Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-11-2008, 15:53
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Druida View Post
Figyeljetek. tudás nélkül semmit se lehet, akkor hogy várjátok el hogy vki tudás nélküül ilyet csinájon???? Mint mondtam, csak akkor vállaljon be ilyet vki ha van ideje, és játétudása akor válalja be. Itt magyarzázol össze-vissza (Holdnak szól) hogy most szerencséje volt meg minden. nem szerencséje volt hanem a tudásán, és lehet h a klánján is. meg persze a neve is benne van a dologban. de könyörgöm. életképes volt és lépni tudott, vagy nem??? IGEN. szal ez a téma lezárva. lehet hogy kivétel volt, de bárki nagy játékos meg tudja csinálni, ha van ideje. egyébként Turul akkor mondta nekem ezt az orit, amikor már fordulni tudott, úgyhogy véleményem szerint nem épült át
ismétlem magam.. ehhez nem tudás kell.. csak szerencse.. ettől függetlenül nem kérdőjelezem meg Turul tudását.. de lufiorit csinálni nem művészet..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-11-2008, 15:59
N.a.t. N.a.t. is offline
Member

Longevity: 89%

Quote:
Figyeljetek. tudás nélkül semmit se lehet, akkor hogy várjátok el hogy vki tudás nélküül ilyet csinájon???? Mint mondtam, csak akkor vállaljon be ilyet vki ha van ideje, és játétudása akor válalja be. Itt magyarzázol össze-vissza (Holdnak szól) hogy most szerencséje volt meg minden. nem szerencséje volt hanem a tudásán, és lehet h a klánján is. meg persze a neve is benne van a dologban. de könyörgöm. életképes volt és lépni tudott, vagy nem??? IGEN. szal ez a téma lezárva. lehet hogy kivétel volt, de bárki nagy játékos meg tudja csinálni, ha van ideje. egyébként Turul akkor mondta nekem ezt az orit, amikor már fordulni tudott, úgyhogy véleményem szerint nem épült át
Hm.... sosem mondtam hogy tudok játszani ;]] Sose mondtam hogy vagyok olyan jó mint te, vagy mások. Sőt azt se hogy egyáltalán jó lennék.
Leírtam hogy ez egy jó klánon IS múlik, 0 ló 0 elit 0 íj nélkül nem tudni kell, hanem szerencsésnek kell lenni egy jó klánban. Még csak a néven sem múlik.
Lásd az esetemet ;]] Se nevem, se tudásom ;ĐĐ De azért... :]]
És nem, nem volt életképes.
Attól hogy lépni tud egy ori még nem biztos hogy életképes.
Szerintem.
Példa: Felmegyek termelni 1000 hekire. Nincs seregem, csak házam és bankom. Fellépek. Életképes az orim? Ne viccelj. Márpedig nem egy és nem két példa volt arra is hogy valaki igy lépett szintet ilyen olyan okokból kifolyólag.
Batu látta az orit, szerinte átépült...én meg hiszek Batunak.

Last edited by N.a.t.; 04-11-2008 at 16:01..
Reply With Quote
Old 04-11-2008, 16:05
N.a.t. N.a.t. is offline
Member

Játszottam Turullal. Pontosan tudom hogy mit tud és mit nem tud.
Kétség sem férhet a tudásához.
De tökéletesen egyetértek, lufiorit csinálni NEM művészet. Feltételezem Turul pontosan tudta, hogy mit miért csinált. De ehhez ismernie kellett a klánját, a szövetségeseit, az összetartást, a körülötte lévő országok helyzetét, felépítését, és minden egyéb körülményt.
Azért mert Turulnak akkor és ott abban a helyzetben szerencséje volt, az még nem jelenti azt hogy egy ilyen ország életképes.
Nem az.
Reply With Quote
Old 04-11-2008, 16:16
Druida Druida is offline
Member

