|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

03-26-2008, 13:53
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
Szerintem mint ahogy irtam is minden szövinek meg van a hiánya legyen az 1vari 3hadi szerintem ezt a tolisok vigan kicsinálják 10 körröl mire oda sétálnak nem lesz hova haza mennijük az meg hogy bontanak na és amatör tolis aki nem ugy játszik hogy ö si tudjon bontani minden toli szövi alapból igy játszik.
NA és a sokat emlegetett toli szövik ellen :ahol esetleg akad oriás vari egy gnom hadi egy jó toli mondjuk fél elf és egy jó hadi mondjuk ork és már bukott is a toli szövi mert a gnom 1 kör alat cserél vesz varit és az oriással kar öltve ki csinálja a tolit ha meg emberek akor az oriás vesz pacit és utszu neki a3hadi le is lépte oket miközben a tolink meg támogat azzal hogy kitekizi öket. milyen akkor szerintem a jó szövi?
olyan hogy sokat van , sokk tartalékot képez folyamatosan piacol és mobil tehát legalább két olyan faj ami alakitható pl gnom jó hadinak de ha kell bár nem 101vari de éppen lehet vele azt is csinálni esetleg szükön toli de az má csak ha tényleg muszály vagy pl  riás jó varinak de ha kell tud hadi is lenni és igy tovább. tehát vip sokat ülni a gép elött tartalékot képezni és rugalmas felálást össze hozni szerintem ez a nyitja a jó szövinek 
|
ne hragudjatok de én nem teljesen értem ezt a cserélgetős dolgot. Ha van annyi pénzem hogy kitegyem a piacra a varikat/eliteket és vagyek helyettük elitet/varit azok akkor se fognak elférni nem? Hiszen csak azok a seregek számítanak amiknek helyük is van nem? vagy nagyon hülye a kérdés?
|

03-26-2008, 14:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by gramacor
ne hragudjatok de én nem teljesen értem ezt a cserélgetős dolgot. Ha van annyi pénzem hogy kitegyem a piacra a varikat/eliteket és vagyek helyettük elitet/varit azok akkor se fognak elférni nem? Hiszen csak azok a seregek számítanak amiknek helyük is van nem? vagy nagyon hülye a kérdés?
|
 ha kirakod az egysegeket a piacra akkor van hely az ujjonnan vett egysegeknek nem??  csak az orszagban levo seregek szamitanak,amiket piacon tartol azoknak nem kell kulon barakhely 

03-26-2008, 14:07
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Igazad van, sajnos én túl buta vagyok, hogy megértsem laziga gondolatait 
|

03-26-2008, 14:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Puppi
 ha kirakod az egysegeket a piacra akkor van hely az ujjonnan vett egysegeknek nem??  csak az orszagban levo seregek szamitanak,amiket piacon tartol azoknak nem kell kulon barakhely 
|
Az ork vari a barakkban lakik? 
|

03-26-2008, 20:04
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
szóval a kérdés még mindig nyitott...
|

03-27-2008, 02:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
Ja ki lehet lehet forditani a dolgokat sot! Kotoszkodni is lehet.Seregcserere gondoltam! A varik tudtommal a templomokban tanyaznak de a piacon is tarthatol belole akarmennyit ugyanugy mint az ijjakat,Lovasokat ,eliteket .bar nem is tudom miert ecsetelem a dolgokat tisztaban vagy te is a dolgokkal.Feltettek egy kerdest es en csak segiteni probaltam.Nem kotoszkodni mint eggyesek.

03-27-2008, 18:38
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Puppi
Ja ki lehet lehet forditani a dolgokat sot! Kotoszkodni is lehet.Seregcserere gondoltam! A varik tudtommal a templomokban tanyaznak de a piacon is tarthatol belole akarmennyit ugyanugy mint az ijjakat,Lovasokat ,eliteket .bar nem is tudom miert ecsetelem a dolgokat tisztaban vagy te is a dolgokkal.Feltettek egy kerdest es en csak segiteni probaltam.Nem kotoszkodni mint eggyesek.
|
Ha segíteni akarsz ne mondj olyat, amit senki se kérdezett 
Azt mond meg, hogy ez mit jelent, mert mi nem értjük.
Quote:
mert a gnom 1 kör alat cserél vesz varit
|
|

03-27-2008, 22:36
|
Junior Member
|
|
|
|
Mármint akkor ha veszel serget ami nem fér el és kiküldöd harcolni mielött elmennének a helyhiány miatt akkor a többlet haderőm amit vettem 0 támadó/védőértékkel rendelkeznek mivel nincs helyük. De ha építek barakkot az min 9kör akármennyi seregem is van piacon, szal min 9 kör egy ilyen csapatcsere nem?
|

03-28-2008, 09:10
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 17%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Mármint akkor ha veszel serget ami nem fér el és kiküldöd harcolni mielött elmennének a helyhiány miatt akkor a többlet haderőm amit vettem 0 támadó/védőértékkel rendelkeznek mivel nincs helyük. De ha építek barakkot az min 9kör akármennyi seregem is van piacon, szal min 9 kör egy ilyen csapatcsere nem?
|
Az el nem férő seregek körváltáskor befokozódnak.
|

03-28-2008, 20:31
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Az el nem férő seregek körváltáskor befokozódnak.
|
Befokozódnak?????
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|