|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

04-11-2008, 16:36
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Klanban is gondolkodj, az egesz klant nem fogod atepiteni, es bizony hianyozhat az a teljes orszagnyi vedoero...
En, ha lenne klanom, termeszetesen nem engednek ilyet, mert ezzel az egesz klant veszelyezteti az adott illeto... 
|
Ne várd a kőművestől hogy műkörmöt építsen :]] Vagyis ne várd el azoktól akik nem játszottak klánban, hogy képesek legyenek klánban gondolkodni. Benji ha jól emlékszem azt mondta hogy eddig N csopi fölött még nem járt. Fogadjuk el, hogy tapasztalat híján nem képes klánban gondolkodni.
Bár épp ezért nem is mérvadó nekem a véleménye ez esetben a tiétekkel szemben :]]
Egyébként így igaz, egy szövi vagy klán minden tagja egyaránt fontos, ki ezért, ki azért. És bizonyára nem örülnék, ha az egyik szövim hiányzó védőereje miatt lenne veszélyeztetve a szövi (klán).
Tehát egyetértek.
Last edited by N.a.t.; 04-11-2008 at 17:02..
|

04-11-2008, 22:45
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Igazolni tudom Batut asszem. Én is úgy emlékszem, hogy Turul átépült a topban. Lehet, hogy sok pénzt hozott, de nekem úgy rémlik, több mint 4k hekit buktak azon az ütésen, és nem biztos, hogy megérte. Ugyanakkor Turul lefordul azzal az orival, ez tény és való, de ettől még én se ajánlanám mint követendő példa. Nem vagyok meggyőződve, hogy bárkinek sikerülni fog.

04-11-2008, 23:08
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Igazolni tudom Batut asszem. Én is úgy emlékszem, hogy Turul átépült a topban. Lehet, hogy sok pénzt hozott, de nekem úgy rémlik, több mint 4k hekit buktak azon az ütésen, és nem biztos, hogy megérte. Ugyanakkor Turul lefordul azzal az orival, ez tény és való, de ettől még én se ajánlanám mint követendő példa. Nem vagyok meggyőződve, hogy bárkinek sikerülni fog.
|
mivel Synk-nek mindig igaza van, ezért mostmár nem is hangoztatom ezentúl hogy jó    
egyébként felőlem is grat Senior Synkel 
|

04-11-2008, 23:15
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Számos emberkét ismerek,akik hasonló lufiorival termelgették végig A-t és fordultak utána. Ők maguk is állítják,hogy a szerencse dominált az ilyen menetelésekben.
|

04-11-2008, 23:18
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Számos emberkét ismerek,akik hasonló lufiorival termelgették végig A-t és fordultak utána. Ők maguk is állítják,hogy a szerencse dominált az ilyen menetelésekben.
|
Le vagyok szavazva 
bár még mindig kitartok amelett hogy a névnek is van hozzá köze 
pl egy ismretelen embert sokkal bátrabban betámadok, mint egy ismert profit, mint pl Turul... ez kb olyan mint a kék 2es vagy a nagy hírnév. elrettentő, a gyengébbek, és a nem annyira profik számára 
|

04-11-2008, 23:25
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Én például nem rettenek el attól,ha valakinek kékje,vagy milliós hírneve van. Láttam már olyan többszemes lámát,hogy csak úgy szikrázott .. hírnévre gyúrni pedig nem teljesítmény 
|

04-11-2008, 23:28
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Én például nem rettenek el attól,ha valakinek kékje,vagy milliós hírneve van. Láttam már olyan többszemes lámát,hogy csak úgy szikrázott .. hírnévre gyúrni pedig nem teljesítmény 
|
Tsobi, mint odaírtam: "gyengébbek, és a nem annyira profik számára"
|

04-11-2008, 23:56
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
Le vagyok szavazva 
pl egy ismretelen embert sokkal bátrabban betámadok, mint egy ismert profit, mint pl Turul... ez kb olyan mint a kék 2es vagy a nagy hírnév. elrettentő, a gyengébbek, és a nem annyira profik számára 
|
kb 3 hete játszottam(első orimmal) amikor egy "nagy nevet" ütöttem be. Ma sem vagyok válogatós az ügyben hogy név vagy nem név és hány szemes.
Tehát nálam ez sem áll ;]]
|

04-30-2008, 15:12
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
kb 3 hete játszottam(első orimmal) amikor egy "nagy nevet" ütöttem be. Ma sem vagyok válogatós az ügyben hogy név vagy nem név és hány szemes.
Tehát nálam ez sem áll ;]]
|
Nem hiszek benne hogy egy elf "üresen" messzire jutna. És a névtől meg pláne nem függ.
A nagy neveknek vannak a nagyok közt a legnagyobb ellenfelei...sok dudás egy csárdában elmélet. :]
Egyébként meg szerintem aki egy kicsit is tud játszani...mit is tenne egy elf-el? hmmmm...
Vegyünk egy példát.
Látok egy elfet 200 hekin, pld 10 millával (ami pedig nem nagy vagyon).
morálja legyen 97, enyém (brrr) 96. Pénze van, nekem morálom nincs...
Mit teszek:
-éplista (tegyük fel h bebukom)
-tűzgolyó. (ha ezt is akkor már indulok is)
ha a golyó nem megy, akkor meg már csak azért is kimegyek rá, nehogy már mindenben erősebb legyen :ĐĐ
Ja és még egy apró kiegészítés: a nagy hírneveseket én direkt szeretem (ütni természetesen :Đ) , és én általában figyelek arra hogy a hírnevem amennyire lehet vagy minuszba standáljon, vagy jobb esetben konvergáljon a 0hoz :]]
|

04-12-2008, 11:31
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
Le vagyok szavazva 
|
Nekem amikor bejott az mnt- volt olyan csopi ahol a korulottem levo orikkal mind volt mnt-m mi valahol fent voltunk es lefele asszem nagyjabol 100 orival volt mnt-.. nem tudom hany kor volt de ugy emlekszem ilyen 10-12 korre levokkel meg volt elvileg megtehettem volna, hogy nulla semmim van.. megis volt valamim..  az a-ban voltam ugy elffel hogy nem volt bent semmi es a vari se volt fent  1szer kaptam sereget amig ilyen voltam es foldet vitt.. utanna irt levelet, hogy nem tudja bátor vagy botor dolog-e.. hisz az elhullottakbol latta hogy nem volt semmim..
szerintem sereg nelkuli orik lehetnek egy darabig eletkepesek, de ezt a szerencsejuknek koszonhetik.. mas.. az a-ban amikor ork voltam egyszer sose volt se gombom se ep listem arrol akit tamadok..
szoval.. ures ori egyenlo szerintem a szerencse gyermeke  amennyiben nem verikel  vagy pedig iszonyat nagy ismeretseg..
ja és a kék szám nem sokat jelent.. lehet valakinek barmennyi kekje lehet hogy egy szam nelkuli ugy elveri mint a huzat.. bar visszatarto ereje van mindenkeppn  ugye Szilveszter?    
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|