Hold, úgy kell játszani ahogy a környezeted kívánja, vagy ahogy engedi.
Turulnak olyan volt a környezete, hogy egy ilyen orit el tudott vinni és kész. és egyetlen egyszer sem szívta meg egy földszerzés miatt mondjuk. volt olyan hogy beütötték, de bebontott, és 0hekit vitt az ori
ha mondjuk felmész 5ben top10be termelni 0barakkal, meg kocsmával, meg egyebek, csak full bank, akkor is azért csinálod mert a környezeted megengedi
szerintem épeszű ember nem megy fel úgy termelni 1000hekire hogy nincs bebiztosítva a környezete. sza a lényeg hogy Turul orija nem mindenhol lett volna életképes. de ott az volt!!!!! ez a lényeg szerintem.
Reply With Quote
Old 04-11-2008, 16:29
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Hold, úgy kell játszani ahogy a környezeted kívánja, vagy ahogy engedi.
Turulnak olyan volt a környezete, hogy egy ilyen orit el tudott vinni és kész. és egyetlen egyszer sem szívta meg egy földszerzés miatt mondjuk. volt olyan hogy beütötték, de bebontott, és 0hekit vitt az ori
ha mondjuk felmész 5ben top10be termelni 0barakkal, meg kocsmával, meg egyebek, csak full bank, akkor is azért csinálod mert a környezeted megengedi
szerintem épeszű ember nem megy fel úgy termelni 1000hekire hogy nincs bebiztosítva a környezete. sza a lényeg hogy Turul orija nem mindenhol lett volna életképes. de ott az volt!!!!! ez a lényeg szerintem.
Klanban is gondolkodj, az egesz klant nem fogod atepiteni, es bizony hianyozhat az a teljes orszagnyi vedoero...

En, ha lenne klanom, termeszetesen nem engednek ilyet, mert ezzel az egesz klant veszelyezteti az adott illeto...
Old 04-11-2008, 16:29
N.a.t. N.a.t. is offline
Member

Quote:
Turul orija nem mindenhol lett volna életképes. de ott az volt!!!!! ez a lényeg szerintem.
pfffffffff...erős fogalomzavar összekeverni az életképes orit az élő orival.
Minden ori él amig le nem ütik (...), de ez nem azt jelenti hogy életképes.
Vagyis minden ori él, de nem minden ori életképes. Vagy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár? :ĐĐ
A hsz többi részéhez meg: most tök jó hogy leírtad az én hsz-em más szavakkal? :]]
Reply With Quote
Old 04-11-2008, 16:30
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Egyetértek veled Druida nagyjából
Mindig a környezetedtől függenek a lehetőségeid, hogy milyen orit csinálsz, csinálhatsz.
Ezt a fajta extrém termelést átbeszéltük és megpróbáltuk. Mondom a végén bevertek klánban, hiába volt pénz dögivel íjjra. Nem volt hová venni. Ellenben rengeteg pénzt hozott a buli és elég sokára fedezték fel.
Old 04-11-2008, 16:36
N.a.t. N.a.t. is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Klanban is gondolkodj, az egesz klant nem fogod atepiteni, es bizony hianyozhat az a teljes orszagnyi vedoero...

En, ha lenne klanom, termeszetesen nem engednek ilyet, mert ezzel az egesz klant veszelyezteti az adott illeto...
Ne várd a kőművestől hogy műkörmöt építsen :]] Vagyis ne várd el azoktól akik nem játszottak klánban, hogy képesek legyenek klánban gondolkodni. Benji ha jól emlékszem azt mondta hogy eddig N csopi fölött még nem járt. Fogadjuk el, hogy tapasztalat híján nem képes klánban gondolkodni.
Bár épp ezért nem is mérvadó nekem a véleménye ez esetben a tiétekkel szemben :]]
Egyébként így igaz, egy szövi vagy klán minden tagja egyaránt fontos, ki ezért, ki azért. És bizonyára nem örülnék, ha az egyik szövim hiányzó védőereje miatt lenne veszélyeztetve a szövi (klán).
Tehát egyetértek.

Last edited by N.a.t.; 04-11-2008 at 17:02..
Reply With Quote
Old 04-11-2008, 22:45
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Igazolni tudom Batut asszem. Én is úgy emlékszem, hogy Turul átépült a topban. Lehet, hogy sok pénzt hozott, de nekem úgy rémlik, több mint 4k hekit buktak azon az ütésen, és nem biztos, hogy megérte. Ugyanakkor Turul lefordul azzal az orival, ez tény és való, de ettől még én se ajánlanám mint követendő példa. Nem vagyok meggyőződve, hogy bárkinek sikerülni fog.
Old 04-11-2008, 23:08
Druida Druida is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Igazolni tudom Batut asszem. Én is úgy emlékszem, hogy Turul átépült a topban. Lehet, hogy sok pénzt hozott, de nekem úgy rémlik, több mint 4k hekit buktak azon az ütésen, és nem biztos, hogy megérte. Ugyanakkor Turul lefordul azzal az orival, ez tény és való, de ettől még én se ajánlanám mint követendő példa. Nem vagyok meggyőződve, hogy bárkinek sikerülni fog.
mivel Synk-nek mindig igaza van, ezért mostmár nem is hangoztatom ezentúl hogy jó
egyébként felőlem is grat Senior Synkel
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules