Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Jó lenne egy ilyen lehetőség?
Igen, szerintem ez nagyon jó lenne! 17 44.74%
Nem, szerintem ez egyáltalán nem lenne jó! 17 44.74%
Talán jó lenne, de nem így. Más ötletem van! (Ötletkifejtés hsz formájában.) 4 10.53%
Voters: 38. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-19-2008, 06:52
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Káoszhoz fog vezetni, ha pár ember átíratja a nevét, és ráadásul az átírás egy előre megadott, mindenki számára ismerhető pontos időpontban következik be?
Sponsored Links
Old 03-19-2008, 07:03
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
A teljes körű automatizálás már le lett szavazva a topicon belül, és túlságosan nem kűzdöttem ellene. Tehát nem is lehet kérdéses, hogy ha esetleg mgevalósulna ez a dolog valamikor, valamilyen formában, akkor lenne benne egy manuális kontrol.

Attól függetlenül folyamatos lehetőséget kéne biztosítani erre, kivéve ugye a korábban említett 3 hónapot, amikor nem lenne névátírás.

Belemennék egy olyanba is, hogy a nevek minden hónap 1-én változzanak meg, függetlenül, hogy az előző hónapban mikor kérték azt. Így csak ahvonta 1x kéne megnézni, hogy volt-e változás a csoportban, ahol játszol.
A teljes kontrol nélküli automatizálás eleve baromság, ahogy Atit ismerem ebbe biztos nem ment volna bele, érthető okokból.

A folyamatost leírtam miért tartom nem elfogadhatóanak. Ha évente 1x van lehetőséged, addig gondolkodsz rajta, majd az idő pont előtt beadod a kérelmed. Ennyi. Addig lehet már a 3. új névjavaslatnál járnál...

A havi 1 is olyan hogy egy idő után biztos nem fogod nézegetni... A másik meg Ati tuti örülne neki hogy minden hónap elsejére fix melót adsz neki...
Old 03-19-2008, 07:13
belas belas is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
arra az egy mondat Off-ra gondolsz?
mindazzal szemben amit Gee levezetett?

hello te , ugyanúgy személyeskedsz, pl velem.
hogy van ez? neked szabad? te számolásra utasíthatod a másikat ?

senkit nem érdekel ki mióta játszik 1 vagy 5 év, van aki 5 hónap alatt tanul annyit , mint más évek alatt sem.

egyetlen egy régi játékost sem láttam, hogy fejvesztve jött volna , hogy legyen névvátírás.
Az a csúsztatás, hogy van rá igény.
1x már bebizonyosodott, hogy minimális igény volt rá, és több kárt csinált,mint hasznot.

Sztem elég lenne,ha csak a magad nevében beszélnél,és nem a "RÉGI"játékosok nevében......apropó ki is számít régi játékosnak a te szemszögedből!?

Megjegyzem,itt mki ugyanolyan játékos,legyen az régi vagy sem....
Amugy a névátírást támogatom sőt szükségesnek tartom..
Old 03-19-2008, 07:18
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Feltételezem, borzasztóan hátráltatná az összes normál csoportos játékost, hogy ha anarchista csoportban minden hónap 1-én változna meg a név......... Tuti, káoszba torkollna tőle a normál.

Igen, adnék neki melót. Mondjuk havonta átírna 20-30 országnevet. mondjuk 2500 VIP-ért / ország. Szerintem 30 országnevet át lehet írni 1 óra alatt. Országonként 9 VIP kéne. 9 VIP 2250 Ft. (ok, abból lejön az áfa, meg gondolom a szolgáltató cégnek a jutaléka, vagy díja, kb 1500 azért csak maradna belőle...) Ez 45.000 Ft. Szerintem igen jó nettó órabér. Nem hiszem, hogy pont emiatt lenne unszimpatikus Atinak.

Egyébként ez az egész pont az Ő "védelme" miatt került terítékre, mivel azt szeretnénk elérni, hogy a topic témája a jövőben is elérhető legyen, viszont ne írkáljanak a játékosok csúnya hangú leveleket.

Amennyiben ez, mint folyamatosan elérhető lehetőség adott lenne, nem lenne oka senkinek sem panaszkodni. Így, mint egyszeri lehetőség, esetleg lehet rá oka, hiszen ha önhibáján kívül lecsúszott valaki a változtatási lehetőségről, az esetleg úgy érezheti, hogy kimaradt valamiből, és hogy mások miatt (az anyázókre gondolok) soha többé nem is lesz lehetősége arra, amire másoknak volt. Szerintem a kirekesztettség érzése minden embert demoralizál.

(Szeretném hangsúlyozni, hogy én itt voltam akkor, 500 VIP köröm is volt több országomon is, és nem éltem ezzel a lehetőséggel. Tehát nem érzem magam kirekesztettnek, vagy ilyesmi.)
Old 03-19-2008, 07:19
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by belas View Post
sőt szükségesnek tartom..
Ezt kifejztenéd, hogy miért SZÜKSÉGES a névátírás egy olyan játékban, ahol saját magad választottad meg az ország nevét, olyanra, amire csak szeretted volna?
Old 03-19-2008, 07:21
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Szükésgesnek nem szükséges, lévén hogy az országok eladása a játékban megtűrt, de nem hivatalos elem. Így az ezekből a tranzakciókból származó "szükség" nem képezi a játék valódi szükségletét.

Ez a játékosok szükséglete lehet.
Old 03-19-2008, 07:23
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Nevezzük meg azt a szükséget a pontos nevén: igény.

Több játékos is igényelné ezt, szinte akármilyen szigorú körülmények között.

Nyilván nem átesve a ló túloldalára, mert ha azt mondjuk, hogy oké, legyen, de kerüljön 5000 meg 10000 VIP körbe, és csak 2 évente lehessen, akkor totál felesleges az egész. Szerintem jelenleg nincs átesve a ló egyik túloldalára sem. Nem kéne elvinni se erre, se arra.
Old 03-19-2008, 07:39
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
Feltételezem, borzasztóan hátráltatná az összes normál csoportos játékost, hogy ha anarchista csoportban minden hónap 1-én változna meg a név......... Tuti, káoszba torkollna tőle a normál.

Igen, adnék neki melót. Mondjuk havonta átírna 20-30 országnevet. mondjuk 2500 VIP-ért / ország. Szerintem 30 országnevet át lehet írni 1 óra alatt. Országonként 9 VIP kéne. 9 VIP 2250 Ft. (ok, abból lejön az áfa, meg gondolom a szolgáltató cégnek a jutaléka, vagy díja, kb 1500 azért csak maradna belőle...) Ez 45.000 Ft. Szerintem igen jó nettó órabér. Nem hiszem, hogy pont emiatt lenne unszimpatikus Atinak.

Egyébként ez az egész pont az Ő "védelme" miatt került terítékre, mivel azt szeretnénk elérni, hogy a topic témája a jövőben is elérhető legyen, viszont ne írkáljanak a játékosok csúnya hangú leveleket.

Amennyiben ez, mint folyamatosan elérhető lehetőség adott lenne, nem lenne oka senkinek sem panaszkodni. Így, mint egyszeri lehetőség, esetleg lehet rá oka, hiszen ha önhibáján kívül lecsúszott valaki a változtatási lehetőségről, az esetleg úgy érezheti, hogy kimaradt valamiből, és hogy mások miatt (az anyázókre gondolok) soha többé nem is lesz lehetősége arra, amire másoknak volt. Szerintem a kirekesztettség érzése minden embert demoralizál.

(Szeretném hangsúlyozni, hogy én itt voltam akkor, 500 VIP köröm is volt több országomon is, és nem éltem ezzel a lehetőséggel. Tehát nem érzem magam kirekesztettnek, vagy ilyesmi.)
Anyám borogass... a végén még szegény játékos a demoralizáltság érzésében felköti magát... Ennyire azért nem kéne...

Ati szerintem marha jól megtudja védeni magát ezt inkább bízzuk rá ok?

Az elejéhez. Azt sehol sem írtad ott, hogy a havi 1 az az anarchra vonatkozott volna. Az anarch nem érdekel, azzal kapcsolatban nem is idéztelek. Ne csúsztassunk már.

Az árakat meg szerintem szintén bízd Atira, az ő dolga.
Másrészről a zsebében kotorászni elég gusztustalan.
Old 03-19-2008, 07:48
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Quote:
[....]
Továbbra sem szimpatikus, hogy évente egy adott időpontban változzon meg a név, mert kellemetlen, ha én 2008 augusztusában kérek egy névátírást, és csak 2009 májusában íródik át... Ez azért szerintem nyilván való, hogy nem éppen jó dolog. Viszont ha szeptember 1-én megváltozik, akkor az elfogadható lenne azok számára is, akik nem akarják ezt naponta nézegetni, meg azoknak is, akik szeretnének új nevet.

Továbbra is fenntartom, hogy anarchista és normál csoportban ezeket külön lehetne választani.

Akár úgy is, hogy anarchban az előbb leírtak szerint minden hónap 1. napján íródna át a név, normálban viszont csak az adott év július 1-én, meg december 1-én. December-ben sorszámvásár indul, akkor már nem lehetne nevet váltani sem anarchban, sem normálban. Egészen március 1-ig. Így elkerülhető a sorszám, és a névátírás egyidejűsítése. (Hú de szép szó! )

A többi, korábban említett kritériumok mellett szerintem így már mindenki számára elfogadható, átlátható lenne. A szigorú követelmények miatt továbbra is az az álláspontom, hogy ez nem lenne egy sűrű dolog, és ha csak adott időpontokban íródna át, akkor a bizonyos emlegetett káosz is rendszerré válna, áttekinthető lenne.
A hozzászólásomon nincs módosítás, visszakereshető. Ezt így írtam le eredetileg. Szerintem igenis szóltam arról, hogy az 1 hónap anarchra vonatkozna az elképzelés szerint, a fél év meg normálra.

Mellesleg senki zsebében nem kotorászok. Lévén hogy egy VIP SMS ára mind nettóban, mind bruttóban megtalálható a havi telefonszámlán. Tehát nem épp titkos adat, amit én most 'kiszivárogtattam'.

Arra próbáltam utalni, hogy nem hiszem, hogy megerőltetőbb lenne pár név átírása, mint a sok idióta levél szelektálása, amit nem épp a játékba való játékosok írkálnak száz számra.

Az átírás ára meg javaslatként került terítkre, nem mint ultimátum.

Last edited by [HTPA]GeeForce; 03-19-2008 at 07:51..
Old 03-19-2008, 07:57
Druida Druida is offline
Member

Longevity: 89%

Quote:
Arra próbáltam utalni, hogy nem hiszem, hogy megerőltetőbb lenne pár név átírása, mint a sok idióta levél szelektálása, amit nem épp a játékba való játékosok írkálnak száz számra.
Geeforce evvel teljesen egyetértek. mint már régen beírtam az évente egyszeri átírást én is támogatnám
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules