Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
Ne változzon semmi, jó így ahogy van. 42 49.41%
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell. 20 23.53%
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell. 11 12.94%
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen. 7 8.24%
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet. 6 7.06%
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem. 7 8.24%
Multiple Choice Poll. Voters: 85. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-22-2006, 11:08
Életfa#2 Életfa#2 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Talking Toligyengítés

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
úgy látom ez a téma semerre sem tart... eddig 1 normális javaslat sem volt, beleértve az enyémet is... mindenki teljesen másat javasol. így soha sem jutunk közös nevezőre. bizonyos szempontból minden javaslat jó, de túlnyomó részt a tolisokat gyengítené...

SiMON: aúú már javasolta a 70%-os gyengítést, csak nem személyiség formájában.
A téma célja a tolvajok tekercslopási hatékonyságának csökkentése! Úgyhogy nem tudom, hol itt a probléma.
Sponsored Links
Old 04-22-2006, 11:15
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by SiMON
Akkor te általában tolis vagy ezekszerint
Nem tolis, hanem hadis, mégsem sírok folyamatosan.

Quote:
Nézzük a tényeket.:
5-6 körről letekiz a fél-elf: Ork valoszínű nem egy le odáig, hogy lemészárolja legalábbis én nem szoktam. A tekizéssel visz mindenből 120-150 et így ha 2x visszajön akkor is vissza tudod venni a tekiket és ő is jól jár. Kap tekit és a tolijai is megmaradnak. A hadi meg nem megy teljesen tönkre fél perc alatt.
Volt a távolság függvényében való gyengítésre is javaslat, én sem új személyiséggel oldanám meg, ha már mindenáron változás lenne.

Quote:
2 körről tekiz: A vari úgyis lemérgezi.
Tolvajok mérgezése. Ettől még vígan befér egy hadihoz tolikkal.

Quote:
A hadi ezáltal elveszít más személyiséget: harcost vagy tábornokot
Létezik olyan, hogy bizonyos bolygók együttállása esetén több személyiség is választható.

Nem tudtál meggyőzni
Old 04-22-2006, 11:29
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Életfa#2
A téma célja a tolvajok tekercslopási hatékonyságának csökkentése! Úgyhogy nem tudom, hol itt a probléma.
úgy értettem, hogy túlságosan is gyengítené. sztem nem az kellene legyen a cél, hogy a tolikat kiiktassuk a játékból. elég, ha 1 szintről már száműzve vannak.
Old 04-22-2006, 11:42
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
úgy értettem, hogy túlságosan is gyengítené. sztem nem az kellene legyen a cél, hogy a tolikat kiiktassuk a játékból. elég, ha 1 szintről már száműzve vannak.

Csúnya: Nem cél a tolik teljes kiiktatása, és már ne is haragudj meg, de Te érted hogy a tolis nem csak akkor hasznos ha ki tud tekizni teljesen egy orit?
Fentebb leirtam hogy mennyi minden van ami miatt nélkülözhetetlen egy toli, még akkor is ha nem hoz tekit.

Gyulaword (#79796)
Old 04-22-2006, 11:44
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Nem tudom hogy tudnám joban megértetni veletek hogy attol még csak nem is lesz gyengébb a toli hogy kevesebb tekit hoz. Ezzel csak esélyt adunk más fajoknak is.
És a tolit ugyan úgy védené a változtatás, hiszen volt már olyan a világ történelemben mikor az egyik toli kitekizte a másikat

Gyulaword (#79796)
Old 04-22-2006, 11:47
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gyula
Csúnya: Nem cél a tolik teljes kiiktatása, és már ne is haragudj meg, de Te érted hogy a tolis nem csak akkor hasznos ha ki tud tekizni teljesen egy orit?
Fentebb leirtam hogy mennyi minden van ami miatt nélkülözhetetlen egy toli, még akkor is ha nem hoz tekit.
télleg nem csak a tekik miatt hasznos, de én személy szerint nem lennék félelf, ha jóval kevesebb tekit lophatnék, mint most.
elég lenne az is, hogy az egyik hadis az átlagnál több tolit tartson, és ő is tudna épületeket mérni.
SiMON SiMON is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gyula
Nem tudom hogy tudnám joban megértetni veletek hogy attol még csak nem is lesz gyengébb a toli hogy kevesebb tekit hoz. Ezzel csak esélyt adunk más fajoknak is.
És a tolit ugyan úgy védené a változtatás, hiszen volt már olyan a világ történelemben mikor az egyik toli kitekizte a másikat

Gyula: Te is támagotatod akkor az ötletet ? Ez a tényleg védené a tolikat is. pl félelf mikor rámegy az ember tolira.
Életfa#2 Életfa#2 is offline
Member

Quote:
Igen, ez is probléma, de ennek az az oka, hogy úgy 400 heki különbségről már egyszerűen nem lehet lopni! Volt egy topic, a 1/A tolvajosok-varisok segitséget kérnek , Ott volt erről szó, csak az valamiért meghalt. Pedig ezt is kezelni kéne!
Old 04-22-2006, 11:51
Bogár Bogár is offline
Member

a tekilopás lehetősége a mostani mértékben érdekessé teszi a játékot. mi abban az izgalom, hogy amikor ránézel a képernyőre, akkor röhögsz egy nagyot, mert valaki tekiket lopott tőled?
Old 04-22-2006, 11:53
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by SiMON
Gyula: Te is támagotatod akkor az ötletet ? Ez a tényleg védené a tolikat is. pl félelf mikor rámegy az ember tolira.

Én vagyok a téma indító, persze hogy támogatom. De irtam azt is hogy Aúú vagy Kisbér ötlete szimpatikusabb mint a tiéd. Ezzel az óriásbol gnómokat csinálnánk az meg nem lenne jó

Gyulaword (#79796)
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules