|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

03-18-2008, 12:11
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Engem Walee csábított oda 
Meglepő módon az első pár órában még érdeklődtem is iránta,aztán megpróbálkoztam a súgóval  Onnantól volt vége a travianos pályafutásomnak 
|
Mind követünk el hibákat 
|

03-20-2008, 20:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Még régebben én is játszottam, mondjuk, ha azt játéknak lehet nevezni...körülbelül 1-2 hónapot töltöttem ennek a nagyon jól kitalált, az esélyegyenlőség nevében született játéknak a keretein belül, hogy egy barátomnak aranyat biztosítsak a kis falvammal..mondanom se kell, alig vártam, hogy eljussak a 70 akárhányas népességig, és töröljem magam...szánalmas, hogy milyen emberekkel találkozhat ott az ember...köszönöm,ebből nem kérek többet, a Hód eddig nálam ezerrel gyaláz minden más multis online játékot.

03-24-2008, 18:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Nekem exasszony találta és kezdett el egy falut. Megmutatta és monda ha akarok néha benézhetek és tehetek pár dolgot benne. Estére enyém lett  Épülgettem képezgettem, támadgattam kláénbaléptem. Amikor megtámadtam valakit akit nem kellett volna és másnap mire hazajöttem nem volt egységem és az épületeim 2\3-át lerombolták. Onnantól kezdve nem léptem be. A másik szerverem sziontén szépen ment minden, de minden 3.-ik napot jött egy falu és addig ütött amíg volt egységem.
|

03-24-2008, 18:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
A másik szerverem sziontén szépen ment minden, de minden 3.-ik napot jött egy falu és addig ütött amíg volt egységem.
|
Ez kb olyan helyzet, mintha 100tolid lenne, és lopnák a tekidet, de te mindig újraírnád, oké, hogy a játék is fogyatékos, de erről főleg te tehettél...
|

03-24-2008, 19:12
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ez kb olyan helyzet, mintha 100tolid lenne, és lopnák a tekidet, de te mindig újraírnád, oké, hogy a játék is fogyatékos, de erről főleg te tehettél...
|
azért nem teljesen, mert attól még h lopják a tekit, ezek az alattomos tolvajok álnokul átvágják a békésen szunyókáló tolvajok torkát is.. így nem csak tekid lesz kevesebb, hanem tolid is..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

03-24-2008, 19:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Ezzel mondjuk nem teljesen értek egyet, mert a Hódban van esélye az embernek kevesebb játékidő után is úgy kinézni, mint egy másik, vagy jobban, ellenben a Travianban lényegében mindegyik falu ugyanolyan, a nemzetségtől eltérve, és ott azért meglátszik, hogy mennyi ideje van meg a falud, és ott a frisseknek esélyük sincs, ha rájuk szállnak, ráadásul ott nem is tudod olyan egyszerűen pótolni az egységeid..ott ha egyszer befértek, redszerint keresztet vethetsz.

03-24-2008, 19:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Valizeussal nem értek egyet.

03-24-2008, 19:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
Mivel a védelmemet csak az egység adja, így nem tudtam mást csinálni mint képezni, ha nem lett volna egy egységen se, mert nem akarom, hogy lemészárolják, akkor 2 egységgel minden nyersimet elvisik. ez olyan mintha hódba nem tartanál semmilyen egységet, csak hogy ne mészároljanak.
|

03-24-2008, 22:17
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Mivel a védelmemet csak az egység adja, így nem tudtam mást csinálni mint képezni, ha nem lett volna egy egységen se, mert nem akarom, hogy lemészárolják, akkor 2 egységgel minden nyersimet elvisik. ez olyan mintha hódba nem tartanál semmilyen egységet, csak hogy ne mészároljanak.
|
Utolsó mondattal egyetértek, nem is tartok egységet, hanem mondjuk a piacon gyűjtöm, ameddig nem lesz annyi, ami ér is valamit.
Valami hasonlót lehet csinálni ott is.
Szóval ha 3naponta legyilkolták minden egységedet az szerintem a te hibád.
Deni igazad van nem tökéletes a hasonlat ezt elismerem.
Zoli8 Az evidenciákat hagyjuk, jelen esetben a játékidő kérdése fel sem merült...
|

03-24-2008, 22:52
|
 |
Member
|
|
|
|
ebben igazad van, magam sem értem, miért írtam 
az elképzelésed viszont sántít szerintem, ezek szerint nem tudtam kifejezni magam...előfordul..legközelebb ügyesebb leszek 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|