Quote:
Originally Posted by Synkel
R-ben a többi szövi is hasonló gondokkal küzd szerintem, nem csak ti. Azaz lényegében nem változik semmi, mert se ti se ők nincsenek 2 körre egymástól.
(R-ben nem jártam ugyan, de Cuceritorban játszok, és a V ugyanilyen. Azért megoldottuk a problémát elég jól)
Ha nem akarsz mf lenni, próbálkozz addig, míg össze nem jön egy megfelelő szövi, addig is segíted a kezdőket 
|
Én mondjuk éppenséggel mf vagyok most.
Igen hasonló gondokkal. ha összeszedsz egy szövit a 2körösökből rögtön marad 6, amiből kb 3 ami mindenkinek 2körre van. nagyon kevesen játszanak szöviben. vagy lentebb a kezdők a hullavarázslóikkal, vagy 1-1 már évekóta összeszokott szövi feljebb. Az ilyen csopikban sztem élénkitené a játékot, ha nem kéne csak azért mf-nek lenned, mert igazán csak úgy lehet normálisan haladni, mert egy szövinek több hátránya lenne.
Kakasapó: én se mondtam,hogy csak hátrány a 4fős szövi,csak azt hogy sok hátránya van. Amúgy pedig 1 érvet nem irtál,hogy miért lenne rossz hatással ez a játékra.
Ha valakivel 2fős szöviben szeretnék játszani, akkor had ne kelljen 2szabis országot keritenem, a +20%védelmi bónuszért. Látom még mindig nem sikerült végigolvasni a topicot, úgyanis ez az ötlet csak leegyszerüsitene egy most is használt rendszert.