Quote:
Originally Posted by Valezius
De a bank csak akkor nullázhatja, ha a zsákmány 1arany alá csökkenne.
Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy szövibe lépett, és azok találtak meg téged. Attól még, hogy egy gömbön mfnek láttad, nem biztos, hogy most is az.
|
A bank kérdésnél az a sztori, hogy akárhogy is számolgatod a 80%-ot, amit véd a bank, 30 millából nem tudsz nullát csinálni. A szövibelépéssel meg azt nem tudom, hogy ha a gömözés utáni 10 másodpercben, amíg megloptam pont szövibe is lépett volna, akkor is hogy a "búbánatba" találhattak meg, hisz térkapu felderítést rá nem tudnak varázsolni csak magukra. (Persze az eseménylistát láthatják később a szövetségesek, de tolvajok és varázslók nélkül nem is tudhat róla, hogy járt nála valaki.) Vissza akartam keresni, hogy ki volt az illető, de a szövetség fórumából hiányzott az a bejegyzés... (hogy hogy, azt ne kérdezzétek), pedig tisztán emlékszem, hogy írtam a fórumra, hogy mi történt és este msn-en már úgy fogadott a haverom, hogy mit fogok vele kezdeni vagy mit lehet csinálni. Csak nem vagyok amnéziás és képzeltem be az egészet, de akkor felmerül egy pár kérdés:
- hová lett a srác?
- hogy hívják?
- hol a hozzászólásom?
- miért nem tudtam meglopni?
- ezt most álmodom?