Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Jó lenne egy ilyen lehetőség?
Igen, szerintem ez nagyon jó lenne! 17 44.74%
Nem, szerintem ez egyáltalán nem lenne jó! 17 44.74%
Talán jó lenne, de nem így. Más ötletem van! (Ötletkifejtés hsz formájában.) 4 10.53%
Voters: 38. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-19-2008, 15:46
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post

Attól függetlenül folyamatos lehetőséget kéne biztosítani erre, kivéve ugye a korábban említett 3 hónapot, amikor nem lenne névátírás.

Belemennék egy olyanba is, hogy a nevek minden hónap 1-én változzanak meg, függetlenül, hogy az előző hónapban mikor kérték azt. Így csak ahvonta 1x kéne megnézni, hogy volt-e változás a csoportban, ahol játszol.

Továbbra sem szimpatikus, hogy évente egy adott időpontban változzon meg a név, mert kellemetlen, ha én 2008 augusztusában kérek egy névátírást, és csak 2009 májusában íródik át... Ez azért szerintem nyilván való, hogy nem éppen jó dolog. Viszont ha szeptember 1-én megváltozik, akkor az elfogadható lenne azok számára is, akik nem akarják ezt naponta nézegetni, meg azoknak is, akik szeretnének új nevet.

Továbbra is fenntartom, hogy anarchista és normál csoportban ezeket külön lehetne választani.

Akár úgy is, hogy anarchban az előbb leírtak szerint minden hónap 1. napján íródna át a név, normálban viszont csak az adott év július 1-én, meg december 1-én. December-ben sorszámvásár indul, akkor már nem lehetne nevet váltani sem anarchban, sem normálban. Egészen március 1-ig. Így elkerülhető a sorszám, és a névátírás egyidejűsítése. (Hú de szép szó! )
Ne ferdíts folyamatosan....
Vhogy nem szeretem ha hülyének néznek!
Sponsored Links
Old 03-19-2008, 19:06
belas belas is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ezt kifejztenéd, hogy miért SZÜKSÉGES a névátírás egy olyan játékban, ahol saját magad választottad meg az ország nevét, olyanra, amire csak szeretted volna?
Mert nem mind saját,van átvett ori is) És van régebbi saját,amire én pl áldoznék

Last edited by belas; 03-19-2008 at 19:22..
Old 03-28-2008, 23:40
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Lévén, hogy sietek, és szabadságolom amgam mind a hódban, mint igaziból, aludtam rá párat, és úgy gondoltam, megenyhülök egy ici picit a normálosok felé.

Normálban 1 országot mindösszesen 1x lehessen névátírni. 3000 VIP körért. 1. évben egyáltalán. 2. évtől kezdve meg az előbb említett mindösszesen 1x.

Anarchban 1 országon 10x lehessen névátírni. 300 VIP körbe kerüljön. Már az 1. évben is lehessen.

Talán így a normál pontlisták nem lesznek kaotikusak, mi meg cserélgethetünk kedvünkre orit...
Így jobban elfogadható azok számára, akik ellenzik?

/Normálban is adnék 1 lehetőséget mindenkinek, hiszen ott is lehetnek régebben elírt nevű orik, stb... Ha 2x elírja a nevét............ Anarchban erre viszont tényleg szükségünk volna!/
Old 03-28-2008, 23:59
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Lévén, hogy sietek, és szabadságolom amgam mind a hódban, mint igaziból, aludtam rá párat, és úgy gondoltam, megenyhülök egy ici picit a normálosok felé.

Normálban 1 országot mindösszesen 1x lehessen névátírni. 3000 VIP körért. 1. évben egyáltalán. 2. évtől kezdve meg az előbb említett mindösszesen 1x.

Anarchban 1 országon 10x lehessen névátírni. 300 VIP körbe kerüljön. Már az 1. évben is lehessen.

Talán így a normál pontlisták nem lesznek kaotikusak, mi meg cserélgethetünk kedvünkre orit...
Így jobban elfogadható azok számára, akik ellenzik?

