|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

04-10-2008, 18:17
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
elég sok ilyen orival találkoztam már, elffel, és gnómmal jól játszható, amennyiben nem akar vki felmenni a top30-nál feljebb
természetesen egyedül is csak szövetség tagjaként szabad 
|

04-10-2008, 18:23
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Én biztos ehhez sem értek, (:]]) de elfet sem vinnék hosszútávon védelem nélkül. Ha magamból indulok ki, még sose nyugodtam bele ha valakiről semmilyen infóm nem volt.
Nincs gömb? Nem baj, nézzük az éplistát.
Nincs éplista sem? Annál jobb, mehet a full paci szövisegivel mészárra :]]
Ha nem fér be a varisom? Sebaj. De ha a tolisom se fér be, akkor kizárt hogy ne üssük be lovakkal. A mészárnál meg már csak látom hogy mi hullott,az meg alapnak már elég is :]]
És ha minden húr szakad,akkor gyúrjunk még egy kis lóra :]] Olyan ori nincs ahol erős varik és tolik mellett nem lehet bemenni, egyik szinten sem.
Szerintem.
|

04-10-2008, 18:24
|
Member
|
|
|
|
|

04-10-2008, 18:29
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
|
Elmagyarázom, egy mf elffel sokkal többen mernek kísérletezni.
Mígha azt látják, hogy szövetség tagja vagy, és felmérni nem tudják a szövit, akkor jobb eséllyel távol maradnak.
|

04-10-2008, 18:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
Én biztos ehhez sem értek, (:]]) de elfet sem vinnék hosszútávon védelem nélkül. Ha magamból indulok ki, még sose nyugodtam bele ha valakiről semmilyen infóm nem volt.
Nincs gömb? Nem baj, nézzük az éplistát.
Nincs éplista sem? Annál jobb, mehet a full paci szövisegivel mészárra :]]
Ha nem fér be a varisom? Sebaj. De ha a tolisom se fér be, akkor kizárt hogy ne üssük be lovakkal. A mészárnál meg már csak látom hogy mi hullott,az meg alapnak már elég is :]]
És ha minden húr szakad,akkor gyúrjunk még egy kis lóra :]] Olyan ori nincs ahol erős varik és tolik mellett nem lehet bemenni, egyik szinten sem.
Szerintem.
|
mondanék neked egy ilyen orit szívesen, amit se lóval, se varival, se tolival nem látod be : )
notanyás elf. ha anarchban lenne már adnám is a sorszámot, de nem ott van... annyit segíthetek hogy 3.szint gyors csopi 
Last edited by Druida; 04-10-2008 at 18:33..
Reason: :] smileyt, :) smileyra cseréltem mielőtt még Hold lecsesz...
|

04-10-2008, 18:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
mondanék neked egy ilyen orit szívesen, amit se lóval, se varival, se tolival nem látod be : )
notanyás elf. ha anarchban lenne már adnám is a sorszámot, de nem ott van... annyit segíthetek hogy 3.szint gyors csopi 
|
Ilyen szerintem nem a gyors csopiban, hanem a mesében van  
|

04-10-2008, 18:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
|
szerintem is. sokan játszanak tanyafree-t vagy irtó kevés tanyával (én is rendszeresen) tehát kizárt hogy ne lehessen beférni valamivel. Ha meg mégsem? Mint mondtam bármikor bárhol átépülök, főleg ha ilyen orit látok. Mindig zavart ha valaki mindenben jobbnak tűnt :P :]] Olyankor tenni szoktam róla hogy ne így legyen, és ha kell még jobban élezek :]] De ezzel gondolom mindenki így van. Amúgy meg ha nem látsz be hozzá, és tolival meg lóval sem férsz be,akkor benned van a hiba, (vagy a szövidben) nem? ;]]
Last edited by N.a.t.; 04-10-2008 at 18:55..
|

04-10-2008, 18:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
|
pedig ez nem vicc  a neve is mutatja 
|

04-10-2008, 18:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
pedig ez nem vicc  a neve is mutatja 
|
megnézném, hogy az én orkomat megfogná, és hogy a tolisunkat, meg a varisunkat is...
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

04-10-2008, 19:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
megnézném, hogy az én orkomat megfogná, és hogy a tolisunkat, meg a varisunkat is...
|
Én is, ha se a varisunk se a tolisunk nem férne be hozzá, és emellett megfogja a full hadisainkat is :]] Szerintem gyorsan elkezdenék gondolkodni azon, hogy nekünk való e ez a játék :]]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|