Quote:
Originally Posted by aúú
Nah, megnéztem megint a javaslatod Kisbér és megmondom mi a baj vele... nem éri el a célját...
A te számaiddal nézve, ha van 10e tekid és abból egy húzás után marad 5528 db, akkor a %-aid 48%-ról 32%-ra esnek vissza, tehát jelentős mennyiségben gyengülsz minden téren... és ez egy full készüli volt csak... nem kell hozzá még 1-2 másik tolis ori, elég ha a térkapu bezáródása előtt ugyanez a tolis lehúzza még1x a célpontot és az az ori már halottnak is tekinthető... tehát szerintem ez így kevés, mert gyakorlatilag nem véd szinte semmit...
|
Pont ez volt a cél... Hogy a káposzta is megmaradjon, meg a kecske is jól lakjon...
Szóval az én javaslatomnak az a lényege, ha egy olyan orit lopsz, akit nem nagyon lopnak, akkor közel annyit tudsz zsámányolni egyedül, mint eddig. Így a tolvajok nem fognak rinyálni, hogy gyengítik őket.
Ha viszont több tolvaj akar menni egy orira, akkor fejti csak ki igazán a hatását.
Tehát van mondjuk 10e tekercsed. Leölik a tolikat, és lelop egy félelf fullra (direkt nem készültségcsökkentést írtam)...
Marad ugye az új rendszer szerint 5500 tekercs (szemben az eddigi 4100 tekerccsel)
Azt mondod, hogy ejnye-bejnye, mind1, belefér, van annyi pénzem úgyis mint az állat. Televeszem a kocsmákat, és újra teletöltöm a tekercseket 10e-re.
Mindezt a lopás után pár perccel

Aztán hirtelen megint jön egy félelf, és szintén lopni akar. Leöli a tolvajaidat, és elkezdi lopni a tekercseidet.
A mostani rendszer szerint ugyan úgy 4100 tekercsre esel vissza. Viszont ha az lenne, amint én mondok, akkor már csak kb 2500 tekercset tudna elvinni. Azaz maradna nálad otthon a 4100 tekercs helyett
7500!!!
Tehát a második tolvaj kb 3500 tekerccsel kevesebbet tudna elvinni...
Nyilván a 3. még kevesebbet és így tovább...
Aztán az, hogy ez az autóvédelem mennyi idő után "regenerálódna" az már egy másik kérdés...
Megaztán lehet azon is el kéne gondolkodni, hogy tekercsmennyiség ellopásának függvényében erősödne az autóvédelem... (ezzel kikerülve azt, hogy kiteszem piacra a tekiket, lelopatom magam valakivel, beáll az autóvédelem, majd visszaveszem a tekiket)