröltem, azt azért nem mert mások már beidézték, ezeket nem szeretném kitörölni.
|

04-13-2008, 13:35
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Látom csak én szavaztam. Nincs bajom veled, de nem is töltöttünk el annyi időt, hogy bírjalak is. A kézikönyves pedig hát olyan amilyen, nem érdekel, úgysem kerül bele, ami nem olyan. Szvsz
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

04-13-2008, 16:09
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Mi történt itt az elmúlt pár órában? 
|

04-13-2008, 23:11
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
Longevity: 94%
|
|
Én is észrevettem a hsz-ek szaporulatát Benjitől,de nem vettem őket rossz néven több okból kifolyólag sem.
-Ismerem Benjit .. tudom,hogy jószívű gyerek és segíteni próbál mindig és mindenhol,lehetőségeihez mérten megtéve mindent. Talán ennek tudható be a nagy igyekezet.
-Tudom azt,hogy a srác tisztában van a saját tudásával/nemtudásával. Folyamatosan próbál a nála jobbakkal kapcsolatot teremteni/tartani és tanulni tőlük. Ez becsületére váljon.
-Tudom még azt is,hogy ez a fiú rettentően érzékeny és minden kritikát kicsit mélyebben fog fel,mint az átlag. Nincs ezzel baj,keményednie kell.
Senki nem utál Téged,Benji. Egyszerűen előbb gondolkodj,nézz utána a dolgoknak,s miután biztos vagy az igazadban,akkor írd le azt.
|

04-13-2008, 23:28
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Jó kis topic 
Szavaztam,részemről ennyi 
Sok sikert a fórumozáshoz Druida!
|

04-14-2008, 19:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Én is észrevettem a hsz-ek szaporulatát Benjitől,de nem vettem őket rossz néven több okból kifolyólag sem.
-Ismerem Benjit .. tudom,hogy jószívű gyerek és segíteni próbál mindig és mindenhol,lehetőségeihez mérten megtéve mindent. Talán ennek tudható be a nagy igyekezet.
-Tudom azt,hogy a srác tisztában van a saját tudásával/nemtudásával. Folyamatosan próbál a nála jobbakkal kapcsolatot teremteni/tartani és tanulni tőlük. Ez becsületére váljon.
-Tudom még azt is,hogy ez a fiú rettentően érzékeny és minden kritikát kicsit mélyebben fog fel,mint az átlag. Nincs ezzel baj,keményednie kell.
Senki nem utál Téged,Benji. Egyszerűen előbb gondolkodj,nézz utána a dolgoknak,s miután biztos vagy az igazadban,akkor írd le azt.
|
Kösszi Ts 
ez a hsz-ed jólesett... és amúgy a nagyrésze igaz 
pl. télleg csak segíteni akartam avval, hogy beírok a kézikönyvbe... 
|

04-14-2008, 10:13
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
Longevity: 94%
|
|
A szavazás azért érdekes 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|