/Normálban is adnék 1 lehetőséget mindenkinek, hiszen ott is lehetnek régebben elírt nevű orik, stb... Ha 2x elírja a nevét............ Anarchban erre viszont tényleg szükségünk volna!/
Nem elfogadhato. Ne lehessen ilyen. Punktum. Csak nyilvanvalo helyesirasi hiba, semmi mas.
Old 03-29-2008, 00:14
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Ez csak játék a szavakkal, és bizonyos keretek kiforgatása....
Én azt mondom, hogy a ' Mozambik ' nevet rosszul gépeltem, és véletlenül ' Mozzarella ' lett az orinevem. Nyilvánvalóan helyesírási hiba... Hiszen senki nem bizonyítja be, hogy én akkor éppen Mozzarella-t is akartam írni. Kb olyan lyukacsos ez, mint a magyar törvények többsége. Szóval ha én azt állítom, hogy csak elírtam akkor, nem mondhatod, hogy nem írtam el, azt is íkartam. Mert erre semmi bizonyítékod nincs. Úgy, ahogy nekem sem arra, hogy valóban azt akartam-e, vagy sem. Innentől meg zsákutca.

Felőlem lehetne úgy is, hogy csak anarchban lehet névátírás, normálban nem.... Csakhogy ez meg már milyen kizárása azoknak, akik normálban játszanak, de élnének egy ilyen lehetőséggel? Ezért firtatom, hogy legalább 1 alkalom álljon még egyszer rendelkezésére a normálosoknak is. Az anarchosoknak meg sok. Nem hiszem, hogy egy 2/D-s fél millió hektáros ország nevének változása bármelyik normál csopit negatívan érintené... (Kivéve persze, ha az új név az, hogy "Béna normál csopik:P". Persze ezt meg lehet nem elfogadhatónak jelenteni, ha valakit sért. Úgyhogy ha valaki ilyet csinál, máris bukta a VIP-et, mert vissza lesz írva az orija neve.... Vagy més súlyosabb, ha tényleg durva orinevet ad meg. De most nem erről van szó...)

És miután a normál csoportból is jöttek jelzések, hogy jó lenne egy ilyen, legalább még 1x az életben, ezért én nem vonom meg tőlük ezt, ki fogok állni mellettük (is).
Old 03-29-2008, 00:35
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Ez csak játék a szavakkal, és bizonyos keretek kiforgatása....
Én azt mondom, hogy a ' Mozambik ' nevet rosszul gépeltem, és véletlenül ' Mozzarella ' lett az orinevem. Nyilvánvalóan helyesírási hiba... Hiszen senki nem bizonyítja be, hogy én akkor éppen Mozzarella-t is akartam írni. Kb olyan lyukacsos ez, mint a magyar törvények többsége. Szóval ha én azt állítom, hogy csak elírtam akkor, nem mondhatod, hogy nem írtam el, azt is íkartam. Mert erre semmi bizonyítékod nincs. Úgy, ahogy nekem sem arra, hogy valóban azt akartam-e, vagy sem. Innentől meg zsákutca.
Ha ezt mondod, kirohoglek. Ennyi, tortenet vege.

Lathato (elfogadhato) elirasok pl (fikcio) : "Zserbusztok" "Hőmárő" "Kalappdoboz" "Hello word"

stb....

Termeszetesen ha azt mondod, hogy azt akartad irni, hogy "Bundáskenyér", es az sikerult, hogy "Szamárlétra", az termeszetesen nyilvanvalo butasag....
Old 03-29-2008, 12:48
N.a.t. N.a.t. is offline
Member

Longevity: 89%

Nem támogatom. Több okból. Adj olyan országnevet az oridnak amivel akár évek múltán is tudsz azonosulni, valamint szerintem az lenne a minimum hogy regisztrációkor ellenőrzöd a megadott ország és felhasználóneved, jelszód és e-mail címed.
Ha elütötted töröld, friss oriért nem kár :]] És nekem nem lenne kedvem keresgélni hogy miből lett a cserebogár :]] A többi ellenérvem itt most nem is sorolom.
Anarchban eladott oriknál inkább látom értelmét, de az orieladás meg nem a játék célja.
Old 04-01-2008, 10:39
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ha ezt mondod, kirohoglek. Ennyi, tortenet vege.

Lathato (elfogadhato) elirasok pl (fikcio) : "Zserbusztok" "Hőmárő" "Kalappdoboz" "Hello word"

stb....

Termeszetesen ha azt mondod, hogy azt akartad irni, hogy "Bundáskenyér", es az sikerult, hogy "Szamárlétra", az termeszetesen nyilvanvalo butasag....
Érezd benne az iróniát. Meg a röhögő jelet.
Old 04-01-2008, 10:47
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by N.a.t. View Post
Nem támogatom. Több okból. Adj olyan országnevet az oridnak amivel akár évek múltán is tudsz azonosulni, valamint szerintem az lenne a minimum hogy regisztrációkor ellenőrzöd a megadott ország és felhasználóneved, jelszód és e-mail címed.
Ha elütötted töröld, friss oriért nem kár :]] És nekem nem lenne kedvem keresgélni hogy miből lett a cserebogár :]] A többi ellenérvem itt most nem is sorolom.
Anarchban eladott oriknál inkább látom értelmét, de az orieladás meg nem a játék célja.
Én olyan országnevet adok az országaimnak. De mi van, ha valaki fiatalon kezd el játszani? Pl 14 évesen? És mondjuk 18 évesen már nem ugyanaz a stílusa, mint 4 évvel azelőtt... Természetesen mondjuk ugyanez a szituáció 20 és 24 éves között nem ugyanaz. Az első orim Gee Force Land volt, 16279-es sorszámmal. (Vagy 16729? 16972? Mindegy. Az első kettő biztos. ) Most is tudnék vele játszani, ha még meglenne. Pedig tinédzser vótam akkoriban. Nyilván, ha tegnap regeltem egy országot, és elírtam a nevét, nyilván törlöm. Nyilván ha 3 éve elírtam, de akkor nem töröltem, most már nem fogom. Pl azért, mert mondjuk nem vettem észre azonnal az elírást...

Az érvem pedig még midnig ott tart, hogy ha 2 hónap folyamatos lehetőség mellett 60 ország neve változott meg, akkor az egyszeri, meg nem ismételhető lehetőség megadása mellett nem kell majd percenként pontlistát mentegetnie senkinek.
Még mindig alaptalannak érzem a félelmet a káosztól.
Egyszer már volt ilyen lehetőség. Nem okozott káoszt. Ha mégegyszer lesz ilyen, akkor sem fog. Főleg, ha nem hosszú ideig áll fenn a lehetőség, ami alatt ugyanaz az ország akár 50x is változtathatott volna (ha kifizeti a VIP köröket érte persze...) nevet, most 1x lesz ilyen lehetősége. Többé nem.
(Ez normálra vonatkozik persze amit írtam, anarchista szinteken továbbra is szükségét érzem a többszöri, minimum 10x átírható névnek.
Old 04-07-2008, 10:02
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Matador View Post
Csak a zéró starthoz próbáltam konfigurálni.
konfigurálás helyett épp hozzá lehetne kötni szerintem, olyan feltételekkel, h a zéró nem változik. de évente egyszer, ha zérózol, akkor nevet is válthatsz x vipért. ezzel nem lenne káosz, mert egy teljesen uj országot kapsz 200hektáron, akármelyik csoportban. gyakorlatilag mintha törölnél és inditanál egy új országot, azzal a különbséggel, h a sorszám megmarad. az esetleges felhalmozódott vipkörök viszont nem teljesen, hanem csak részben vesznek el.

még forduláskor is válthatnál nevet, mert új 5-ös csoport, új 200hekis ország. igaz, 2 vagy több személyiség. természetesen itt is évente egyszer x vip körért történne a dolog, ha van rá igény.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules