|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

03-17-2008, 21:30
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
3. Vegyes. Nulláról ugyan nem indul, de csak az utolsó szint akciói fognak egyelőre beszámítani induláskor; csak a módosítás bevezetése utántól lesz szintenként továbbvihető. Ez alapvetően biztosítja azt, hogy az 1/A topjában levő mostani országok nem rendelkeznek kedvezménnyel, de az oda már egy ideje felkerülni próbáló, és ezért csatázó országok igen. Így ők mégkönnyebben fognak tudni felfele haladni, már a módosítás bevezetésének napjától.
... e szerint a terv szerint legalábbis. 
|
Az utolsó szint akciói mióta vannak nyilvántartva? A fedezési hányad számolásától?
Egér a sajton... (#3744)
|

03-17-2008, 21:32
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Az utolsó szint akciói mióta vannak nyilvántartva? A fedezési hányad számolásától?
|
Igen, onnan.
|

03-17-2008, 22:20
|
 |
Member
|
|
|
|
A halmozódó kedvezmény nekem tetszik. Egy 12200 hektáros ország, ha csak ütéssel szerezte a földjét, 3000 hektárt fedezhet fel kedvezményesen. Evvel és a felfedezési ráta eltörlésével a nagy szakadékok átfedezhetőek.
Aki pedig 12000 hektár körül van és nincs kedvezménye, az majd ütheti a feltörekvőket.
Egér a sajton... (#3744)
|

03-18-2008, 12:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Egy 12200 hektáros ország, ha csak ütéssel szerezte a földjét, 3000 hektárt fedezhet fel kedvezményesen.
|
Feltéve h a szövetségek a földszerzésből való részesedésük szerint osztoznak majd a kedvezményen az alsó szinteken is. Illetve ebbe a 3k földbe a max heki fölötti ütés sincs beleszámolva. (Paliking után mondva.) Tehát határ a csillagos ég. 
|

03-18-2008, 13:09
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Feltéve h a szövetségek a földszerzésből való részesedésük szerint osztoznak majd a kedvezményen az alsó szinteken is. Illetve ebbe a 3k földbe a max heki fölötti ütés sincs beleszámolva. (Paliking után mondva.) Tehát határ a csillagos ég. 
|
Ez a szövetséges osztozás jó kérdés.
Szerintem csak úgy van értelme, hogyha A ember foglal 100hekit, és ebből x-et kap ő, akkor x/4 lesz a kedvezmény.
A szövetségesei pedig az ajándék föld után nem kapnak kedvezményt. (Mert miért is járna mondjuk egy varisnak, aki 0katonát adott az ütéshez?)
Másrészt meg igazságtalan, hogy 3x/4 kedvezmény eltűnik a rendszerből. Még akár kicsit jobban megérhetné mfként felmenni az A-ba.
A max heki fölötti beleszámolást én mindenképp hasznosnak tartanám, mivel ez egy taktikai elem lenne, miél magasabbra felmenni minden szinten, hogy A-ra jó sok kedvezmény gyűljön össze.
|

03-18-2008, 13:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ez a szövetséges osztozás jó kérdés.
Szerintem csak úgy van értelme, hogyha A ember foglal 100hekit, és ebből x-et kap ő, akkor x/4 lesz a kedvezmény.
A szövetségesei pedig az ajándék föld után nem kapnak kedvezményt. (Mert miért is járna mondjuk egy varisnak, aki 0katonát adott az ütéshez?)
Másrészt meg igazságtalan, hogy 3x/4 kedvezmény eltűnik a rendszerből. Még akár kicsit jobban megérhetné mfként felmenni az A-ba.
A max heki fölötti beleszámolást én mindenképp hasznosnak tartanám, mivel ez egy taktikai elem lenne, miél magasabbra felmenni minden szinten, hogy A-ra jó sok kedvezmény gyűljön össze.
|
Sztem járnia kéne a szövetségeseknek is normálisan. ha én elküldöm mondjuk a hadseregem felét a támadáshoz, akkor igenis kijár a kedvezmény
a max hekis dolog érdekes kérdés, sztem egykét csopiban a mostani "ügyesen" játszó top jár majd vele igazán jól
Last edited by Kutyuleee; 03-18-2008 at 13:16..
|

03-18-2008, 13:18
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Sztem járnia kéne a szövetségeseknek is normálisan. ha én elküldöm mondjuk a hadseregem felét a támadáshoz, akkor igenis kijár a kedvezmény 
|
Egyetértek. Miért büntetnénk a varit azért, mert nem hadis a funkciója a szöviben? A szövis játéknak pont az a lényege, hogy együtt sírunk, egütt nevetünk. Ha a hadi nem akar másnak földet adni a foglalásából, akkor játszon mfben, vagy állítsák át a szövik a foglalás százalékát.
|

03-18-2008, 13:21
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
a max hekis dolog érdekes kérdés, sztem egykét csopiban a mostani "ügyesen" játszó top jár majd vele igazán jól
|
Igen, de mégiscsak a szövetségesem támad az ő neve jelenik meg a krónikában.
Mondjuk az is igaz, hogy egy fedezgetve haladó ország hiába kap kedvezményt a szövije után, egyből elhasználja.
De talán az lenne ideális, hogy a kedvezmény a csatában részt vevő seregek arányában járjon.
Ami pozitívoldalát látom a max heki feletti kedvezménynek, hogyha megengeded, hogy min hekiig üssenek lépés előtt, akkor ezzel kedvezményt veszítesz.
És a gyújtogatás erősödése miatt megritkultak a topok, tehát hihetetlen magasságba már nem lehet felütni magad. De a jó játékosok följebb jutnak, mint a kevésbé jók.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|