Swiss!
Anarch az más, ott simán működhet, bár mivel ezt kézzel kell átírni kérdéses mekkor a többletmunkát jelent ez az alkalmazott supportosnak.
A normál más, egy elgépelést nem hiszem, hogy nem veszel észre egy két héten belül, akkor pedig egyszerűbb egy új orit regelni...
Van olyan név a listámon, amit ha meglátok és a közelembe ér akkor ütni AKAROM, és azt hiszem Ő is engem. Miért legyen az az előnye, hogy 3 hónap múlva mikor a közelembe ér akkor Ő tudja én ki vagyok én ne tudjam Ő kicsoda és simán rámkészül majd molesztálni kezd. Ne kelljen még egy plussz opciót vizsgálgatnom rendszeesen, hogy ugyanmár valaki az elleneim közül változtatott-e nevet?
Tehát normálban max évente... Akkor is úgy, hogy legyen lehozva ki mire változtatott...
Ja és ha valaki normálban nevet akar változtatni előtte utána ne kérhessen mailcímátírást x hónapig, esetleg legyen ellenőrizve az hogy honnan léptek be az utóbbi időben - szóval mindenképpen legyen a normálban erre szigorított szűrő- nehogy az legyen, hogy mégiscsak azért kell átírni a nevet, mert valahogy más tulajdonba került az a fránya ori...