|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ha nem vagyok A csoportban, nem vagyok elég jó a gyorshoz sem? :]]
|
Aki az A csopiig eljut elég jó a gyorshoz is.
|

|
6 |
18.75% |
Aki Aban játszik nem biztos hogy elég jó a gyorshoz is.
|

|
3 |
9.38% |
Akinek Aban nincs orija, ne lehessen gyorsban sem.
|

|
1 |
3.13% |
Akinek Aban nincs orija, az ettől még lehet elég jó a gyorsban.
|

|
27 |
84.38% |

04-03-2008, 19:22
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Ati valami szuperbiztos szűrésről beszélt nagy reménnyel. Nem tudom ki,hogy van vele,de én nem egy kezdőt láttam már 4-es szinten is 
|
Meg 3. szinten, meg 2. szinten... :ĐĐ
|

04-03-2008, 19:27
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
"Mondjuk szvsz legegyszerűbb, hogy csak olyan emailcímmel enged oda regelni, amelyen már van ori." ezzel valóban kiszűrjük a lámákat a gyorsból? :O Nem hiszem :[[
|
Tévedés ne essék, nem a lámák kiszűrése a cél szerintem, ilyenről legalábbis szó sem volt. Ha mégis az lenne, akkor olyasmi feltétel kellene hozzá, hogy pl Top 50 ori közt kell lenni A-ban, vagy hasonló. (Ez se tökéletes, mert még én is simán teljesítettem)
A cél, hogy ne olyanok játsszanak gyorsban akik azt se tudják, mi a hódító, és hogy távolozással észre lehet venni a közeledő ellenséget...

04-03-2008, 19:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Na akkor pontosítsunk: Az én orim Vipes, de nem mindenkié az :]]
Néha az 5 piac is kevés:PPP :]]
"Mondjuk szvsz legegyszerűbb, hogy csak olyan emailcímmel enged oda regelni, amelyen már van ori." ezzel valóban kiszűrjük a lámákat a gyorsból? :O Nem hiszem :[[
"Ha van rajta (remélhetőleg normálos) ori," na ezt végképp nem értem :O
" Ati mondott olyat, hogy csak az regelhet a gyorsba, aki már eljutott A-ig?" Nem mondott ilyet.
|
Nekik már kell, hogy legyen országuk valamelyik 4-es szinten, ergó nem teljesen kezdők - tudják, hogy hol van a fellépés gomb. A normálos alatt 'nem anarchos' orit értettem, gondolom Te pedig félre. Amúgy azért mondtam ezt, mert anarchban bárki indíhtat orit, de az még nem jellemzi a játéktudását.
És akkor a végére hagyom: miért kell ezen problémázni?
|

04-03-2008, 19:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Tévedés ne essék, nem a lámák kiszűrése a cél szerintem, ilyenről legalábbis szó sem volt. Ha mégis az lenne, akkor olyasmi feltétel kellene hozzá, hogy pl Top 50 ori közt kell lenni A-ban, vagy hasonló. (Ez se tökéletes, mert még én is simán teljesítettem)
A cél, hogy ne olyanok játsszanak gyorsban akik azt se tudják, mi a hódító, és hogy távolozással észre lehet venni a közeledő ellenséget...
|
Igen, ez is egy meglátás, és ebben a formában ezzel egyet is értek.
Csak ezzel meg az a gond, hogy igy nem értem hogy ki regelhet a gyorsba :]]
A totál kezdő, akinek pld a barátja évek óta Hódos, és rengeteg dolgot tud már mire elkezd játszani, hisz évek óta "részese" a hódnak, még ha nem is személyesen ő maga játszik, de mégis úgymondd ismeri a kezelőfelületet, tudja hogy mire jók a varázslatok, etc... viszont ő maga a szó szoros értelmében valóban kezdő, hisz eddig nem volt orija...
Vagy az, aki ugyan hónapok óta lúzerkodik valamelyik csopiban, de még egy távolt se tud nézni? :ĐĐ
|

04-03-2008, 19:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
És akkor a végére hagyom: miért kell ezen problémázni?
|
Off: Ha nem érdekel ez a topic, kérlek ne olvasd :] Engem érdekelnek a válaszaitok, ezért nyitottam a topicot. No meg azért hogy ne a dipiszöszt offoljuk szét :P :]]
És igen, valóban félreértettem a normálos kifejezésedet, bocsi.
Ámde szerintem anarchban igenis lehet tanulni, szerintem ott bőven ki lehet tapasztalni a játék adta lehetőségeket. Én a magam részéről sokat tanultam ott.
|

04-03-2008, 19:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Off: Ha nem érdekel ez a topic, kérlek ne olvasd :] Engem érdekelnek a válaszaitok, ezért nyitottam a topicot. No meg azért hogy ne a dipiszöszt offoljuk szét :P :]]
És igen, valóban félreértettem a normálos kifejezésedet, bocsi.
Ámde szerintem anarchban igenis lehet tanulni, szerintem ott bőven ki lehet tapasztalni a játék adta lehetőségeket. Én a magam részéről sokat tanultam ott.
|
Az indíttatásra voltam kíváncsi 
Az anarchos kikötést nem az anarchosok leszólására írtam, hanem a módszer megkerülhetősége miatt. Bár maga a módszer is csak merő találgatás  Úgyhogy inkább hagyom is 
|

04-03-2008, 19:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
szvsz felesleges az A-t idekeverni...
a meglévő e-mail feltételével annyi a gondom, hogy mi van akkor, ha vki régen játszott, majd mindent törölt, és 1év múlva újrakezdi? sokaknál jobb, mégse mehet egyből a gyorsba?
Satovári Klán (#327287)
|

04-03-2008, 19:54
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Azt hiszem, hogy az a legjobb ha egy kezdő valamelyik normál csoportban kezd. A lassú csoportban is ugyan úgy járna mint a gyorsban. Nem szabad elfeledkezni arról, hogy lassúban minium három körönként illik belépni az országba.
|

04-03-2008, 19:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Az indíttatásra voltam kíváncsi 
Az anarchos kikötést nem az anarchosok leszólására írtam, hanem a módszer megkerülhetősége miatt. Bár maga a módszer is csak merő találgatás  Úgyhogy inkább hagyom is 
|
Az indíttatás az hogy nem értek egyet egyes véleméyekkel, miszerint e-mail cím vagy Aban lévő ori alapján kellene szűrni :]]
Ettől még elképzelhetőnek tartom hogy Ati szűrője is hasonló alapon fog működni, bár a magam részéről remélem hogy Ati ennél jobb szűrőrendszert fejlesztett ki :$ :]] Viszont azt hiszem, hogy ebbe beleszólási jogunk nem sok lesz :ĐĐ
Anarch ügyileg így már egyet értek. :]]
|

04-03-2008, 19:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi
Azt hiszem, hogy az a legjobb ha egy kezdő valamelyik normál csoportban kezd. A lassú csoportban is ugyan úgy járna mint a gyorsban. Nem szabad elfeledkezni arról, hogy lassúban minium három körönként illik belépni az országba.
|
Hm.... ööö...? Lassúban 3 körönként....az hány óra is? :$ :ĐĐ
Nekem kicsit nonszensznek tűnik az összehasonlítás , vagy csak marhafáradt vagyok, és ma megint semmit se nem értek? :ĐĐ
Elmondanád hogy ezt hogy értetted, mert így asszem én nem értem :$ :]]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|