Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-05-2008, 23:36
Serg Serg is offline
Member

Activity: 4%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwen View Post

ha ezzel az éplistával belebotlasz pár jó játékosba, sok minden nem marad belőled.
Megtisztelsz azzal ha úgy gondolod hogy hozzám rögtön pár jó játékos kell,de nyilván egy éplista rugalmas és akik lebecsülik az orkot azok pont úgy járnak mint az a két gnóm akiket leártóztam orkal majd szépen földre is beütöttem...és itt jöhetne az idézet a Ludas Matyiból
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-06-2008, 07:46
Betelgeuse
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Megtisztelsz azzal ha úgy gondolod hogy hozzám rögtön pár jó játékos kell,de nyilván egy éplista rugalmas és akik lebecsülik az orkot azok pont úgy járnak mint az a két gnóm akiket leártóztam orkal majd szépen földre is beütöttem...és itt jöhetne az idézet a Ludas Matyiból
Biztos profik lehettek ha 3 % templommal leártóztad őket... Egy ilyen éplistával az A-ban tudsz villogni mert megvan a hátszeled hozzá máshol meg ha közeledik valaki gyorsan szabira hetekre a törpével
Reply With Quote
Old 04-06-2008, 08:27
Serg Serg is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Betelgeuse View Post
Biztos profik lehettek ha 3 % templommal leártóztad őket... Egy ilyen éplistával az A-ban tudsz villogni mert megvan a hátszeled hozzá máshol meg ha közeledik valaki gyorsan szabira hetekre a törpével
Szeretem a buta embereket akik ráadásul magukat gúnyolják hol olvastad hogy 3% templommal ártóztam őket???
Az is érdekes hogy amikor a klánotok alatt megjelentem villámgyorsan szkra mentetek te és a barátaid te nagy hős(cincér)

Last edited by Serg; 04-06-2008 at 08:36..
Reply With Quote
Old 04-06-2008, 18:44
Betelgeuse
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Szeretem a buta embereket akik ráadásul magukat gúnyolják hol olvastad hogy 3% templommal ártóztam őket???
Az is érdekes hogy amikor a klánotok alatt megjelentem villámgyorsan szkra mentetek te és a barátaid te nagy hős(cincér)
Mivel már ez a 3. hazugságod a témában reagálnék...
Nem mentünk SZK-ra koppantál rajtunk. Akkor mentünk ki mikor lefordultunk de akkor már messze jártál
Azt állítottad, hogy az 5. szinten egyedül voltál és 2 körre se tudtál bontani azért szabiztál ebből se igaz semmi. A szövijeid bátran felléptek mikor közeledtünk pedig egy háború volt lebeszélve sőt Te akartál minket leszedni.
Amikor leütöttünk 2 körre bontottál és csak utána szabiztál le. Tudom, hogy kellemetlen ez neked és mosakodni kell de ne hazugsággal
Reply With Quote
Old 04-06-2008, 20:36
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 90%

Fiúk, ez a topik az A-ról, azon belül pedig ork éplistáról szól! nem az 5. szinten lévő kis háborútokról, meg az ilyen-olyan gyávaságok megvitatásárólról...
Beszéljétek meg privátban. Én továbbrs is az ork éplistáit, esetleg kisebb nagyobb stratégiákat szeretnék itt látni kifejezetten A-ra!!!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Old 04-06-2008, 20:57
Serg Serg is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Betelgeuse View Post
Mivel már ez a 3. hazugságod a témában reagálnék...
Nem mentünk SZK-ra koppantál rajtunk. Akkor mentünk ki mikor lefordultunk de akkor már messze jártál
Azt állítottad, hogy az 5. szinten egyedül voltál és 2 körre se tudtál bontani azért szabiztál ebből se igaz semmi. A szövijeid bátran felléptek mikor közeledtünk pedig egy háború volt lebeszélve sőt Te akartál minket leszedni.
Amikor leütöttünk 2 körre bontottál és csak utána szabiztál le. Tudom, hogy kellemetlen ez neked és mosakodni kell de ne hazugsággal
Akkor végszó:
1.Éjjel kettőkor koppantam reggel 6kor a legnagyobb oritok szkra ment Onnantól tényleg messze jártam...
2.Az X ben 4 full tápos ori ellen egy törpével egyedül esélyem sincs pláne hogy akkor veteted ki a piacról az egységeket amikor akarod.Két körre csak az ütés után kerültem lévén hogy 8 körröl indultatok,de nyithatsz neki külön topikot ha annyira büszke vagy hogy négyen egy sereggel be tudtok ütni egy törpét...
3.A szövijeim fellépése ügyében én nem nyilatkozom,nem az én tisztem.
4.Ha olyan gerinces lennél mint amilyennek kikiáltod magad akkor követnéd Tuvalut oda ahova te küldted
5.Bocs az offért!
Reply With Quote
Old 06-06-2008, 09:11
Amu Amu is offline
Junior Member

Longevity: 87%

akkor ezek szerint egy orknak nem is kell sem tanya sem bank?
Reply With Quote
Old 06-06-2008, 09:16
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Amu View Post
akkor ezek szerint egy orknak nem is kell sem tanya sem bank?
Tanya nem kell, raktár se. A szövetségi raktárból vesz ki a HT.

Bank nélkül is lehet játszani, de azért jó tud lenni, ha van.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules